Tirlittan

Mitä tapahtuu matkailumaailmassa, lentäminen on halvenpaa kuin koskaan, matkanjärjestäjiltä tippuu jatkuvasti sähköpostiin mitä edullisimpia tarjouksia ja jopa Kristina Cruises myy risteilyjään puoleen hintaan.
Silti tähän aikaan vuodesta on vielä saatavilla joulumatkoja samoin kuin koulujen hiihtolomaviikoille ajoittuvia matkoja.
Pitäisikö ilmiöstä huolestua?

Sivut

Kommentit (22)

risteily on herkkua

Ei kantsi huolestua. Karuna esimerkkina Finnairin hinnat on olleet eurooppaan 500-700 e ja nykyisellään Ryanair vie 30 e ja tuottaa voittoa.
Eli kilpailu kiristyy ja hinnat järkiintyy. Toimintoja on pakko sopeuttaa uusille tasoille.

Kristina Cruises on myynyt joitakin loppupaikkoja edullisesti. Pitää saada kaksi koneellista täyteen
ettei tyhjästä makseta,eli puhtaasti järkiperäinen asia. Suosiosta sen verran että yritin varata Huippuvuorille 7.-14.7.2012 matkan,
(Odysseus 2.595 e )niin loppuunmyyty jo marraskuussa. Peruutuspaikkoja kyttää reilut 40 ihmistä. Pienenä lohtuna otin matkan Norjan vuonot.

ajatuksenpoikanen

Matkailumaailma.... matkustaminen on vain yksi osa elämää. Itselleni aika tärkeä osa eli lomat aina ulkomailla, viikonloppuja pitkin vuotta pidennetyillä kaupunkilomilla.
Lamasta puhutaan, epävarmuus työrinatmalla, korot nousevat, nuo kaikki vaikuttavat melko nopeasti matkojen ostoihin, lapsiperheillä etenkin.
En usko että itseäni koskee, en ole huoelstunut, verot saattavat nousta jos huonosti käy maailman rahamarkkinoilla. Eli otetaan niiltä joilla otettavaa on.
Edullisia joulumatkoja Kanarialle ja muualle lämpöön varmasti on tarjolla, itse en ole niistä kiinnostunut, joulua mennään viettämään kaupunkilomalle. Eikä halvalla päästä...kohtuudella kylläkin.

harvoin reissussa

Ryanair lopettaa perinteisesti hiljaisella talvijaksolla reittejään. Eipä taida AM / Finnairkaan viedä talvella Kreetalle. Eli ei liity aloittajan tarkoittamaan asiaan. Kilpailukykyyn toki vaikuttaa,kun ei lennä tappiolla,niin voi viedä edullisesti eurooppaan.

asiasta

Faktaa: Rynkky lopettaa siis KOKONAAN lennot Riikaan Tampereelta. Ei ole kyse sesongista. Riika oli välietappina muualle Riikan akutta ja jatkoyhteyksissä tulee myös muutoksia. Eli liittyy kyllä asiaan....

what?

En ole havainnut että Finnairilla olisi koskaan ollut suora reittilento Kreetalle? Mistä sen aikataulun löytää? Eli typerä viesti tuo johon kommentoin.

haastatko riitaa

Yritä nyt saada järkeä noihin heittoihisi
Ryanair on kohujen kohteena jatkuvasti. Mikään ei ole faktaa ennenkuin se toteutuu.

AM /finnair. Aurinkomatkat. Matkatoimisto. Siinä sulle finnairin reittilentoa.

Kuka saa,kuka ei. Kyllä mulle ainakin sähköpostiin useampi yhtiö lähettää kamppanjatietoa ja uutuuksista

korjaaja

Edelliseen: AM:n lennot ovat tilauslentoja, ei reittilentoja. Eli vähänpä sinä edellinen mistään tiedät.
Vain Finnair-lentoyhtiöllä on reittilentoja, kerro mikä on Kreetan reittilennon numero????
Ymmärrän kyllä jos vain valmismatkoja tekevä ei enempää tiedä mutta sinun tyylisi on ikävä.
Tilauslento = toiselta nimeltään turistirysälento.

ei pankkiiri

Oisko kellään hajua,miten tuo euron kurssi,joka on nyt poikkeuksellisen huono,vaikuttaa esim: polttoaineisiin lentoyhtiöillä.
Miten tuo euron arvo pelaa euroopassa.

Yleishinnat on tosissaan romahtaneet.

harhaa koko touhu

Tuossa kun silmäilee noita natinoita,niin ymmärtää miksi sivusto on loppu.

Toki tämä liikkuu ylläpiton riimeilyllä. Sieltähän ei lukijamäärät ja nimmarit lopu.

matkustelija

Vanhat starat... maailma muuttuu. Joko sen nyt huomaatte sentään. Lentoyhtiöiltä tulvii sähköpostia tarjouksista, hotellit voi varata netin kautta, se on suurin muutos mitä tapahtunut.
Ikävintä on tietysti se että henkilökohtainen palvelu kaventuu eli pätevät matkatoimistovirkailijat ovat häviävä luonnonvara. Heidän kauttaan kun on saanut toiveidensa mukaisia ehdotuksia reissuista ihan minne vaan. Löytävät sopivanhintaiset vaihtoehdot myös.

sinivalkoisin siivin

Ei ollut tarkoitus ylenkatsoa aloitustasi,mihin tuo Finnairin juttu olisi ollut omiaan. Mutta muutamat soraäänet häiritsi,niin aloitin uuden.

Seuraan aika paljon taulustoja ja tilastolukemia.
Vastoin täällä ilmenneitä kirjoituksia,niin Viro ja Venäjä ovat lisäämässä kävijämääriä Suomesta.Tässä on kyse lomamatkailijoista. Toki määrät on lisääntyneet muutenkin,onhan Suomi siellä mukana monessa.
Noiden kahden lisäksi koko lahdentakainen alue on heräämässä ihmisten tietoisuuteen. Pidän sitä hyvänä asiana.

Hyvänä asiana pitäisin myös että ei vedettäisi alueiden sodan jälkeistä aikajaksoa haukkumisien kohteeksi.Jos haluatte oikein mässäillä ikävillä asioilla,niin tutustukaa Raskan kultturivaltion
giljotiini juhliin. Päiden katkonta oli siellä hauskaa yleisötapahtumaa. Sieltä on peräisin taloissa esiintyvä \"pääkatkaisin\"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat