Air Finland Holidays POISKOTOO

Ärjy

Kun välipalaksi hypähtää välimerelle viikoksi pariksi,niin aivan huipuhomma tuo Air Finland.
Voihan sitä puutteita olla,mutta oleellista että pääsee edullisesti reissun tekemään. Itseasiassa en oikein edes tiedä,mitä tuolta pikku lennolta voisi hemmottelua vaatia.Kampaajaa? Manikyyriä?
Hierontaa?Seuran pitäjää? Keskustelukaveria?Vaatteiden rässäystä? Tuoreimmat lehdet? Näytelmäesitystä?

Sivut

Kommentit (21)

Totuus ei pala

Vois vaatia sen että lento on ilmoitettuna aikana eikä vaikkapa joudu odottamaan 15 tuntia kentällä.

Voi vaatia että lento todella on suomalaisella koneella josta on maksanutkin eikä turkkilaisella surmanloukulla.

Voi vaatia että luvattu ateria kuuluu hintaan eikä kaikki safkat jääneet pois koneesta.

Voi vaatia että safkasta ei saa vaikkapa salmonellaa.

Voi vaatia että lentäjät on selvinpäin eikä hypi kännissä Antalyan kallioilta mereen.

Voi vaatia että luvattu ja mainostettu hinta pitää lainmukaisesti paikkansa eikä siihen tule yhtäkkiä lisämaksuja joita ei saisi edes periä.

Voi vaatia että lentoyhtiön johto puhuu edes osottain totta eikä valehtele että yhtiön oma kone oli huollossa ja siksi tilalla olikin turkkilainen kone kun todellisuudessa yhtiän omat koneet vuokrattu lennättämään paremmalla liksalla irakilaisia pakolaisia Ruotsista takaisin Irakiin.

Voi vaatia...jne jne

hupihommaa

Olet tosi hauska.

Jos päätän kavereiden kanssa kasata vaikkapa kymmeneltä vuodelta esim: Finnairin virheet niin sinä voit pitää kuukauden loman,kyllä meinaan sivusto täyttyy.
Eikä meidän tarvi edes keksiä, värittää,valehdella
tai kertoa samasta useita kertoja.

Kiitos koosteesta.Noita vartenko olet pari vuotta tuota mollaamisketjua elättänyt.

Hymypoika totisena

Olen joskus pohtinut,että minkäköhän lainen riita on edeltänyt tätä parjauskamppanjaa kyseistä yhtiötä kohtaan. Todella sairaissa mitoissa. Uhreiksi on toki joutunut muitakin yhtiöitä.
Lieneekö menneet sukset ristiin jossain palaverissa,eikö ole tullut ilmaispalveluja \"hänen tärkeydelle\" Vai riittääkö kun joku pistää poikkeavan kommentin,niin viha ja jääräpäisyys kihahtaa hiusrajaan (kaljuilla yli korvien)

Kova yhdistelmä on ainakin kateus ja mustasukkaisuus. Nimimerkki Tirlittan on tämän kokenut monenmonta kertaa törkeinä vastauksina.
Toki pahimmat on poistettu mutta eihän asiaa muuta.Mutta eipä sitä ennakkoon kukaan arvannut,että PA sivustolla ei eräitä saa kutsua ystäväksi

Erno

Jestas millaisella paatoksella \"totuus ei pala\" on vetänyt fanttasioitaan listalle. Mutta kerroppa
tapahtuiko nuo kaikki samalla reissulla ja kerro lennon numero ja aika että kysellään muilta epäonnen matkaajilta.
Mikäli ne eivät mahtuneet yhteen reissuun,miksi olet tehnyt uusia samalla yhtiöllä.

Oma arvailuni on että et ole missään reissannut,vaan kaikki on mielikuvituksen,netti ja lööppiuutisten koostumaa lisättynä muiden kiroittajien solvaaminen.

Loppukevennys: Paikka Aurinkossa sivusto on ankkuroitu muinaisjäänökseksi. Mutta periaate jatkuu. Vaikka kukaan ei viikkoon lisäisi kuviaan,niin heti,joka ainoan kuvalatauksen jälkeen keulaan tulee Repen vuosientakainen.
Sitten taas viikko pari hiljaiseloa.

.

Air Finlandin matkustamohenkilöstö todella ystävällistä ja aurinkoista ja palvelu pelaa. Koneet eivät aivan tip top(kuluneisuutta), mutta uskon, että turvallisuus on taattu. En boikotoi jatkossakaan.

Igors

Alunperin aivan loistava liikeidea. Kaikki \"turhat\" menoerät karsittu. Ei kotimaista opaspalvelua, ei ilmaista ruokailua lennon aikana, matkatavarat maksavat erikseen (Classic-luokassa matkustavilta).

Henkilökunta melkoisella varmuudella aivan yhtä ystävällistä ja palvelualtista kuin muillakin. Lentokoneet hieman kulahtaneita mutta aivan hyvin asiansa ajavat. Eli kaikki nämä asiat riittävän hyvin hoidettu.

Mutta.... jos oikein rehellisiä oltaisiin niin kyllä mainittaisiin että kaikki lennot eivät todellakaan ole kotimaisella lentokoneilla eikä kotimaisilla lentohenkilökunnalla vaikka niin kotisivuilla aina mainostetaan. Muistetaanpas vaikkapa mainintaa että koneet ovat huollossa vaikkakin ne kyllä oli vuokrattu muualle lentoja suorittamaan. Tilalle sitten \"halvempia\" lentoyhtiötä.

Mainonta ei vieläkään ole rehellistä vai löytääkö joku esim. matkan Malagaan mainostettuun hintaan. Tuota asiaa kyselin eikä kukaan ole löytänyt matkaa tuohon mainostettuun hintaan, vai onko, kertokaa.

Itseäni ei moiset mahdottomasti häiritse, sehän nyt on lähes sama onko lentokone lyhyellä matkalla kotimainen tai ulkomainen, eikä tuon matkankaan todellinen hinta ole päätähuimaava. Mutta tuollainen tahallinen valehtelu ei oikein anna vakuuttavaa kuvaa koko yrityksestä.

simppeli juttu

Mainonta on yleisesti pikalukuna harhauttavaa tai vähintäänkin hämäävää. Lähes kaikkilla yhtiöillä.
Myöskin Aurinkomatkat / Finnair on ottanut lomalennoille ulkolaisen yhtiön.Eräät matkatoimistot myy kaikki matkat ulkolaisilla lennoilla. En näe asiassa mitään outoa.Homma täytyy tuottaa ilman että lipun hinnat nousee ohi kilpailutason.
On myöskin hinnoittelussa lähes rutiinia että siihen lisätään palvelumaksua ? korttimaksulisä ?
lentokenttäverot ? laukkumaksu ? Koneessa joutuu tarjoilun maksamaan joskus /aina lennosta ja yhtiöstä riippuen.
Koneiden ikä ei merkkaa paljoakaan.Niissä on tiukat normit ylläpito ja turvallisuus-syistä.
15 vuotias kone voi olla varmenpi kuin ihka uusi.

Air Finland tarjoaa ilman turhaa lisäpalvelua edukkaita lentoja. Jos taso on liian vaatimaton,valikkaa toinen yhtiö.

Yksinkertaista tietysti olisi että välimeren lento maksaisi 700 e ja sisältäisi kaikki maksut.
Satasen lento ja 20 e lisämaksu on vaihtoehto.

Risto

On ihan eri asia jos ennakkoon ilmoitetaan että kyseessä on ulkolainen yhtiö. Asia ennakkoon selvä ja reilu peli.
Air Finland käyttää erittäin usein ulkolaisia yhtiöitä koska omat koneet vuokrattu usein ulkomaille. Lennot jatkuvasti myöhässä kun oma kone yhtäkkiä vuokrattkin jonnekin josta saatu hyvät rahat ja omat asiakkaat jätetty heitteille.

suomen pankki

Mitäköhän tuo heittelejättö tarkoittaa Risto rouvan kielenkäytössä.

Kaikkien yhtiöiden koneet on ajoittain myöhässä.
Syitä on monia eikä välttämäti yhtiöstä johtuvia.

Finnairin on ilmoittanut käyttävänsä AM lennoilla halppis yhtiötä. Oletko onnellinen.

niin se vaan on

AM ilmoittaa käyttävänsä = reilu peli

Air Finland vuokraa salaa koneensa ulkomaille ja antaa tilalle suomalaisen tuotteen hinnalla idän ihmeyhtiön = ei tosiaan reilu peli

äänioikeus ?

Niin se vaan on. Ilmoita poliisille.

Ilmailuhallitukselle.

Tarja Haloselle. Jospa hän pressahomman viimeisenä näyttävä työnä hoitaisi tuo hermosi polttaneen hirveän vääryyden kuntoon.

Mutta älä itke sitä enää neljättä vuotta täällä
käy näet niin,että rikos on vanhentunut ennen oikeuskäsittelyä.

anjuli

Voi hyvää päivää Teidän kanssanne. Aina ei voi matkustaa sillä uusimmalla ja suurimmalla lentokoneella. Jokaisella lentofirmalla on käytössä uusia ja ikivanhoja koneita, myöskin siltä väliltä olevia koneita.

Eikös yleensäkin uusimmat ja suurimmat koneet lennä noita pitkiä kaukomaan kohteita !! ja lyhkäsimmille matkoille riittää pienemmät ja vanhemmat koneet.

AN79

Viime aikoina en ole käyttänyt Air Finlandin palveluja, mutta Rodoksella olin ensi kerran vuonna 1996 luokkakaveriporukalla. Mukana oli myös kaksi yleisavustajaa, ryhmänjohtaja ja terveydenhoitaja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat