Haluatko kertoa tulevan matkasi tarkan ajankohdan keskustelupalstan sivuilla?

Ulpukka

Minäpä en kerro...en enää.Neljän vuoden ajan eräs (tuntemani) häirikkö seurasi kirjoituksiani ja reissussa ollessani pommitti \" tuntematon numero\" puheluita tasaisin väliajoin puhelimeeni, tai matkakumppanini puhelimeen.Vastatessani, kukaan ei puhunut mitään, vaikka linja oli auki.Lomatunnelman pilaaminen lienee ollut ainoa järkevä syy tähän sairaaseen käyttäytymiseen, joten pidänkin nykyisin tulevat matkat omana tietonani.Kertoilen kokemuksistani sitten reissun jälkeen.

Sivut

Kommentit (18)

Tirlittan

Ikävää että nykyaikana ihmisillä on paljon mielenterveysongelmia, sillä minkään muun piikkiin en näitä häiriköintejä osaa laittaa.

Minulle ei tähän asti ole tullut mitään ongelmia matkan ajankohdan kertomisessa, eri asia on kun kerron minne matka suuntautuu, silloin alkaa massiivinen iva ja pilkka kampanja.

Taru

En kyllä näe mitään tarvetta ilmoittaa julkisesti matkojeni ajankohtia? Miksi pitäisi? Eipä silti, en usko kenenkään täällä henkilöllisyyttäni tietävän. Ja jos tietää, niin kyseessä on sellainen tuttu, joka tietäisi matkastani muutenkin.

erno

Älkää ilmoittako. Turvallista. Toisaalta turhaa hehkutusta.Kertokaa reissun jälkeen,jos silloinkaan.Tai varautukaa ivailuun. Matkahan voi olla sarjassa köyhät,tuulipukureissaajat,sexsimatka,juottola ja biletys, köyhien mesta,niin ja oletteko edes maksanut itse.

Jos teette poistopyynnön jostakin kirjoituksesta,joudutte antamaan sähköpostiosoitteen. Tosin ylläpito löytää tiedot muutenkin. Tulee outoja soittoja. Kirjoituksiin tulee parin minuutin viiveellä jokin täyshölmö vastaus,eli riidanrakentaja. Suomi24 ketjussa
Alanya,sairas paikka tämä näkyy heti alussa.
Onneksi porukka ei masentunut,vastauksia tuli kivasti ja yli 1200 lukijaa kuukaudessa.

Eli välttäkää liian tarkkoja tietoja antamasta.

Vierailija

En ilmoittele, en myöskään paikkaa, se ei näet aina ole kyylien mieleen.
Halpismatkoja en tee ja se on suurin syntini.
Kohta taas lähdössä.... raporttia ei tule, ei ole Venäjä eikä Bulgaria.

reissuun

Into

Onko teillä monellakin täällä henkilökohtaisia tuttuja? minulle ei ole , noita T ja pari muuta en laske tutuiksi sentään!
En kerro minne menen ja koska, kokemuksia voin kertoilla aikaviiveellä, jos jotain TODELLISTA
matkaajaa autan.
Pitääköhän kuitenkin valistaa että seuraava matka on joulumatka erääseen Euroopan kaupunkiin, ei halpismatka, mutta mukava ohjelmansa suhteen varmaan. Neljä 4 vrk maksaa maltaita, sisältää ruokailut, jokiristeilyn buffetarjoiluinneen, on joulutoria, on käyntiä muuallakin maassa kuin vain tuossa kaupungissa.
Ps. Pietariin en ole menossa.

into reissuun

Halppismatkoja en tee. Kalliinmista haaveilen ja keksin tekaistuja asioita. Ne rauhoittavat sairaan kateellista luonnettani. Ylipäätänsä minua kiukuttaa hyvätuuliset ihmiset, jotka tekevät pikku reissuja tämän tästä.

tuulivei

Itse asiassa olisi jopa kiva kirjoitella samanhenkisten matkailijoiden kanssa suunitelmista ja pohdiskella eri vaihtoehtoja.
Täällä se ei houkuttele. Tulee tuollaisia reissuun ja intoa tekaistuja hutasuja.

Ei häiritse ollenkaan että oma reissu on tavallaan ryhmätyötä. Täältä netistä löytyy välillä hyviä linkkejä,vinkkejä ja vielä paremmin jos parikymmentä ihmistä etsintään osallistuu.

En tunne maailmaa mutta tunnistan todelliset matkaajat. Eikä todellakaan innosta tällainen keinotekoisesti täytetty sivu,missä tekaistuja lähtöjä ja muuta turhaa viskellään ihmeteltäväksi

en kerro

Ei ole mitään järkeä kertoa enkä tunne täällä ketään. Tuo edelläolevan viestinkin kirjoittaja epäilee ettei kukaan muu kuin matkusta minnekään. Sucks!
Miksi pitäisi kertoa?

yx vaan

\"on täällä kummaa\"- viestisi oli ansiokas, paljonko matkasi maksoi???
Ota iltalääke ja mene nukkumaan!Muuta ei i.....ootille kannata sanoa!

Tirlittan.

Silmäilin tuota viestiketjua seuraava matkanne jossa vastauksia oli runsaasti ja lukijamääräkin huiteli yli tuhannessa,aihe ainakin tuntuu kiinnostavan ihmisiä.

Ja kun kerran matkailupalstalla ollaan niin en näe mitään syytä miksen ihan ilolla ilmoittaisi:Illaksi Istanbuliin.

pellonreunaa

Siinäpä kohde,missä hohtaa satujen maa ja tuhannet tarinat pulppuaa historian syövereistä
hämmentäen nykynettisukupolvea.

Erinomainen kohde.Kun eräät menevät Prahaan rähmälleen,niin sinä pistelet ryhdikkäästi komeita kujia.

eräs matkaaja

Miksi pitäisi ilmoittaa, kun ei halua moninaista rähinää liittyen lomakohteeseen.
Seuraava matka on Keski-Euroopan kaupunkiin, joulutorit tulee nähtyä siellä, hotelli on ihan erään torin kulmilla ja matkan ohjelma mielenkiintoinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat