Mikisi näin?

matkoista nauttiva

Miksi tuotte omat ongelmanne tälle palstalle? Miksi ette siedä toisianne, mistä syystä haluatte määritellä täysin vieraiden ihmisten käyttäytymisen eli tässä tapauksessa matkustamiseen liittyvät valinnat?
Olisi kiintoisaa jos joku vastaisi.
Tämä ei kuulu aiheeseen suoraan mutta ei kuulunut tuokaan aloitus jossa alettiin mollata kanssaihmisiä matkakohteiden priorisoinnissa eli siitä ettei halvat matkat kaikille kelpaa.
Miksi vedätte asiat heti itseenne, miettikää sitä.

Kommentit (10)

korusana

Mitkä ongelmat. Ei täällä mitään ongelmia ole näkynyt. Yleensä siedetään muita hyvin,kuinkas muuten,sehän on matkoilla tärkeätä. Reissutyössä olen oppinut tulemaan muiden kanssa hyvin juttuun.
Tietysti täällä säröjä on kun eräät haukkuu, nimittelee suoraa eläkemummoja ? halppismatkoja,niiden suosijoita, eli täysin epäasiallista kirjoittelua. Esiintyen itse totuuden torvena ja puhtaana pulmusena. Yleensä metsä vastaa,miten sinne huutelee. Tämä kannattaisi mollaajien tajuta. Jos kaikki ei ymmärrä holtitonta rahankäyttöä, miksi vetää siitä hernettä nenään. Tuhlatkoon jos pappa maksaa,tai joku.

resande

Luin ketjuja, oli tarkoitus tehdä kysymys. Jätän, sillä täällähän on ihan sairasta menoa.
Luulin tätä matkasaitiksi. Pitäkää roskanne!

Tirlittan

Aloittaja ei ole nyt oikein sisäistänyt villakoiran ydintä.
Eiköhän täällä pääsääntöisesti arvostella tapaa millä julkituodaan se seikka etteivät halpamatkat kelpaa.

Ongelma on lähinnä kertojalla, jos hänellä on tarve korostaa omia kalliita matkojaan ja samassa lauseessa vähätellä ja kyseenalaistaa halvat matkat köyhien ja juoppojen turistirysä matkoiksi.
Fiksu ihminen ei ihan näin toimi, vai toimiiko sinun mielestäsi?

Vierailija

Antaa ihmisten matkustaa kuten haluavat, lompakkonsa ja tasonsa mukaisesti. Olisi hirveätä asua jossain pienessä peräloukossa jossa noita kyttääjiä riittää.
Työssäkäyvä ihminen haluaa silloin tällöin, eli aika usein, irrottautumaan lomalle ja siitä nautinnosta saa maksaa. Lyhytlomat maksavat eniten (paitsi Pietari ja jotkut Tallinan reissut)ja lähipaikat ei kiinnosta kaikkia.
En ole havannut täällä kenenkään mahtailevan kalliilla lomilla, se asia on teidän kateellisten omassa päässä.

Lomalle

virkamiesnainen

Olisipa kiva jos keskustelu täällä muistuttaisi vähän tapaa millä ihmiset normaalisti elävässä elämässä, kahvipöytäkeskustelussa vaihtavat ajatuksia keskenään.
Mutta ei tietenkään. Vaan tyyli on se, että sano jotain, niin minä väitän vastaan.
Näitä häiriköitä ei ehkä ole montaa, mutta sitäkin hyökkäävämpiä.
Pallontallaajissa keskustelu on paljon asiallisempaa. Ehkä vahti toimii paremmin, en tiedä.

Ylläpito

Jos huomaatte että viestejänne on poistettu, pyydämme lukemaan uudelleen keskusteluohjeet. Siellä sanotaan muun muassa näin: \"Muiden keskustelijoiden tai yksityisten ihmisten haukkuminen, pilkkaaminen tai loukkaaminen on keskusteluissamme kielletty.\"

Kiitos aktiivisuudesta ja asiallisista kommenteista.

Tirlittan

Tästä ketjusta on ylläpito poistanut minuun kohdistuneen erittäin ikävän vihakirjoituksen sekä siistinyt erästä toista viestiä.
Senvuoksi klo.10.52 kirjoittamani kommentti saattaa vaikuttaa hieman oudolta.

Mikisi näin ??

Nimimerkki Virkamiesnainen on oikessa tuon toisen sivuston suhteen. Syy tähän on se,että täällä huonoa tekstiä ja haukkuja jakava sai siellä varoituksen, sitten toisen,määräaikainen erotus,
sen jälkeen kärähti useanmasta nimimerkistä, ja suljettii ulos sivustolta lopullisesti.
Nimmarit tietty mitä milloinkin mutta ehdin tunnistaa kirjoitusvirheistä, viestien katkerasta sävystä ja päällekäyvästä tyylistä.

Siellä sivustolla on oma osio toruille,missä ylläpito ilmottaa suljetut nimimerkit.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat