Tupakointi Istanbulin kentällä?

Pulu

Saako kyseiesellä kentällä poltaa vai ei? Juttuja liikkuu jos jonkinlaisia. Otetaan vastaan asiallisisia vastauksia, sisältäen omakohtaisen kokemuksen.Savuttomat älkää vaivautuko. Kiitos!

Kommentit (8)

no smoking

Yleisesti ottaen tupakointi on kielletty Euroopan kentilä, tuosta aasialaisesta kentästä ei ole tietoa. No, pieni osa on Euroopan puolella mutta turkkilaisilla on kaikesta omat sääntönsä. Jos ei voi olla hetkeäkään ilman savukäärylettä, ainakin Euroopasta kannattaa muuttaa muualle.

-lämpötyyny

En ole tupakoija, mutta en pidä myöskään kettuilusta, joten googlasin :). Löytyi seuraavanlainen Facebook-profiilikin: Ataturk International Airport Smoking Lounge
Ja Turkin suurimman (ainakin suurimpia)sanomalehden artikkeli päivältä 08.10.2009, jossa sanotaan \"A Smoking Terrace at the International Terminal of Atatürk airport is now in service.
Through the modifications made to the terrace, smokers waiting at the terminal for their planes now have a place to light up. The way to the terrace is now indicated by information signs placed throughout the terminal.\" Voisi kuvitella että tuskin sitä lopetettu on, jos voimassaoleva Facebook-profiilikin kyseiselle tupakkapaikalle on.

Pulu

hups, Lämpötyynyt. Viimeinen viesti ei ollut tarkoitettu sinulle, kone temppuili eli en nähnyt sinun viestiä lainkaan. Kiitos asiallisesta vastauksesta tästä niin mieltä kuohuttavasta aiheesta :D

kulkija

En ole vielä semmoisessa maassa käynyt, enkä kaupungissa, missä EI olis ollut paikkaa tupakoitsijoille.
Varmaan myös Istanbulissa tuo on.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat