Ei lukkoon lyöty

Tuttavat lähtevät isolla porukalla tammikuun alussa Tunisiaan, jonnekin Soussen lähettyville. Porukka talvehtii siellä isossa, hienossa hotellissa kaksi kuukautta. Halpaa on, ja kuulemma kivaa. Minua houkutellaan mukaan, ja ajatus kiinnostaa kovasti. Katsoin juuri, että tammikuussa päivän ylin lämpötila noilla paikkeilla on +19. Lähtisin vain kahdeksi viikoksi, enkä mielelläni lähtisi vesisateeseen. Onko kokemukaisa ajankohdasta tuossa maassà? Tietääkö joku nykymenosta kyseisessä paikassa? Kannattaako lähteä itseään tapattamaan tuonne?

Kommentit (3)

Simeoni

Mistähän matkatoimiston esitteestä tuon lämpötilan löysit?
Hyvällä tuurilla jotain päivänä hetkellinen puoli tuntia kestävä huippulämpö voi olla jopa +15 mutta keskismäärin päivisin +5 - + 10 astetta tuolloin.
Ja sataahan siellä toisinaan jopa luntakin tammikuussa.

Turvallisuuteen paha ottaa kantaa kun tilanne vaihtelee mutta jotain kertoo että jo keväällä uskallettiin lennättää uudelleen suomalaisia Egyptiin muttei Tunisiaan.

realisti

Lämpötila on kysymysmerkki, ja mitä turvallisuuteen tulee jokaisen henkikulta ja sen arvo on itsensä arvioitava, muut ei siihen voi antaa takuuta eikä kannaottoa.
Vanha totuus on ettei hyvää saa halvalla.

ritsku.k

Tunisiassa muutaman kerran käyneenä voin sanoa, että päivälämpötilat vaihtelee alta 10:stä 20asteeseen talvella.on vähän,kuin Suomen suvi.Tunisialaiset on vieraanvaraista kansaa,jos itsellä on halua tutustua,se onnistuu kyllä.halpaa siellä on suomalaisen kannalta.Lähden itsekin sinne taas viimeistään vuodenvaihteen aikaan.Port el kantau on hienoa aluetta Soussen lähellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat