Kasakoiden matkassa Uralille.

Tirlittan

Eilen illalla kasakkaryhmä Bagatitsa toi vauhtia ja väriä syksyyni.
Parikymmentä huipputaitavaa tanssijaa, laulajaa ja muusikkoa vie musikkimatkalle kasakoiden maailmaan, aikaan jolloin naiset olivat kauniita, miehet rohkeita ja tulisia.

Jos ryhmän esiintyminen sattuu sinun paikkakunnallesi tai kaupunkiisi niin suosittelen lämpimästi, nautittavia hetkiä luvassa.

Sivut

Kommentit (37)

nautiskelija

Ison valtion ja erilaisen hallintojärjestelmän etu näkyy näissä esityksissä, samoin kuin muumuassa urheilussa takavuosina. Eli asiaan panostetaan,isosta kansasta löytyy osaajia eri osa alueille. Taiteita,filosofviaa,teatteria huippukirjoja, musiikkia eri muodoissa.

Sarjassa hieno oivallus oli mato valtosen yhteistyö naapurimaan sotilaskuoron kera.

Nyt vain kyttäämään lehtiilmoittelua josko tulis kohtuu matkan päälle.

kasakkalaulujen yst.

Tuosta ohjelmasta ja aikataulusta ei tietoa,mutta sen verran kuulin ennakkoa,että firma vie pikkujoulun viettoon Pietariin viikonlopuksi ja siellä on jokin teatteriesitys,kaiken muun lisäksi.

Syksyn synkkyyteen piristettä.

tupu

Vau! Osaan kuvitella tunnelman ja vauhdin.
En ole vastaavaa kokenut, kuin Viktor Klimenkon
esityksissä. Kaukana nekin varmaan olivat näistä
aidoista. Oispa mukava kokea...

Isänmaa

Huh mitä suitsutusta Venäjän kasakoille ! Eiköhän muutkin osaa laulaa ja tanssia kuin vanäläiset. Mitä tämä kuuluu matkailuun. Aloittaja on ystävällinen ja kävelee lähimmän sankarihautausmaan viereen miettimään, keiden takia nuoret miehet ja isät lepäävät valkoisten ristien alla.

tupu

Täh? Ymmärtääkseni he eivät lepää siellä
kasakoiden takia. Eikö olisi parempi rakentaa
siltoja, kuin polttaa niitä vanhojen kaunojen
takia. Asia liittyy matkailuun juuri sen takia,
että se avartaa, opitaan ymmärtämään toisiamme.

Tirlittan.

Ei pitäisi vastata mutta huvittaa tuo mistä kaikesta me jaksamme ja keksimmekään valittaa.

Se miten mikäkin asia liittyy matkailuun, riippuu aina lukijasta.
Toisille kansanmusiikki ja taiteet ovat kytköksissä ko. maahan ja sen matkailuun.
Myöskin tämän päivän etusivun juttu valaisimista on kytketty matkailupalstalle, eikä minusta huono juttu ollenkaan!

ihme ja kumma

Politiikka ja matkailu, politiikka ja erilasiet esitykset! Siinäpä yhtälöitä, joillain on suuret sympatiat Neuvostoliittoa ja Venäjää kohtaan, eli punaista on paljon Suomessa (Tampereen seutu pahinta). Eivät sitten kasakat ottaneet mukaansa.... miksihän?
Kummallista että muka venäläiset ainoina maailmassa osaavat jotain musiikin saralla - tuohon nyt ei oikeesti usko kukaan!

MeMa

Jospa ihme ja kumma joskus kävisit katsomassa esim. ko esitystä niin voisipa mielesi muuttua, ihan vaan ilman poliittisia taka-ajatuksia nauttisit vaan näkemästäsi.

vaalikahvilasta

Ratsu kiitää, laulu raikaa, jalka vippaa. Maaseudulla nuo kasakat on varmaan liikkuneet, ei ole kaupungissa mitään konserttia ollut. Millaista oli istua ratsun selässä, voisko senkin vielä kertoa??
Turha yrittää käännyttää ihmisiä kommareiksi, monella on tosi luja vakaumus.

Riina Ahopelto

Hieman tosiasioita. Ryhmä on kansainvälisestikin korkealle arvostettu ja kiertue kävi myös Suomen suurimmissa kaupungeissa kuten Turussa, Tampereella ja Oulussa.Helsingin kaupungissa show täytti Savoy teatterin ääriään myöden.
En oikein ymmärrä miten taide voidaan jaotella oikeaan ja väärään.

rea-listi

Tuossa ei ole kyse taiteesta vaan kansankultuurista. Siinä on vissi ero.
Yhteiskunnallisesti valveutunut henkilö tekee eron sen mukaan mikä on esityksen sanoma, mistä maasta ja mistä piireistä esittäjä/esittäjät tulevat.
Kaikkea ei ole pakko hyväksyä, ihan kaikissa tilaisuuksissa ei edes ehdi käymään, se on sula mahdottomuus kun asuu isommalla paikkakunnalla. Jossain peräkorven esikartanoissa on harvoin mitään, silloin menevät ilmeisesti kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Eivät k..tkaan mene isänmaallisiin tilaisuuksiin , ottakaa huomioon. Korkeakulttuuri ei myöskään sovi heille.... sen näkee jo kun eräs nykypoliitikko karsii tarkkaan mihin kutsuun vastaa myöntävästi ja mihin ei!
Valitsen itse mitä haluan nähdä ja kuulla, en mene jonkun aktivistin mainonnan perässä yhtään minnekään.Savoy-teatteri on niin pieni, että se täyttyy helposti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat