Etu-travel

Vesa N.

Hesarin mukana tuli Etu-travelin mainos.
Onko tietoa firmasta?

Sivut

Kommentit (150)

Halpaa ja huonoa

Norjalaisilta sivuilta löytyy tuosta putiikista myös tietoa. Lakisääteisiä vakuutusmaksuja ei ole hoitanut jne.

Kannattaa välttää.

N

Hei!
Onko katteettomia lupauksia ja rahan huijausta?
Mainostavat edullista ja laadukasta lomaa, onko tietoa onko nämä mainostekstit toteutuneet? Kertokaa jos tiedätte, ei arvuutteluja, kiitos.
En ole ollut ennen Turkissa ja tämä kiinnostaisi kun on niin kattava ohjelma ja näkisi niin paljon viikon aikana.

ei aina sitä perus puuroa

Ei mitään tietoa!

Mutta mepäs tilattiin sellainen 299e+polttoainelisä matka 12e.

Olemme kaksi aikuista. Tämä menee seikkailun piiriin. Rahaa tarpeeksi mukaan, niin pääsee ainakin takaisin Suomeen.

Ei tässä nyt hirveästi rahaa voi hävitä. Yritän itsekin löytää netistä tietoa ko. firmasta. Löydän ainoastaan teitä muita jotka myöskin yrittää löytää ko. firmasta tietoa.

Olen sellainen perus turvallisuuden hakuinen matkaaja, mutta nyt ilman lapsia... aivan sama. Kerran vuosia sitten otettiin ison matkafirman jokerimatka. Päästiin upeaan hotelliin.. ihan pilkkahinnalla. Jos nyt kävisi sama flaksi. Mikäli firma on tulossa vasta nyt Suomen markkinoille, niin luulisi sen hoitavan homman kotiin.. saa silloin nettiin kehuja. Se että joku on siitä Ruotsissa valittanut, ei kerro vielä firmasta mitään.... aina niitä natisioita löytyy. Vaikka matka olisi mennyt normaalin mittakaavan mukaan vaikka kuinka hyvin.

Palaamme Suomeen 3.12. kerron sitten miten on mennyt.

Seikkailua odotellessa !!

kivi

Jos edes pääsette matkalle, kun vasta ensi joulukuussa...

Yritän itsekin selvittää kyseistä firmaa, mikä on tämä joka erittäin houkuttelevaan hintaan tarjoaa reissua. Epämääräisyyksiä löytyy ehdoista, joista laitoinkin kyselyinä säpoa heille.

Mielessä olisi itsekin varata matka tähän alkuvuoteen just silläkin, että aloitteleva firma täällä Suomessa, loppuvuoteen en uskaltais tältä varata.

ei aina sitä perus puuroa

Varausmaksu on kahdelta 170 e.

Voihan se ollakin että sen menettää... mutta - elämä on.

Loput maksuun 30pv ennen matkaa. Silloin tutkin uudelleen tiedot. Joten toivottavasti silloin täältä löytyy paljon hyviä matkakokemuksia.

JA ERITYISESTI.. matkaan on päästy ja vielä tärkeämpää... päästy takaisin Suomeen !!!

Sen ymmärrän, että ei kaikki voi aina olla luksusta vaikka niin luvataankin. Olin viime vuonna 5 tähden hotellissa. Ei sielläkään kaikki ole niin täydellistä. Mutta täydellistä matkaa kun ei ole olemassakaan.

TARKKANA!!!

http://fi.etu-travel.se/cms/

ETU-TRAVEL mainostaa isosta myös Suomessa Hesarin välissä jaetulla liitteellä poskettoman halpoja Turkin matkojaan.
Yritys toimii kuitenkin laittomasti sillä se ei ole milläänlailla
rekisteröitynyt Suomeen eikä sillä ole lainvaatimia vakuuksia Kuluttajavirastossa.

Muissa Pohjoismaissa yhtiö on erittäin huonossa maineessa joten Suomessakin kuluttajia tulisi varoittaa siitä.

outoa

Aika epämääräiseltä vaikuttaa. Lentoaikatauluista ei mitään tietoa, hotelleista ei mitään tietoa. Matka-ajankohdat silloin kun siellä on todella kylmää. Mistään ei oikeastaana anneta mitään tietoa.
Kerrotaan vain millaisia hotelleja tai lentoyhtiöitä saattaa olla tai sitten ei.

Vakuuksia ei ole lainkaan ja hintakin saattaa nousta jollain tuntemattomalla perusteella jälkikäteen eli lypsävät myöhemmin lisää.

No Way Jose

Firma voi olla vaikka vietnamilainen ja toimia Kuuban lakien mukaan mutta jos se järjestää SUOMESTA matkoja sillä pitää olla SUOMEN lakien mukaan riittävä vakuus asetettuna SUOMEN Kuluttajavirastoon.

faktaa

Ulkomaisella firmalla joka toimii myös Suomessa, täytyy olla lain mukaan konttori myös Suomessa eli yhteistyötaho. Se kannattaa tarkistaa ennenkuin menee ostamaan halpaa sikaa säkissä.
Järkkääkö tuo vain Turkin matkoja?

Globe Trotters

Minä ainakin ostin matkan ja odotan sitä innolla koska en ole koskaan käynyt Turkissa ja sitä paitsi jos näyttää siltä, että homma ei toimi, siirrytään vaihtoehtoon B eli omatoimimatkaan ja tehdään ihan mitä lystää sillä tämän matkan hinta on sen verran edullinen, että voi aivan hyvin käyttää ainoastaan lennot jos siltä tuntuu. Pelko pois ja maailmalle hyvät ihmiset!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat