Minne lottomiljonääri?

tupu

Kävinpä tässä miettimään, jos se lottopotti
kohdalle osuisi, mihin säntäisin? Tuloksena oli,
en mihinkään. Toiveissa toki on Galapagossaaret ja
Kuuba, ne vaan on ehkä toteutettavissa nykyisilläkin varoilla joskus. Mutta miljonäärinä?
En todella keksinyt mitään paikkaa ja järkytyin sen takia. Kertokaahan miljonäärit ja muutkin,
minne ois matka jos ei ois rahasta kiinni?

Sivut

Kommentit (16)

Aina Matkalle

Lottomiljonäärinä ei tarvitsisi kantaa huolta päivittäisestä toimentulosta, joten töitä voisi tehdä vähemmän tai ei lainkaan. Näin jäisi aikaa matkusteluun. Uskoisin matkustavani ihan tavallisiin paikkoihin, mutta nykyistä useammin. On niin mukava suunnitella ja odottaa matkaa ja aina kotiin palattua muistella.

archa

miljonääri ei olisi väliä minne menisi, lottomiljonäärinä taas ois koska ne rahat loppuis kuitenkin ennenpitkää, ykkösluokassa, viiden tähden hotelleihin, tai rinkkaselässä luottokortti matkassa, omaa elämää ei muuttaisi muuten et matkustelisin enemmän mitä nyt... mut onhan niitä paljon paikkoja jossa ns.tavallisella kaduntallaajalla ei ole varaa maksaa, tai on jos sitten on säästänyt tai vaan venyyttää penniä seuraavan vuoden...

joskus lottoava

Ei se lottovoitto, se suurikaan, muuttaisi mitään eli niihin samanlaisiin paikkohin eli kaupunkeihin turvallisessa Euroopassa matkustaisin. Asuisin samantasoisissa hotelleissa kuin nytkin eli 3-4 tähteä. Kulttuuri ja paikallinen elämä olisi edelleenkin pointtina.
Rahaa sijoittaisin viisaasti, en tuhlaisi. Jotain työtäkin tekísin eli lähinnä freelancer-pohjalta, jokin \"lanka\" pitää elämässä olla. Moni voittaja on varmaan tuhonnut elämänsä kun tyhjätaskuna on yhtäkkiä saanut ison kasan rahaa.

Jaska

Minä lopettaisin matkailun ja repisin passin. Istuisin kotona ja hautoisin niitä rahoja, miettisin mistä sitä saisi lisää. En avaisi ovea kenellekään, tulevat vain vinkumaan kahvia ja pullaa. Kävelisin mahdollisimman vähän, että kengät ei kuluisi. Sähkön ruoan ja juoman kulutukset vähentäisin minimiin. Televisiosta katsoisin vain uutiset. Hävittäisin auton ja puhelimen.

Marjuska

Minäpäs matkailisin, jäisin töistä pois ja pyytäisin matkatoimistoa järjestelemään matkat viimeisen päälle, kohteina ainakin Uuden-Seelannin ja Australian kiertomatkat, Galapagos, Grönlanti ja ympäristö, Etelämanner, Karibian saaret, Intian Valtameren saaret, Afrikka aika laajasti ja Siperia ja Nepal. Ainakin kolme pidempää matkaa vuodessa ja välillä sitten Euroopan eri kohteita.
Keräisin ystävistäni/sukulaisista vaihtelevat ryhmät, kiinnostuksen mukaan ja sitten mentäisiin.

tupu

Hyviä ja mullekkin sopivia juttuja kaikki.
Viiden tähden hotellia en kaipais, oon kerran
ollut, eikä se ollut oikeen miu mau mukkaan.
Avaruuteenkin lähtisin, mutta en ennenkuin ne
keksivät avaruusLAIVAN, eli mihinkään ahtaaseen
koppiin en lähtis vaikka mitä näkisin ja kokisin.
No hyvä, onhan tässä nyt ideoita jos vaikka
joskus tärppää.

virkamiesnainen

Elämäänsä ei tosiaan voisi paljoa muuttaa, koska voitto pitäisi tietysti salata kateellisilta sukulaisilta.
Samaan tapaan kuin nytkin, noin kolme ulkomaanmatkaa vuodessa. Kenties pidemmälle, pidemmäksi aikaa. Paikkoihin joissa juuri kukaan ei käy.

R-T-T

Lainaus:
Paikkoihin joissa juuri kukaan ei käy.

Yksi lähtökohta tuokin, tietysti. Itse haluan mennä sinne mikä minua kiinnostaa. Jos muutkin tykkää käydä siellä, niin mikäs siinä!

Lottomiljonäärinä tekisin ainakin piakkoin jonkun pitemmän matkan Etelä-Amerikassa. Kyllä se nytkin muuten jo onnistuisi, mutta vielä työssä olevana aika tahtoo tehdä tenää. Lottomiljonäärinä jättäisin jo työt sikseen.

Igors

Meillä ei varmaan kovinkaan suuria muutoksia tulisi. Johtunee siitä että vaimo ei lottovoitosta huolimatta suostuisi jättämään työelämää joten ajanpuute olisi suurin este.

Itse tekisin muutaman yksilöllisesti suunnitellun kalastusreissun johonkin Siperian tai Alaskan kalapaikkoihin jonne ei pääsisi muuten kuin vesitasolla/helikopterilla lentämällä.

Tilanne varmaan olisi aivan toinen kunhan vaimo sitten suostuisi jäämään normaalisti eläkeiässä eläkkeelle. Matkailuhan ei meillä ole harrastus vaan teemme noita matkojamme lähes \"perusmatkailijoiden\" tapaan, tosin ehkä hieman normaalia enemmän kaukomatkoihin keskittyen.

Tirlittan

Tämä asia olisi selvä.
Ystävä toimii erään avustusjärjestön jäsenenä Etiopiassa.
Siispä sinne, mukana lentolaukullinen riihikuivaa rahaa.

rea-listi

Tuohon edelliseen viestiin mennäkseni rahaa ei noin vaan laukullista voi viedä mukanaan.... laki tulee vastaan.
No, tämä ketjuhan on lähinnä ns. unelmointiketju eli sisältää asioita jotka jäävät toteutumatta.

virkamiesnainen

Lottomiljonäärinä olisi tietysti varaa avustustyöhönkin enemmällä kuin sillä kymmenellä prosentilla mitkä nyt lahjoitan.
Semmoinen paikka maailman kartalla kuin Prinssi Edvardin saari, onko kukaan käynyt?
Siellä se pieni runotyttö asusti. Sinne kai pääsee Kanadasta käsin?

tupu

Toihan oli hieno vinkki, Prinssi Edwardin saari.
Eipä oo tullut mieleenkään, vaikka kirjat onkin
tullut aikoinaan luettua.
Igors, koitappa saada se vaimos rauhottumaan.
Kerro, että elämä on ihan kivaa ilman työtäkin.
Nimimerkillä: Kokemuksen syvällä rintaäänellä
sanottua.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat