Ei kokemusta

Lähden helmikuussa Tunisiaan. Hotelli on tiedossa tuttavan kautta, mutta huomasin juuri, että Detur on ainoa, joka tekee Monastiriin suoria lentoja. Huonoa tuuriani on se, että joudun menemään aikana, jolloin hiihtolomat ovat jo menossa, ja täten Deturin lentohinnatkin kysynnän mukaiset. Tiedättekö muita mahdollisuuksia hankkiutua Suomesta Monastiriin? Kauhean montaa vaihtolentoa en jaksaisi kuitenkaan käydä läpi. Kiitokset avuliaille tietoviisaille!

Kommentit (2)

Yussuf

Katsoin että ne Deturin lennot on vain 500-600 euron luokkaa. Sen halvemalla et saa mistään koska Tunisian lennot on aina kalliita.
Sen tietää Deturkin eikä myy niitä sen halvemmalla.

Toki parin viikon matkan hotelleineen tuohon aikaan saa samalla hinnalla.

Tunisiaan ei ole juuri järkeä ostaa pelkkiä lentoja ellei ole menossa pysyvästi asumaan sillä lennot on sinne sikahintaisia mutta hotellit varsinkin talvella puoli-ilmaisia. Keskitason hotellihuoneen saa jo 15-20e/vrk/2hh

Ei kokemusta

Tosi hyvä vastaus, kiitos! Huomenna varaan koko paketin, niin päänsärkykin helpottuu. Tuttavieni kanssa pääsen kuitenkin samaan hotelliin, joten mukavan loman odotuksessa tässä kirjoitellaan harmaassa syksyn säässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat