Tarja

Äkkilähtöjä näyttää nyt olevan ja jotkut erittäinkin edulliseen viikkohintaan,mutta \"määrittelemätön hotelli\" ei houkuta. Minkälaisia kokemuksia matkaajilla on, jotka ovat reissuun lähteneet ja majapaikka varmistuukin vasta perillä?

Kommentit (10)

Joppe

Kymmeniä kertoja ollut määrittelemättömällä ja useimmiten ihan hyvä näillä isoilla firmoilla mutta Deturilla ja Almalla useimmiten joku murju.
Monesti ekassa oppaan tapaamisessa jono ihmisiä jotka haluavat rahalla paremman hotellin ja maksavat matkansa kahteen kertaan.

Joskus määriteltykin voi olla huonompi.
Kaiken huippu oli tosin Aurinkomatkoilla hotelli joka oli menossa konkkaan ja jossa ei ollut sähköjäkään kuin pari-kolme tuntia päivässä samoinkuin lämmintä vettä :)
Hotellista oli sähköt katkaistu ja sitä tehtiin diesel-generaattorilla joka veteli viimeisiään ja jonka dieseliinkään ei hotellilla ollur varaa. Hotelli oli Paradise Hotel Sosuassa ;)

Igors

Hieman kun netissä seikkailee niin voinee aika karua tekstiä löytyä. Itse en koskaan edes ajattele moista vaihto-ehtoa. Tosin jos hyvä tuuri käy niin voi jopa ihan asialliseen hotelliin päätyä, onhan noita hyviäkin kokemuksia löydettävissä.

Kyllähän nuo matkanjärjestäjät jo etukäteen ilmoittavat mitä mahdollisesti on odotettavissa:

...\"Majoitus voi olla missä tahansa lentokohteen alueella käytettävissä olevassa pensionaatissa, hotellissa, huoneistohotellissa tai lomahuoneistossa, eikä lomakohdetta ja majoitusta välttämättä ole esitelty Finnmatkojen esitteessä tai internetsivuilla\"...

Jos oikein huno tuuri käy niin esim näin:

...\"Olen saanut riittämiin kuulla et olisi pitänyt lukea tarkkaan Matkajokerin ehdot, mutta COME ON. Maksoin 1200 euroa ja minut pistetään Tjäreborg kohteiden ulkopuolella olevaan 10 euroa yössä maksavaan huoneeseen perheen ravintolan & asunnon päälle! Ei ilmastointi kun ilman kosteus on 87%\"....

Ehkäpä todella seikkailunhaluisille....

Yussuf

Jos on äkkilähtöä ostamassa niin kannattaa huomata että niissä on tarjolla myös määriteltyä majoitusta.
Esim. Aurinkomatkoilla äkkilähdöt on aina määriteltyjä.

Kaiku

Aloittaja kysyi määrittelemättömsitä äkkilähdöistä.
Aurinkomatkojen eivät ole määrittelemättömiä mutta jos kovin viime hetkellä varaa, joutuu varautumaan siihen että saa hotellista sen huonoimman huoneen. Demokraattista on että ensiki matkansa varanneet saavat parhaat huoneet kun enemmän ovat maksaneetkin.Usein tulee ostettua ns. viimehetken reissu AM:lta kuukautta ennen lähtöä, silloin ovat jo alentaneet hintaa. Aina kun ei tiedä haluaako jonain ajankohtana matkalle vai ei ja jos kuume nousee, silloin seuraa nettisivuja.

Tirlittan.

Se oli vuonna miekka ja kilpi, oli sataa lotkottanut koko kesän ja Parga oli ensimmäistä kesäänsä lomaohjelmistossa.
Silloin tuli tunne että aurinkoon on päästävä ja äkkiä.
Päätin myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli tutustua ensin Pargaan ja jatkaa siitä matkaani ystäviä tapaamaan.
Lähtöön oli enää pari päivää aikaa ja yllätys, yllätys,tarjolla enää vain määrittelemätön majoitus.
Tjären virkailija kuitenkin lohdutti että Parga on pieni paikka joten riski joutua kauas keskustasta oli häviävän pieni.

Tämä pitikin paikkansa, hotelli oli tanskalaisten käyttämä hotelli aivan keskustassa.
Ei vastaanottopalveluja,vaatimaton huone kellarikerroksessa, varustuksena vain sänky, yöpöytä sekä vaatekaappi. Kaikki kuitenkin hyvin puhdasta ja siistiä.

Viivyin hotellissa muutaman päivän ennenkuin jatkoin matkaani. Näiden päivien aikana en nähnyt hotellissa ristinsieluakaan, tunnelma oli kuin jossakin hylätyssä kummitushotellissa.

Tämä majoitusmuoto on pitkälle tuuripeliä, eikä sovi varman päälle pelaajille.

Vierailija

Mikäli matkatoimisto laittaa minut määrittelemättömän ehdoista huolimatta johonkin todella ala-arvoiseen siivouskomeroon tai 30 km päähän lähimmästä asutuksesta, niin se on viimeinen matka minkä siltä firmalta ostan alennuksella tai täyteen hintaan! Kyllä siinäkin jonkinmoinen järki pitää olla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat