Bore

Heippa luontomatkailusta innostuneet. Meitä on tuttu ryhmä 6 henkeä lähdössä Borneolle 01.09.2012 ja takaisin ollaan 23.09. 2012. Matka on monipuolinen luontomatka ja vähän myös kaupunkia, että on vaihtelua. Käymme Kuchingissa, Ai Batangin tekojärvellä, Mulussa, Brunei, Mt. Kinabalu vuorelle on mahdollista nousta, Sepilok; Sukau, Danum Valley ym. Jos herätti mielnkiintoa, niin ota yhteyttä nopeasti, mukaan mahtuu 2 - 4 henkeä. Matkan budgetti on noin 5000 euroa per henkilö, sis. lentoliput, hyvätasoiset majoitukset, paitsi viidakkokohteissa: sitä mitä on tarjolla paremmasta päästä, ei nyt kuitenkaan teltoissa, paikallisoppaat, kuljetukset,ym.

Sama ryhmä kävi omatoimisesti Etelä Afrikassa, 10 henkeä 2010 ja sekin matka kesti 22 päivää, eli tarpeeksi aikaa, eikä vaan hosumista paikasta toisee.
Ytv. Bore

Kommentit (2)

Bore

Heippa,

Jos joku joka on lukenut viestin matkasta ja on herättänyt mielenkiintoa, 2 paikkaa meni, eli nyt 8 henkeä lähdössä. Jos mieli tekee mukaan, niin 2 henkeä mahtuu vielä, mutta alkaa olla kiire, pitäisi ilmoittauta tämän tulevan viikonlopun aikana. Ryhmämme on ikäjakautumalta 60 vuoden molemmin puolin.

Bore

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat