Kurppa

Eri oikeusistuimissa alvariinsa vieraileva jatkuva rettelöitsijä Air Finland tuomittiin taas korvauksiin laittomuuksistaan:

http://www.taloussanomat.fi/liikenne/2011/09/13/yle-laittomat-potkut--ai...

Yhtiöllähän on muutamassa vuodessa ollut jo 35 oikeusjuttua. Paljon pikkuiselle firmalle.

Kommentit (7)

panu

Huvittaa... Air Finlandko rettelöi oikeudessa... tiedoksi vaan, ei oikeudessa voi eikä kannata rettelöidä, siellä tulee kurinpalautus aika äkisti.

markettaK

Ei kai tuo Air Finland puhtain ja paras firma maailmassa ole, mutta aivan vaikuttaa siltä kuin jollakin täällä olisi ajojahti tämän firman suhteen. Onko joskus tullut sieltä kenkää vai onko Air Finland muuten hoitanut homman heikosti. Eikä sitten ole korvannut jonkun mielestä asiaa riittävällä rahasummalla.

On jopa jaksanut laskea riitajuttujen lukumääränkin, 35? Enpä ole itse jaksanut olla noin tarkkana. Ei kai sitten ole sitä henk.koht. tarvetta ja motivaatiota. Hieman kyllä ihmettelen tätä suoranaista parjausta. Enpä ole tuota \"pahamaineinen\" luonnehdintaa vielä muualla nähnyt, taitaa olla parjaajan omaa tuotosta?

Hola Amigo

Lainaus:
On jopa jaksanut laskea riitajuttujen lukumääränkin, 35? Enpä ole itse jaksanut olla noin tarkkana.

Kauppalehdessähän oli tuosta viime kuussa artikkeli ja toimittaja ne oli laskenut.

finnairilla lentävä

AirFinland lentoyhtiö on täysin häikäilemätön ja asikkaistaan piittamaton firma.Toivottavasti joku instanssi puutuisi heidan toimintaan ja pian.Koneet hirvittäviä rakkineita ja asiakaspalvelu järkyttävää asikkaiden aliarvioimista.Häpeäksi koko Suomen kansalle tuo nimi.Minäkin luulin matkan tilatessa että saan kotimaisen ja laadukkaan lentomatkan.Mitä vielä Turkkilaisen ahtaan ja rähjäisen lennon,
höystettynä epäpätevällä purserilla.
Ei koskaan enään AirFinlandilla lentävä!

AF:llä matkustanut

Lainaus:
Koneet hirvittäviä rakkineita ja asiakaspalvelu järkyttävää asikkaiden aliarvioimista.Häpeäksi koko Suomen kansalle tuo nimi.

Melkoinen ajojahti menossa! Jos 10% AF:n asiakkaista olisi näin pettyneitä, niin firma vois lyödä hanskat tiskiin. Epäilen kuitenkin kyseessä olevan aika henk.koht. tapauksen.

Jollain on ollut täysin väärät odotukset ja pettymys on ollut aivan liian kova kestää. Eikö AF maksanut vaadittuja korvauksia vai mitä ihmettä. Niin älytöntä mollausta, että ei oikeastaan rajaa. Pitäisköhän katsoa, tuleeko nää kaikki herjat samasta ip-osoiteesta!

propaganda riittää jo

Jo otsikon valinta todistaa jollain kiven hiertävän pahasti kengässä. Halutaan lyödä yhtiötä vimpan päälle. Kai tuo Air Finland on sitten kaikissa maailmankirjoissa pahamaineinen. Siitä ei voi eri mieltä olla? Ihmetyttää kyllä missä instanssissa tuo maine on lukkoon lyöty.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat