Suomalaisten suosikki.

Tirlittan

Ensi kesän lomien varaus-sesonki alkaa olla kuumimmillaan.
Jostakin luin jotta kaikesta kohusta ja uhosta huolimatta Kreikka on edelleen se suomalaisten suosikkimaa.

Omalla kohdallani kytkökset ovat niin vahvat että side tuskin koskaan katkeaa, miten on teidän kohdallanne?
Matkustatteko ensi kesänä Kreikkaan kuten ennenkin vai oletteko vaihtaneet kohdetta?

Sivut

Kommentit (38)

vippaa viitonen

Kyllähän siitä on kielteistä otsaketta rustattu,
mutta en näe mitään syytä poistaa Kreikkaa lomakohdevalikostani.Olen jopa toivonut että irrottautuisi eurosta ja saisi taloustilanteen vakiinnutettua.Jos valtion velka määrää lomakohdeen niin Ranska,Italia,Suomi,Espanja sitten nollattava myöskin.
Kreikka on kokonaisuutena erinomainen kohde.
Ihmiset,ilmasto,viinit,ruoka,maisemat ja kirkkaat lämpöiset vedet huuhtelee kuumaa rantahiekkaa.
Lähes takuuvarma aurinko. Kohtuulyhyt lento.Paljon vaihtoehtoja laivareiteillä.Sitten,jos talven ikävä yllättää,niin lunta löytyy vuorten huipulta.Ei tosin joka kesä.

-maija

Kreikka pysyy minunkin suosikkilistallani ehdottomasti! En ehkä ihan kesällä sinne ole menossa, koska syksymmälläkin vielä on suotuisat säät. Kreikka on jotenkin helppo ja kätevää maa matkustella. Täytyy kuitenkin varautua mahdollisiin lakkoihin yms. etteivät ihan yllätyksenä tule.

paavon veli

Ei noilla kirjoitteluilla mitään merkitystä ole lomakohteen eli Kreikan valintaan. Lakot ja kassavajeet arkipäivää ympäri maailman.

Viralliset uutiset terrorihommista tai väkivaltaisista yhteenotoista on eri asia.Ne tulee tietysti seurattua ja väistettyä.

tavaksi tullut

Kreikka ei ole mikään PS jytky. Suosikkilistan kärkeä vuosikausia. Sitä arvostaa kovin,kun täältä kylmänkohmeisesta,sateisesta kotimaasta irti pääsee.

kiva mennä

On menty huonoon suuntaan. Suomessa meinaan.Näkyy muunmuassa tässä Kreikan uutisoinissa.Lehtitalot on ketjuuntuneet ja toimitusväkeä heitetty kilometritehtaalle.Pikkuinen ryhmä sitten toistaa yhtä ja samaa. Tosin eri päiville tipotellen mistä seuraa mielikuva että nyt Kreikka uppoaa.
Tosin näitä tilanteita on ollut pitkin historiaa
milloin minkin maan kohdalla, mutta ennen ei ollut tv,nettiä ja lehdistö oli pienemmässä mittakaavassa.
Ihmiset olisi paljon paremmalla tuulella,kun noita lööppilehtien yläkanttiin sorvattuja uutisotsakkeita ei näkyisi lain
Näilläkin sivustoilla on kauhukuvia värkätty,kuitenkin kohteesta tulleet ei ole kertoneet mistään varsinaisesta häikästä.

Siitä kehkeytyy

Pakkohan sinne on mennä. (älkää tosikot ottako liian jyrkästi) Olen näet hoksannut oleellisen puutteen tuossa kohteessa. Kreeta,Santorini,Samos eli näitä saaria liuta,mutta itse mannerkreikka on jäänyt vähemmälle. Uskoisin että pari viikkoa autoilen siellä olisi aikas nastaa. Yleensä pyrin rivikansalaisten kanssa kontaktiin ja paikalliskielen osaamattomuuden takia olen pistänyt tulkin hakuun.Eli edellytys on välttävä kielen hallinta. Kuvauslaitteiden hallinta on myös plussaa.

matkailija

Noilla ennakkomainontakirjoitteluilla ei ole mitään todellisuuspohjaa eli matkanjärjestäjät antavat samanlaista tietoa joka vuosi. Totuus on toinen kuitenkin aina eli tilaa löytyy myös viimehetkellä.
Ei ole aikomusta mennä tänä vuonna Kreikkaan, selvittäkööt ensin sotkunsa, katsotaan joskus tulevaisuudessa. Rantalomat ovat aika tylsiä muutenkin, mutta toki jonnekin tulee mentyä kesän loman aikanakin. Ehkä se on Korsika ja muu Ranska. Kaupunkilomat ovat antoisia, niihin täytyy panostaa. Viime suvena tuli oltua krekuissa kaksi kertaa, samoin edeltävinä kesinä.
Palvelu siellä huononee koko ajan, ovat katkeria kun heidän elämäänsä ei haluta kustantaa.

Guarantee

Voihan kreikkaan mennä, suomalaisten verorahat ovat jo siellä (miljardeja) valitettavasti nämä matkat eivät nykyään ole sitä mitä ennen Kreikan konkurssia, nyt suomalainen on siellä \"ei toivottu\" Sen tulin kokemaan Ateenassa. He olettivat, että olen saksalainen mutta kun selvisi että olen suomesta, suupielet kääntyivät alaspäin,\"go home\". Totean tämän omalta osaltani, ehkä teillä on ollut toisin.

hymypoika totisena

Yleensä valtiot ei tee konkursseja. Ihmettelen myös tuota esittämääsi Kreikkalaisten käyttäytymismallia. Miksi syrjintä kohdistuisi Suomalaisiin,onhan niitä rahan mättäjiä monta valtiota.Ihmettelen myös miksi turistia syrjittäisiin,sehän eräs suurinmista rahan tuojista ja työllistäjistä koko valtiossa.
Kaiken lisäksi tuo apuraha menee ulkolaisille pankeille ja epämääräisille pelureille.Kreikkalaisia verotetaan jo,että maa painuu taantumaan.

Suomen valtion velka lähestyy 100 miljardia.Ruvetaanko mekin murjottamaan ulkolaisille matkaajille.

Harmi,että teillä oli tuollainen kokemus.Onneksi erittäin harvinainen. Kymmenistä tuhansista reissaajista niin tämä oli eka kerta.

ei lämmin luita riko

Joskus oli tärkeätä,että jotain nähtävyyksiä piti koluta läpi.Elikkä mennyttä aikaa etsittiin raunioista tai museoista ja lueskeltiin kaikkea historiasta kertovaa tarinaa ja tarua.

Nykyisellään riittää meri,aurinko,lämpö. Suomessakin onnistuu joskus,mutta aika harvoin pärjää viikkoa lyhythihaisessa,eikä iltamyöhäsellä laisinkaan. Eihän siinä mitään järkeä ole,mutta kun tykkää merenrantaa iltapimeessä kävellä kuunnellen meren huokailua,valojen heijastumia pinnassa seuraillen tai jonkin risteilyaluksen lipumista horisontiin ilman palelemista niin se on Kreikkaan meno.

pisara meressä

Kreikassa käy vahvasti Suomalaisia. Kun aatellaan miten vähä väkinen maa tämä on.
Naapurimaassa on Pietarissa enempi populaa kuin meitä kaiken kaikkiaan.
Kun näitä ihmismääriä tutkailee,niin Suomalaiset on ilmeisen himokansaa reissaamaan.

faktaa

Mistähän tämäkin mainos sai alkunsa?
Suomalaiset ovat Kreikassa nykyään ei-toivottuja, sen kokee kyllä kun jotain ymmärtää ja pitää silmät ja korvat auki.
Kysyvät nykyään mistä olet, ei kannata sanoa että Suomesta, mutta heikolla kielitaidolla asia toki paljastuu ja siten että kailottaa suomea isoon ääneen kuten monella on tapana.
Meidän rahat on jo siellä, eli ei enää tarvi matkoista mitään maksaa, hoitakoot itse sotkunsa.
Espanja on suositumpi matkailumaa kun Kreikka, sehän nyt on totta.

Guarantee

Hymypoika totisena, oletko käynyt Ateenassa muutaman viime kuukauden aikana ? Ehkä totuus selviää siellä. Nimimerkkini oli tarkoitus tuoda esiin syy, miksi suomalaisista ei tykätä, guarantee= TAKUU, vain suomi vaati takuita. Kaikki varmaan tietävät mitä tarkoittaa Kreikan \"konkurssi\" tuskin sitä tarvitsee selittää.

suosikkini myös

Tästä ketjusta on poistettu puhtaasti asiallinen viesti. Toki olihan se eri mieltä kuin tuo yksi....
Mutta mikä täällä mättää. Ei voi maata ilmoittaa,niin ylläpito huutaa mainos,mainos.

Missään säännäissä ei tuota ole esitetty noin tarkana.

Toisaalta suora valehtelu sallitaan. Esim.noissa parjausketjuissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat