M-L M

Haluaisimme talvella johonkin lämpimään suht lähelle ja edullisesti. Kanariat on käyty ja nyt mietimme vaihtoehdoksi Hurghadaa. Houkuttimen olisi ne Luxorin nähtävyydet, ehkä Kairokin. Uskaltaako sinne jo lähteä? Nelihenkinen perhe on kyseessä. Dubaihin emme halua.

Kommentit (12)

nottes

Itse en menisi mutta jos haluaa ottaa riskejä, mikäs siinä. Koko maa ei kiinnosta niin vähän vähää, nähtävyyksistä puhutaan hieman liikaa.

Simeoni

Miksi muuten Dubaihin ette halua?

Jos Egyptiin on pakko mennä niin minne tahansa muualle kuin Hurghadaan joka on Egyptin p.läpi.
Siellä ei itsessään ole mitään nähtävää mutta Egyptin ärsyttävimmät kauppiaat ja kaikki pyrkivät huijaamaan parhaansa mukaan.
Luxor ja Sharm paljon mukavampia paikkoja.

Toki koko Egypti on edelleen ruutitynnyri joka voi räjähtää vaikka jo huomenna mutta pitäähän elämässä olla jännitystä ;)

Varovainen matkailija

Todella, Egypti voi räjähtää rajusti, kun nuoret vallankumoukselliset odottavat nopeita muutoksia ja mahdollisuutta ansaita rahaa köyhyyden voittamiseksi. Heillä ei ole kärsivällisyyttä, kun talous ei kohene hokkuspokkustempuilla. Eikä ole takeita demokratiastakaan, kun armeija haluaa pitää valtansa. En uskalla lähteä Egyptiin vielä moneen vuoteen.

to west

Egyptissä nyt on levotonta kautta maailman sivun. Hurghada on tylsä paikka. Dubai, mitä ihanaa siellä on kun sitä aina tuputetaan? Ettekö voi mennä länsimaihin? No, se on tietty kalliimpaa....

ent. Egyptin fani

Ei MISSÄÄN nimessä Hurghadaan,jos henki on kallis! Tulimme eilen Suomeen ja kuulimme (vasta)lentokoneessa, mitä siellä on lyhyen ajan sisällä tapahtunut. Yksi pahimmista oli se,kun mopoilija yritti viedä suomalaiselta naiselta kaupungilla käsilaukun,epäonnistui,mutta nainen kaatui kun yritti pitää kiinni käsilaukustaan. Nainen sai kaatuessaan PAHAN päävamman. JA KAIKEN HUIPUKSI,oppailta ei kuulunut yhtään varoituksen sanaa kaupungilla liikkuvista ryöstäjistä,vaikka ovat tienneet tilanteen. Meillekin oli käydä köpelösti,näin lievästi sanottuna,mutta se on taas toinen juttu. Ottakaapa yhteyttä Finnmatkojen oppaisiin, vaikka eivät he ehkä mitään kerro... Egyptin tilanne taatusti pahenee, eihän maalla ole enää johtajaa.

matti matkailija

Muutama vuosi sitten tuli käytyä,siellä ja Kairossa ja terveenä säilyttiin Älkää sinne lapsia viekö.Ei se nyt mitään lomaa ole mutta kyllä sekin paikka pitää nähdä.

Anja

Ehdotan että sijoitatte hiukan enemmän lomaanne ja menette johonkin Thaimaan rantalomakohteista. Taatusti ikimuistoinen loma lapsillenne ja luultavasti myös teille vanhemmillekin!

ennakkoluuloiselle

Lainaus:
Dubai, mitä ihanaa siellä on kun sitä aina tuputetaan? Ettekö voi mennä länsimaihin? No, se on tietty kalliimpaa….

Nii-in, onhan se Dubai aika idässä. Mutta Thaimaa on vielä enemmän idässä. Mikähän tuokin Dubai-reaktiokin oli kirjoittajalta, kun oli Hurghadasta kyse. Takana vissiin huono-onninen matka Dubaihin tai sitten vain liikaa mietinnässä.

Hurghadaan en itse juuri nyt suuremmin suosittele, mutta Dubaita turvallisempia paikkoja saa todella hakea. Kaikki voi muuttua joskus, mutta kun kyse on tästä hetkestä, niin näin on. Sinne vaan rohkeasti, kun ei kuulemma ole rahastakaan kiinni. Silkkaa säästöä!!!

Igors

No voihan pyhä sylvi teidän kanssanne. Nimimerkki ent. Egyptin fani oli juuri tullut Egyptistä mutta omakohtaista huonoa, saatikka oikein hengenvaarallisesta kokemuksesta ei ollut mitään kertoa. (hymyilee) Olipahan sitten lentokoneessa kuullut että joltakin oli yritetty laukku varastaa. Onneksi Helsingissä, rautatieaseman lähistöllä, iltaisin/yöaikaan ei tarvitse moista pelätä, vai tarviiko sittenkin?

Itse olen useamman kerran lomaillut Hurghadassa lastenlasten kanssa eikä vielä ole mitään peloittavaa kokemusta löytynyt.

Dubaita itsekin suosittelisin josko tuo aloittajalle sopisi. Lämmintä, takuuvarmasti turvallista ja matkan lentoaika sopivan lyhyt.

Thaimaassa olen ollut lastenlasten kanssa parikin kertaa ja se olisi kyllä ihanteellinen lomakohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Tosin aikaero on aikamoinen ja lentomatka ajallisesti todella pitkä, joten viikon matkasta pari päivää saisi sitten kulumaan matkan rasituksista toipumiseen. Parin viikon matka olisi kyllä ihan ok.

Omien kokemuksieni mukaan pidän edelleen Egyptin lomakohteita turvallisena joten ensitalvena olen sinne lastenlasten kanssa menossa.

Late

Hurghada on hyvä, edullinen ja taatusti aurinkoinen paikka lapsiperheen lomalle. Ei se tietty mikään kaunotar ole ja viihtyisämpiäkin paikkoja on olemassa, mutta jos loma kuluu lasten kanssa hotellin uima-altaan reunalla, niin Hurghada ajaa kyllä asiansa.

Ottakaa hyvätasoinen hotelli, sillä muuten lomasta voi tulla nihkeä. Jossakin hotellissa on jopa iso vesipuisto. Tiedän että sitä käyttävät myös suomalaiset matkatoimistot, sillä tuttavaperhe majoittui siellä viime talvena ja tykkäsi kovasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat