Ameli-a

Menossa Kuubaan, Havanna ja Varadero. Olisi mukava kuulla siellä käyneiden vinkkejä, mitä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Havannassa jne. Tarkoitus ois saada viikon oleskelusta Havannassa mahdollisimman paljon irti ja toinen viikko meneekin varmaan lähinnä rantalomailuun Varaderossa. Kertokaapa kokemuksistanne, entä oisko vinkkiä kirjasta, joka kannattaisi hankkia tukäteen luettavaksi.

Kommentit (8)

Kaktus

Olin pari vuotta sitten Havanna-Varadero matkalla ja voin sanoa että parempaa matkaa ette olisi voineet valita ! Ihmiset ovat iloisia ja kohteliaita, salsa soi kaikkialla Varadeerossa ja ihmiset tanssivat pienissä ryhmissä, voit mennä mukaan jos haluat ja sinut otetaan iloisesti vastaan ! Jos harrastat golfia se onnistuu kuin myös muutkin liikuntamuodot. Varaderon läheisyydessä on Al Caponen vanha huvila, kannattaa käydä katsomassa. Havannassa kannattaa käydä Floridita Barissa, siellä Ernest Hemmingway tapasi istua aikoinaan. Che on läsnä kaikkialla, Myös vallankumousaukiolla. Ehdottomasti on käytävä katsomassa Tropicana-ulkoimakabareen taidokkaat akrobaatit ja tanssijat tähtitaivaan alla.Loistokas show on yhä maailman huippuluokkaa Kannattaa käydä myös Pinar del Rion alueella katsomassa upeaa luontoa, siellä on myös maailman suurimmat tupakkaplantaasit. Ostaa voi käsinrullattuja sikareja ja rommia edullisesti. Meri Varaderon ympärillä on lämmin ja kristallin kirkas, laite sukellus ja urheilukalastus ovat suosittuja, Varaderon edustan pikku saaret,cayos, ovat mielenkiintoisia kohteita.
Värikäs, ystävällinen ja elämäniloinen Karibian kaunotar vastaanottaa matkailijat avosylin !

Ameli-e

Kiitos vastauksistanne \"Kaktus\" ja \"Literatura\", Hemmingwayn \"Vanhus ja meri\" ajattelinkin lukea nyt uudestaan-pitkän ajan jälkeen, koska käydään mm. Cojimarin kylässä.

kuuba fani

Kuuba kuuluu ykköspaikkoihin, siellä on niin iloiset ihmiset, kaikki jotka ovat siellä käyneet ovat olleet ihastuneita. Luonto on ihana, meri on lämmin ja t-paidat kauniita !

kuuba fani

Uuno, oletko käynyt Kuubassa, vai onko asenteesi tietynlainen ? Kuubalaiset ovat iloisia, mukavia ihmisiä, enkä huomannut turistienkaan olevan sen näköisinä kuin olisivst ryypänneet etikkaa.

-maija

Kuubassa on sitä jotain. Elämänmyönteisyyttä ja rentoa menoa, hymyjä, kaikesta huolimatta. Kuuba on niin erilainen. Siinäpä sen viehätys!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat