Sotilasvallankaappaus edessä Kreikassa

junttanpoo

http://www.talouselama.fi/uutiset/saastoprotestit+ovat+leviamassa+kreika...

Kreikka alkaa olla niin pahassa jamassa että siellä ei enää auta muu kuin verinen sotilasvallankaappaus jolla kansa taltutetaan. Ja onhan Kreikalla kokemusta tästä ja maan armeija on erittäin suuri.
Kreikka on aseostajana jopa maailman 4. suurin heti muiden suurvaltojen kuten Intian jälkeen.

En kyllä enää uskaltaisi varata Kreikan-lomaa ensi vuodeksi.

Sivut

Kommentit (20)

Höpön höpö

Vaikeaa on kuvitella tänä päivänä minkään eurooppalaisen valtion tarttuvan aseisiin kansalaisiaan vastaan sillä mitä tuo edes kaiken kaikkiaan hyödyttäisi ja (ketä)? Näyttöä ja kokemusta asian tiimoilta on aivan riittävästi. Mitä tulee Kreikan varusteluun niin kaiketi tuo perustuu hieman toisen laisiin skenaarioihin.

faktaa

Kun lakot ja yleinen sekasorto näyttää jatkuvan ja sitähän on kestänyt jo vuosia, ei ole muuta mahdollisuutta tilanteen rauhoittamiseen kun sotavoimien ottaminen avuksi. Se ei ole mitään uutta sentään, armeijan ainoa tehtävä nykyaikana ei ole pelkästään sotiminen, vaan myös yleisen rauhan turvaaminen.
Jo puolitoista vuotta sitten Ateenassa mellakoitsijat rikkoivat liikkeiden ikkunoita, menivät sisän varastamaan ja tuohoamaan omaisuutta. Monelle tuli vararikko välittömästi. Ei tuollaista voi vuosia katsella ja krekut (vasemmistolaiset) eivät opi.
Turistit eivät mene Kreikkaan ja siitä maa kärsii, on ykköselinkeinostaan kyse. Eivät vaan tajua tai välitä siitä mitä ovat tekemässä.

katsoja

Vai että rauhallinen, onko tullut mieleen ettei Suomen uutisissa ihan kaikkea edes näytetä ja siihenkin voi olla syynsä. meillä sensuuri toimii edelleen vaikkei N-liittoa olekaan.
Katsopa muiden maiden uutislähetyksiä (jos kieliä ymmärrät) saat toisenlaisen kuvan asioista. Etenkin Yle on varovainen ottamaan kantaa ja hallitus on vasemmistolainen.
No jos tiedä ei kärsi eli tyhmyydellä on puolensa.
On ollut rauhallisia mielenosoituksia ja niistä näytettiin kuvia eilen, mainittiin erityisesti rauhalliset mielenosoitukset.

Klmn

Höpön höpöille ja muille höpöttäjille: Kreikalla ei ole vissiin velkaa lainkaan, rikas maa ja kansa voi hyvin. Eli koko juttu takauksistakin on vain hämäystä ja oraakkelin näkemää!
N-liittokaan ei ole kaatunut jne!

London

Lomaillaan koko ajan, jopa 2 krt Kreikkaan tänä vuonna, 5 kertaa muualle. Seuraava lähiloma häämöttä.
Venäjälle ei tarvi mennä sentään, sinne tuntuu buumi nyt olevan kun halvalla pääsee.

korusana

Mistäs sinä nuo keksit. Lähiloma on varmaan Porvoon kylä.
Tuo sotilasvallankaappaus ei ole kummonen. Turkissa ottavat upseerit vallan sillon tällön eikä siitä paria pikkuuutista enenpää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat