pohtiva

lomakohde talviaikaan on Kanarian saaret. Mitä kylää siellä suositatte näin ensikertalaiselle ja miksi? Ei piitata biletyksestä mutta ei \"erämaakaan\" ole se juttu. Myös jonkin verran tasoa, ravintoloita ympäristössä, ei all inclusive-loma.

Kommentit (5)

vaikeeksi menee

Kanarian saaret-erämaa. Onko jalkapallokenttä jo liikaa?
Miten määrittelet \"tasoa\"
Onko \"ravintola\" mallia Suomi, vai kelpaako joku kevyempi rakennelma.
En ole löytänyt turistikohdetta,missä ei olisi
liikkeitä,ruokapaikkoja,palveluita yleensä.
Taso tietysti maan mukaan.
Kanaria on vanha kohde,siellä on kaikkea.

anjuli

Hei,

Meloneras ja siellä hotelli Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino. Tutustumisen arvoinen paikka, rauhallista ja ei juurikaan ehtinyt käymään alueen ulkopuolella muuta kuin rannalla. Aika kului hotelli-alueellakin. Melonerasin alueella on tietenkin muitakin hotelleja, se on rauhallinen alue kaikin puolin ja hiekkadyynit alkavat aivan vierestä.

Kaktus

Minun mielestäni parhaan loman voi viettää Teneriffalla, Puerto de la Cruz`issa. Kaupunki on viehättävä, idyllinen ja aito. Charcon aukion ulkoilmaravintoloissa on viihtyisää istua ja seurata kaupungin elämää. Retkiä voi tehdä lähiseudulle, vaikkapa lumihuippuiselle Teidevuorelle.

baraja

Kanarian varsinaisia rantalomakohteitakin on muutamia tullut nähtyä, mutta aika pian löytyi oma suosikki noilta saarilta: Las Palmas. Perustelut samantyyliset kuin nimimerkillä Kaktus tuossa yläpuolella.

Toinen kohde, johon voin itseäni ko. saarilla ajatella onkin juuri Puerto de la Cruz. Kuitenkin varsinkin Cruzin rantakadulla turistit näkyvät ja tuntuvat huomattavasti enemmän. Onhan Las Palmas kooltaan kai kymmenkertainen Puerto de la Cruziin nähden. Joten jos haluaa viettää kaupunkilomapainotteista espanjalaiskanarialaista loma-aikaa, niin suosittelen Las Palmasia! Se on todellakin yllättänyt minut positiivisesti. Menneiden vuosikymmenten massaturismi on siellä taaksejäänyttä aikaa. Ja jos espanjaa harrastaa, niin sitäkin pääsee siellä ihan kunnolla puhumaan. ;)

aloittaja

Kiitos nopeasti tulleista vastauksista. Puerto de la Cruz on ollut ajatuksissa, mutta myös Gran Canarian Puerto de Mogan, mutta epäilin sitä olisko liian \"hiljainen\". Mitään kovaa vilinää ja vilskettä ei välttämättä tarvita jos lähellä on tosiaan ruokailupaikat, voi ottaa aurinkoa, kävellä ja josta voi lähetä myöskin retkille (joko omatoimisesti tai valmisretkelle).
Matka-ajankohta on luultavasti vasta ensi joulukuun alku, kevätkin olisi mahdollinen, mutta silloin taitaa voiton viedä jokin kaupunkikohde Euroopan mantereella. Toki aurinko ja sopiva lämpö ei ole koskaan pahitteeksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat