Blondi

Budjetti ei ole suuri,mutta jonnekin pitäisi päästä. Bulgariaan ei taideta enää tehdä matkoja tähän vuodenaikaan, joten se siitä. Olisiko ehdotuksia? Paikassa pitäisi olla baareja ja discoja. Siis pienen budjetin matka viikoksi! Minulla ei ole niin paljon kokemuksia matkailusta siksi pyydänkin neuvoja!

Kommentit (13)

erno

Joku sattumanvarainen kaupunki. Eli mihin ryanair
vie parilla kolmella kympillä.Majoitus netistä,hyvällä onnella alkaen 200 e viikko,kun ett aivan viittä tähteä ja kolmea +++ Al kattauksella hae.

Eurooppa kääriytyy talveen. Lämpimät rantakohteet
on pitkän lennon takana. Hintahaitari tuolla 500 e
yläpuolella.

Tarru

Myyväthän nuo tutut matkatoimistot Äkkilähtöjä, hinnat pyörii 300 euron molemmin puolin. Mutta jos aiot mennä yksin, niin silloin hinta nouseekin noin 500:een euroon. Näytti olevan Cran canariaa ja Teneriffaa eli biletystäkin löytyy :) Toivottavasti löydät matkan.

valistaja

Kolmesataakin taitaa olla aloittajalle kallis. Ja jos aikoo vaan baareissa rymytä, kannattaako lähteä? Eikö kotikylässä ole mitään kulmakuppilaa?
Bulkkis on halpa mutta ei nyt enää mahdollinen.
Jonnekin sotaa käyvää maahan pääsee halvalla.
Rynkyllä jonnekin ja halpaan majapaikkaan (joka ei ole hotelli vaan mikä niiden nimi onkaan).

maijki

\'valistaja\' lienee näitä \'ei-halppismatkaajia\', jotka eivät muista enää omaa nuoruuttaan tai rahattomuuttaan? Eikö silloin saisikaan reissata ja nähdä maailmaa vaan vasta siten kun on varaa niihin viiden tähden hotelleihin? Minua ketuttaa suunnattomasti tällainen toisten reissujen tietämätön aliarvioiva mollaaminen, vai onko se iahn vain sitä kateutta - vai omaa etevymmyyttä? Omat nuoreni matkaavat mielellään, mutta opiskelijoina joutuvat siis tyytymään näihin halppiksiin. Niin se vain menee tämä elämän kulku jokaisella vuorollaan ja kyllä sitä on mukavaa välillä päästä pois niiltä kotinurkiltansa vaikka \'vain baarimatkallekin\'.

Ja aloittajalle, esim. Lontoo on tosi kiva paikka ja sinne pääsee edullisesti, kohtuuhintaista majoitusta saa lukuisista hostelleista (\'valistaja\' huom.) ja ne ovat ihan mukavia majapaikkoja. Toinen kiva kaupunki on Berliini, välillä sinne pääsee muutamalla kympilläkin. Etelän lämpöön ei sitten ihan noilla hinnoilla pääse, mutta esim. Norwegianilla voi päästä mm. Malagaan kuitenkin kohtuuhinnalla, jos vähän selaa päiviä ja on valinnavaraa loman ajankohdalle - ja tuurilla siellä voi olla ihan kelpo kelit. Eurohostellit ovat sielläkin ihan ok. Ja yksi kelvollinen ja lähes ilmainen majoitusmuoto on \'coachsurfing\' ja jos osuu kiva emäntä/isäntä saa todella kivan kaverin sinne baariinkin ;) Omat nuoret ovat tätä kautta saaneet pysyvämpiäkin kavereita.

närkästynyt

Majki ajaa asiasta viereen. Eli nyt on tarkoitus ottaa kantaa aloittajan viestiin eli antaa vinkkejä.
Jos ap olisi kertonut jonkun euromääärisen budjetin, olisi ollut helpompi antaa vinkkejä.
Halpalentoyhtiöillä on edullisia lentoja mutta nekni varmaan pitää ostaa hyvissä ajoin. Se pätee ainakin tavallisiin lento+hotellipaketteihin eli mitä aiemmin ostat, sitä edeuulisemmaksi tulee.
Minua ärsyttää sana halppismatkaaja, halppismatka - se on kyllä halpismatka ja -matkaaja. Säästetään nyt kirjaimia kun säästetään rahaakin!
Kukaan ei ole aliarvioinut mitään tässäkään ketjussa, vain majki näkee jotain piruja seinillä - niitä ei ole ainakaan muiden seinillä. ja sitten tuo kateus, kuka tässä nyt kateellinen voisi olla ellet sinä.
Nuorelle käy varmaan hostelmajoitus, en tiedä millaisia ovat mutta on siellä sänky ja peseytyäkin voi.
Voi sinua hyvä ihminen - en sääli kuitenkaan!
PS. kaikkien ei ole elämässään tarvinnut halvasti matkustaa....

maijki

\'närkästynyt\' korjailee muiden kirjoitusasua, muttei itse kykene kirjoittamaan nimimerkkiänikään oikein vai pitääkö siinäkin säästellä ;))

Ja jos vaivauduit lukemaan viestini loppuun, oli siellä montakin vinkkiä - joita ei sinun viestistäsi löytynyt lainkaan...

Ja lisää vinkkejä: Roomaan ja Barcelonaan pääsee edelleen jo nyt n. 120 - 130 meno-paluu. Molemmat tosi kivoja paikkoja, etenkin Barcelona on oikea bilekaupunki. Ja viikoksi tekemistä toki riittää.

Ja nykyajan hostelliessa ei ole todellakaan mitään vikaa, siistejä ja asiallisia, valtaosassa nykyään myös kahden, kolmen jne hengen normihuoneita sekä perhehuoneita omilla kylppäreillä. Nuorison lisäksi myös lapsiperheiden suosiossa. Viat löytyvät useimmiten muiden luutuneissa asenteissa...

yx neuvo

Sen enempää hihojaan polttamatta .... asiaan... eli aloittaja on varmaan nuori henkilö jolla pieni budjetti. Halpalentoyhtiöiden lennot ja edullinen majoitus netin kautta, siinä ratkaisu. Hinta näkyy nettisuilla.
Mitä nimmariin maijki tulee, yx lysti miten sen kirjoittaa, eli ei väliä. Oli maiki, muiki tai huiki.... mitäpä tuota, mutta räikeät kielioppivirheet kielivät huonosta suomen kielen taidosta ja sehän on nykyään yleistä. Mutta ovat nuo lukihäiriöiset kyllä kärkkäitä muuten, sen olen havainnut.

Tirlittan

Taitaa olla harvassa täällä ne nuoret jotka ovat syntyneet kultalusikka suussaan ja aivan yhtä harvassa ne nuoret jotka ovat syntyneet niin vanhoihin varsiin että kultturelliset eliittimatkat kiinnostaisivat.
Joten olen maijkin kanssa samaa mieltä että nuorena saa mennä ja pitää hauskaa maailmalla, yrmyillä ehtii vanhenpanakin.
Ja aina ne etelän discot kotikulman kuppilat voittaa!!

Mitäs Blondi sanoisit äkkilähdöstä Egyptiin, Sharmiin tai Hurghadaan?
Sieltä löytyvät kaikki nuorisoloman ainekset, meri, aurinko ja discot.
Matkat ovat edullisia ja senlisäksi syöminen ja juominenkin on halpaa.

Ilona2011

Uutena lukijana ihmettelen, miten te ihmiset saatte kinan aikaan joka asiasta. Vastatkaa asiallisesti asiallisiin kysymyksiin, sillä vastauksia täältä halutaan, eikä riitelyä. Vähän suvaitsevuutta kehiin ja lopetetaan turhan niuhotus. Meitä lukijoita yhdistää rakkaus matkoihin ja sehän on positiivinen asia :)

havainto1

Aloittaja on varmaan aika nuori henkilö joka haluaa myös biletystä reissullaan. Aivan älyvapaa ehdotus on EGYPTI!!! Ajatellen nyt paikallisten suhtautumista naisiin..... eikä ole mitenkään turvallinen maa nykyään, kautta aikojen on ollut turvaton, joskus enemmän joskus vähemmän.
Joku nuorison suosiossa oleva kaupunki, vaikkapa tyyliin Barcelona, on lähellä kiinnostustasi. En tiedä onko sinne halpalentoja mutta tarjouksia löytyy aina netistä.
Sellainen maa tai muu paikka joka sopii eläkeläiselle ei ole ok nuorelle ihmiselle. Hieman myös vastuuta heitettäessä ehdotuksia kehiin!
Berliini ?

Tirlittan

Egyptissä ryöstöt ja raiskaukset ovat harvinaisia, rikostilastot ovat alhaiset.
Poliittiset levottomuudet alkavat aina Kairosta.

Hurghada ja Sharm ovat täysin turisteille rakennettuja lomakohteita joissa ei ole mitään aitoa, pääpaino on hauskanpidossa.
Pääosa turisteista koostuu kansainvälisestä nuorisosta, eläkeläiset etsivät Egyptistä toisenlaisia kohteita ja elämyksiä.

Joten edelleen rohkenen suositella näitä kohteita sellaiselle joka haluaa pitää halvalla hauskaa!

Vierailija

Oltiin just nelihenkisen perheen kanssa viikon hiihtolomareissulla Teneriffalla Santa Cruzissa. Pahimpaan sesonkiaikaan neljän hengen reissu maksoi huimat 4 000 euroa! Ostettiin matka myöhään eli viime marraskuussa joten hyvin hinnakasta siis. Nyt varattiin äkkilähdöt lämpimään Floridaan huhtikuuksi ja saatiin hyvin edullisesti, lentoliput maksoivat 490 euroa per henkilö (vielä suorat lennot!) ja löydettiin Kilroylta hyvä auto + hotelli paketti kahdeksi viikoksi hieman yli tuhannella eurolla. Nyt vähän harmittaa toi Teneriffan-matka, kun olisi voinut rapakon toisella puolella shoppailla mutta oli vain pakko päästä lämpimään kesken pahimman kaamoksen :pp

savontietaja

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat