virkamiesnainen

Kun Euroopan maista esim. Espanja, Israel, Kroatia, Bulgaria, Romania, Islanti on vielä näkemättä, niin minne ensi keväänä? Missä sää on parhaimmillaan maalis-huhtikuussa?

Kommentit (5)

matkaaja

Kroatia ja Islanti noista ovat mielenkiintoisimpia. Jos haet lämpöä taas, se olisi sitten Espanja varmaan, mutta et kait rantalomalle pelkästään ole menossa, Islannissa on kuumia lähteitä, ne ovat elämys. Kroatia on kaunis maa. Bulgarian voi jättää suosiolla väliin.
Espanjassa on hienoja paikkoja kun menee muualle kun rantalomakohteisiin eli esim. Madrid kannattaa katsastaa.

Taru

Samoilla linjoilla edellisen vastaajan kanssa. Islanti on todella kiehtova, mutta ei tietysti parhaimmillaan tuohon aikaan vuodesta.

Itse ihastuin pari vuotta sitten Madridiin, ja maalis-huhtikuussa sää on jo paljon keväisempi kuin täällä, mutta ei liian kuuma kuitenkaan. Sitä suosittelisin ehkä noista vaihtoehdoista lämpimimmin.

Kokemusta

Mikäli olet kiinnostunut historiasta, lämmöstä, hyvästä ruuasta ja hiukan politiikastakin, niin Israel on must! Maalis-huhtikuun vaihteessa Jerusalemissa voi tuulahdella vielä viileästi, mutta Tiberiaassa tarkenee. Jos lähdet Israeliin, niin älä tyydy Eilatiin. Suosittelen kiertomatkaa, joka on ehkä hiukan rankka, mutta antoisa. Hotellit buffee-pöytineen ovat todella hienoja. Lähde Kuolleelle merelle kellumaan! Minäkin lähden taas pian.

virkamiesnainen

Kiitos vastauksista.
Vai voi Bulgarian jättää väliin. Ehkä niin. Tai sinne sitten kun kaikki muut paikan Euroopassa on katsottu.
Olenkin ajatellut, että jos menen Israeliin, se maa pitää katsoa kunnolla. Eli jonkinlainen kiertoajelu.
Tema-matkoilla on nyt syksyllä matka Jordan-Egypti-Israel. Jotain sen tapaista jos olisi keväällä tarjolla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat