Peace

Toisessa ketjussa pohditaan Kreikan tilaa, mutta mitä arvelette Egyptistä? Sotilaathan kai siellä ovat jo vallassa, kansa alkaa pikkuhiljaa hermostumaan.

Oli tarkoitus lähteä ensi talvena Kairoon ja mennä sieltä junalla Luxoriin, mutta täytynee harkita uudestaan.

Kommentit (10)

korusana

Kyllähän sielläpäin tunteet kuohahtelee aika herkästi ja silloin ei kaduilla ole hauskaa,ainakaan lomalaisella. Mutta äkkiä he myös rauhottuvat joten nyt kannattaa hetki reissun varausta siirtää ja kuunnella mihinpäin touhu etenee.
En tiedä onko armeija kuinka tanakasti kiini vallassa, mutta joka tapauksessa he puuttuvat touhuun ellei meteli muuten rauhoitu. Turistien rahat on tärkeitä,niistä pidetään huolta.

Tirlittan

Paha sanoa mitään.
Egypti on kuin ruutitynnyri ja Kairo räjähdysherkin, sieltähän kaikki aina alkaa.
Toivottavasti saavat asiansa järjestykseen.

RSS

Niinkaun kun muistan, on Egyptin reissut olleet pannassa eli aina joku kahakka menossa. Siinä ei mitään menetä, huivittomia maita on.Halvat maat ovat ongelmallisia aina.

aina väärää tietoa

Muistisi on todella lyhyt. Useita tuttuja on käynyt ja koneet lentäneet liki täysinä.
Tässä on eräitä vuosia kun oli vähän kitkaa ampumistapauksen kanssa

Aaretti

Myö ei ollatuon eukon kanssa koskaan käyty ulkomailla mutta aina ollaa puhuttu että ois kiva käyvä epyktissä kahtomassa niitä pymariitejä ennen kuin kupsahettaa ja oisha suetsinkanava kiva nähä ku tuo naapurin aikamiespoika on ollu siellä pyssyn kanssa sitä vahtimassa arvaiskoha sinne männä ku on kuulemma aika levottomat ajat siellä nykyjään poika osti tietokonneen kävin kurssin onha tällä kiva kirjotella sanokee viisammat jotakin

eh-dotus

Aaretin on paras ottaa oma pyssy mukaan Egyptiin tai sitten joku tosi vihainen muija turvaksi, niitä pelkää kyllä egyptiläsietkin. Oisko palstalla joku vapaaehtoinen????Paikallistuntemus suotava.

nimi-erkki

Aaretille vihjeenä takuuvarma turva. Ett tarvitse
pyssyä kun otat moninimimerkin täältä mukaan.Voin myös luvata että löytyy ponssoreita,ei tarvitse yksin maksaa.Vaimokaan ei hermostu vaikka tulee toinen naispuoleinen mukaan. On näet asioita joita ei tarvitse kadehtia. Tuolla ehdottamallani henkilöllä on kokemusta jopa 49 saarta,että kanavat menee rutiinilla.

Ei korruptiolle

Egyptin armeija taas tappaa omia kansalaisia aivan surutta. Nyt pitäisi koko Euroopan nostaa suuri meteli. Ei ole egyptiläisillä ihmisarvoa. Sotilasajoneuvo ajettiin suoraan väkijoukon päälle, monia kuolleita ja loukkaantuneita. Hirvittää julma kohtelu.

aaretti

Taijetaa olla mänemättä tuntuu vähä siltä katottaa kuvista ne pymärriitit eikähän se suetsin kanava maha olla kummallisempi ku saimaan kanava se on kerran nähty. eikä miulla ole pyssyjä tylsä kirves kyllä löytyy eukko on hiiri että se pelkää kaikkija

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat