heli

Kaksi suomalaista opiskelijatyttoa oli vuokrannut ulkomailta pariksi kuukaudeksi kalustetun asunnon. Hinnasta oli sovittu, myos mita asunto sisaltaa ja mita ei.

Paikan paalle saavuttuaan he alkoivat valittaa joka asiasta, ja jopa VAATIVAt etta nyt pitaa hankkia heille esim imuri. Tama valittelu jatkui koko vuokra kauden ajan.
Muut ulkomaalaiset vuokralaiset ovat vain kehuneet ko. asuntoa, ja kuinka tyytyvaisia he siihen olivat.

Mista siis on kysymys ? Etta suomalaiset ovat liian vaikeita ja monimutkaisia matkustamaan/ asumaan ulkomailla. He kun luulevat olevansa viela metsaSuomessa, etta maailmalla on kaikki Suomen tasoa. Eivat pysty ymmartamaan etta maassa maan tavalla.

Nyt olen paattanytkin etta parempi pitaa asuntoni tyhjana kuin etta sita vuokraa enaa suomalaisille valittajoille.

Onko teilla mielipidetta asiaan ?

Kommentit (12)

aina pahenee

Naurettava sepustus. Lähtökohtaisesti sairas. Tavoite Suomalaisten haukkuminen.
Kalustettuun huoneeseen kuuluu siivousvälineet.
Tuskinpa nuo \"tytöt\" kahta kuukautta itkivät imuria. Mitä ne muut valituksen aiheet?
Ulkolaiset oli kehuneet ? nyt pidät asunnon tyhjillään? mikset vuokraa kehujille?
Metsäsuomi on takapajula,kuulemma,miten nuo osasi imuria kysellä. Minkälainen yksilöity vuokrasopimus.?

Eli ota lääkkeet ja mene nukkumaan.

Marjuska

Suomalaiset eivät kyllä ole liian vaativia matkustajia, paremminkin päinvastoin. Poikani joka reissaa hyvin paljon ja ympäri maailmaa reppureissuillaan sanoi että suomalaiset ovat fiksuja matkaajia maailmalla ja kun sanoo olevansa suomalainen tulee hyvää palautetta muutenkin. Poikkeuksiakin on mutta ne on harvassa. Itselläni on samat kokemukset eri tyyppisiltä matkoilta, koskaan ei ole tullut negatiivista palautetta muistakaan suomalaisista enkä ole nähnyt muutenkaan suomalaisia joiden käytöstä olisi pitänyt hävetä.
Joten älä turhaan arvostele.

jasså

Vai niin.... sairas aloitus. Siivousvälineet kuuluvat asiaan, luuletko että jokainen vuokraaja ostaa omansa? Missähän metsässä tuo kohde mahtaa olla, varmaan Espanjassa?
Älä itse jatka kirjoittelua.
Tarkoitus vain haukkua kaikkia suomalaisia eli siis myös itseäsi!
En usko koko tarinaan!

Justiinsajoo

Niinpä. Tästäkin sen näkee. Ovatko suomalaiset yleensä näin sairaita, vai ovatko vaan jostakin syystä pesiytyneet tälle saitille.

Totuus vaan on karvasta niellä, mutta paljon on suomalaisia, jotka narisevat ja valittavat jioka ikisestä pienestäkin asiasta.

Toki on muunmaalasiakin, mutta ei kannattaisi heti tyrmätä ja narista tästäkin totuudesta.

Mimmi 35

Justiinsa joo, suomalaisia on joka lähtöön. Mukavia, ikäviä, viisaita, tyhmiä, vaatimattomia, röyhkeitä, uusavuttomia jne jne.

Aloitus on provokatiivinen mutta uskon että myös tuollaisia öykkäreitä on olemassa. Miksi joku aloituksesta loukkaantuu, sitä ihmettelen.

Iloista joulun odotusta !!!

Tättis

Oman tyttäreni kertoman mukaan hän oli ainoana suomalaisena kimppakämpän ahkerin siivooja.
Ei ollut imuria eikä luuttuja tarjolla asunnon omistajan hankkimana.
Aikansa yhteisestä hyvinvoinnista vastattuaan, kyllästyi tyhjentämään jääkaapista homehtuneet, haisevat tähteet ja jätti vihreänruskeat kasvillisuudet jatkamaan elämäänsä. Antoi kylppärin ikkunan olla auki ympäri vuorokauden, eikä sitä kostealla ilmalla enää kiinni saanutkaan.
Hän teki listan siivousvuoroista, opasti vessapaperin ostossa ja kertoi mopin salat.
Luultavasti Espanjan, Belgian, Ranskan ja Saksan vaihtarit saivat vaihtarivuotensa lisäksi lyhyen oppimäärän Martta-liiton mukaiseen kodinhuoltoon.

Aloituksessa mainittiin vain imuri, joten epäselväksi jäi vaatimusten merkitys huoneiston siisteyden ylläpitoon.
Asennoituisin kuitenkin asunnon omistajana positiivisesti.

Niitäkin kämppiä on nähty, joissa siivottiin taltan ja lapion avulla vuokralaisten jälkeen.
Jääkaappi oli entinen, viemäristä löytyi karvainen otus ja Ändillä räjäytettiin seinien alkuperäinen väri näkyviiin.

virkamiesnainen

Liittyy hatarasti ketjuun.
Suomalainen mies laivan aamiaisbuffeepöydässä nosti metelin, kun keitetyn kananmunan kuori olikin sitkeästi kiinni. Siinä hän piti mekkalaa kananmunansa kanssa, henkilökuntaakin tuli paikalle ja mies vain raivosi. Kyllä siinä häpesi jo varmaan hänen muutaman hengen aamiaisseurueensakin. Vaikka onkin sanonta, ettei mitään muuta tarvitse hävetä kuin itseään.

Ärri Purri

Meni hermot. Palo pinna. Kärähti hihat. Otti pultin. Iski raivari.

Valitettavan yleistä Suomalaisissa.Olen törmännyt enempi näihin ongelmaluonteisiin kuin liikaa nauttineisiin wiskisieppoihin.
On hassua ajatella että kaikki pitäisi olla kuten kotimaassa. Pelkästään eri korkeudella oleva valokatkaisin aiheuttaa äreän murinan,joka kaikuu pitkin käytävää.Mutta näihin sekoihin ei pidä puuttua. Huutelevat muuten törkeyksiä koko loman.
Tuosta metelistä,arvostelusta,haukkumisesta voisi tehdä kirjan. Sieltä löytyisi hammasharjasta parvekkeen oveen koko loma.

Ehkäpä se onkin loman ainoa anti.?

kuultua

Kaksi lentokonetta on joutunut tekemään välilaskun viikon aikana, paluulento Teneriffalta ja häiriköitä ei saatu kuriin koneessa. Tulee häiriköille kallis lasku kun loma ei mennytkään putkeen ja piti purkaa pahaa oloaan, ennen sitä joko lääkkeitä tai alkoholia, ehkä molempia.
oli siis kyse suomalaisista häiriköistä tai ainakin Suomeen tulevista valmismatkalaisista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat