Timo

Ollaan suunniteltu joulun jälkeen matkaa Berliinin joulutoreja ihmettelemään. Niidenhän pitäisi olla avoinna uuteenvuoteen asti. Onko kokemuksia sikäläisitä toreista? Ainakin netistä löytyi kymmeniä vaihtoehtoja.

Kommentit (2)

Berlinissä käynyt

Joulutoreja löytyy; paljon, kaikkialla, monenlaisia. Kävin joulukuun alussa ja valitettavasti sää ei silloin suosinut...oli kylmää, märkää, tuulista, liukasta (jalkakäytävät kuin saippuaa!). Onneksi tarjolla oli myös lämmikettä! Matka kokonaisuutena ok.

Joulutori

Hei,

muutama vuosi takaperin olin kiertelemässä noita toreja. KOska aikaa on kulunut tuonkin verran en enää niiden nimiä muista. No, jokatapauksessa kokemus oli käymisen arvoinen. Myöhemmin olemme kiertäneet samassa tarkoituksessa Varsovan ja Prahan, eikä kumpikaan ollut mitään Berliiniin verrattuna.

Keskustassa \"puolikkaan kirkontornin\" juurella on yhdet parhaista markkinoista, samoin Itä-Berliinin puolella. Yhdelle torille matkasimme metrolla, joka sekin oli hieno ja iso. Tunnelmallisin tori oli varmastikin se itä-saksan puolella ollut, joka oli jollakin aukiolla (harmi etten enää muista niiden nimiä...) Valitettavasti näillä toreilla oli paljon krääsän myyntiäkin. Mutta myös ihania Saksalaisia ruokakojuja ja herkkuja samoin. Joimme myös useammat hehkuviinit noilla toreilla. Kylmä siellä tosiaan on joulukuussa, eli lämmintä kannattaa ottaa mukaan, ihan piposta asti. Berliini on kylmä ja kostea kaupunki tuohon vuodenaikaan.
Suosittelen lämpimästi reissua tuonne!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat