uimamies

Ihmettelen suuresti suurimpien matkatoimistojen
nettisivustoja siitä,että saat kyllä määrittää hakuasi esim.ravintolan,lasten altaan,ranta ym. kautta,mutta meille kenelle lämmitetty uima-allas on erittäin tärkeä ei ole kyllä minkään laista hakua.
Esim. aurinkomatkojen sivuilla ei ole kyllä mitään tietoa altaiden lämpötilasta.
Parannusta asiaan toivottaisiin.

Kommentit (7)

Kokemusta

Saattaa tuntua kovasti saivartelulta tuo altaan lämpötila, mutta omasta kokemuksesta tiedän, että sekin voi olla tärkeää. Olimme muutama vuosi sitten Sarjahissa, ja hotellialueen kuvissa oli komea allas. Harmi vain, kun vesi oli jääkylmää. Ainoan kerran, kun näin siinä jonkun uivan, oli mies sukelluspuku päällään. Uiminen jäi siltä reissulta kokonaan, sillä rantakin oli huono, ja minä kun tykkään myös uimisesta!

Liikuntarajoitteisen omainen

Yksi tärkeä kriteeri mielestäni olisi, onko hotelli sopiva liikuntarajoitteisille (luiskat, hissit, ei portaita...)
Iäkkäitä tai liikuntarajoitteisia olisi kovasti maksukykyisiäkin tänä päivänä, kun vain olisi paikkoja minne mennä.

lilliput

Aurinkomatkat on matkanjärjestäjä, ei matkatoimisto. Mutta kuka voi etukäteen tietää millaista lämpötilaa hotelli pitää altaassaan ?

hyvää palvelua

Kyllä hotellin pitää osata kertoa kysyjälle, matkanjärjestäjästä tai matkatoimistosta puhumattakaan, onko sen tarkoitus lämmittää uima-allasta tiettynä ajankohtana vai eikö ole. Tärkeä valitakriteeri asiakkaalle, joka haluaa uida.

Olisi hyvä jos suomalainenkin viimein oppisi vaatimaan

matkaaja

Muistan lukeneeni jonkun matkanjärjestäjän tiedoista ettei uima-allas ole lämmitetty. Taitaa olla mahdotonta saada aikaan sellaista sopimusta jossa kaikki mahdolliset pienet yksityiskohdat ovat eriteltynä. Liikuntarajoitteitakin on monenlaisia ja se on kaikkein hankalin määritellä. Parasta kysyä matkanjärjestäjältä puhelinsoitolla jos tietoa tarvitsee. Olen huomannut että AM:llä on joidenkin hotellien kohdalla mainita ei sovi liikuntarajoitteisille.
Noissa asioissa on parasta olla yhteydessä matkanjärjestäjään, ei matkatoimisto voi tietää.
Jos tekstissä lukee että hotelli sijaitsee korkella rinteessä, ei sinne kannata rullatuolia käyttävän majoittua.
Ei auta lainkaan jos asiasta kirjoittelee nettisivuilla, mutta sehän on suomalaisten tapa näköjään. Ymmärrän kyllä ongelman hyvin, vaikka itseäni se ei koske.

MKH

Matkanjärjestäjät muuttavat sivujaan koko ajan, en ymmärrä miksi. Erään suuren sivuilta etsin siellä ollutta tietoa.... löytyi taas ihan uudesta paikasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat