8e kuka parantaa

Kohta tulee rahaa tilille jos vielä nämä laivamatkat halpenee Suomenlahden ylitse.

Pitkään oli 20e ja 40e nyt taso on 8e Eihän toki matka hirveän pitkä ole mutta linjapiilikin tuon rokottaa jo pysäkin väliltä

Ehkä rahti kannattaa,vai haetaanko nyt luovuttajaa. On isot laivat ja rahat pelissä. Punaraitainen saa upouuden aluksen.

Toki 8 e on rahaa ja mikäli 2000 matkustajaa sen maksaa niin kyllähän se tilillä näkyy. Lisää syntyy myynnistä,vaikka itse en yleensä osta mitään,niin monet sijoittaa satasia.

Täytyy toki muistaa että tähän vuodenaikaan kylmänsumuinen meri ei innosta mikä myös näkyy lipun hinnoittelussa.

Kommentit (6)

ikuinen kalastaja

Luonnevika tuo lienee,mutta kyllä meri kiehtoo.Jopa pakkaspäivinä tulee lyötyä toppahaalaria päälle ja rantakallioille käveleen tai istuskeleen. Pieni termospullo taskussa,kahvia tai vähän ärjynpää rommia.
Tosin en edes harkitse laivamatkaa,se ei sovellu luonnosta nautiskeluun. Lämpöisinä kirkkaina kesäpäivinä vielä menettelee tuo laivareissukin,ei muuten

115599

Monet hyödyntää pikkuristeilyn korvaamaan ravintola illan. Kun lippu on narikkamaksun luokkaa ja auton saa kohtuullisesti parkkiin,eikä tarvi huppelissa ajaa vaikka kuoharit illalla nauttisi, niin mikä ettei. Ruoka ja juomapuoli on hyvin kattavat. Ohjelmaa on halukkaille.

Vaihtoehto.

tilanteen mukaan

Kelluva hotelli.Eräät työkaverit käytti asuntona hotellin asemasta. Sarjalippu ja vakihuone.
Illalla kyytiin.aamusella duuniin. Maissa oli halvimmat kohtuuasunnot (oma huone) 800-1200 e kk
Tulli kuulemma vahti vähän tarkemmin,mutta kun ei laukkuja matkassa niin siinähän kattelivat.

pitäisi piipahtaa

Ei ole tullut aikoihin käytyä. Vanhaan hyvään aikaa (hieno termi) maksoi liput reilummin,mutta seisova pöydä oli liki ilmainen. Ilmeisesti nyt on menty toisinpäin tilanteeseen,eli ilmatteeksi kyytiin ja sitten alkaa sakottaminen.

Olen varttunut että heitin reittivalikomaan tulisi joku vähän pitenpi koukkaus Tanskan salmiin kolistelemaan tai sitten uomaa ylös Tornioon. Pitäisihän sielläkin vesi riittää noiden laatikoiden alla.

Tykkäsin heidän ohjelmistosta aikoinaan,oli nimiartistia ja osaavia kintunviskoja tyttöjä,
eikä nuo herkkuannokset ravintolapuolella hävenneet kaupunkipaikkoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat