Sivut

Kommentit (17)

Pölkky Tuomioja

Venäjä lähettänyt ministerin Bulgariaan ratkomaan Alma Tourin matkalaisten tilannetta:
http://www.novinite.com/view_news.php?id=131954

Suomessa taas...niin suomalaiset eivät saaneet yhteyttä edes suurlähetystöön.

Suomessa nukuttiin silloinkin kun muut maat olivat jo päiviä sitten kansalaisensa evakuoineet Tunisian ja Egyptin mellakoiden tieltä. Eikö ulkoministeriö ole tehtäviensä tasalla???

Oma apu paras apu!

Ulkoministeriönkö se on aina pelastettava kaikki reissuillansa \'pulaan\' joutuneet (siis meidän verorahoilla kreikkalaiseen malliin)? Eiköhän sieltä jokin lento löydy ja korvaukset hoidettaneen vakuutusyhtiöiden kautta - niille joilla vakuutusasiat kunnossa. Kannattaa vähän miettiä minkä firman matkoille uskaltautuu, Alman ongelmat ovat olleet tiedossa jo pitkään!

matkaaja

Kyllä matkustajalla itsellään vastuu siitä mihin menee, kenen kanssa jne. Eihän voi päättömästi retkeillä minne vaan ja odottaa että häfän tullen valtio pelastaa. Alma Tour....ikinä ei tuollaisen epämääräisen firman kanssa kannata kauppoja tehdä. Eikö se ole ollut jo pitempään
epäluotettavan maineessa? Halvalla ei hyvää saa ja ne joiden matkavakuutuskin on jo umpeutunut, lirissä ovat.
Sellaista se on kun bulkkikseen menee...

Kamreeri

Vakuusjärjestelmä on ihan hieno idea mutta se laahaa jopa vuosia jäljessä todellisesta tilanteesta.
Jos joku matkanjärjestäjä on huonossa jamassa ja omistajat tietävät että konkka häämöttää niin vanha konsti on lisätä suuresti tarjontaa ja myydä matkaa niin maan pirusti pilkkahinnalla ja kerätä kassaan rahaa joka sitten siirretään ulkomaille ja firma kaatuu mutta vakuudet kattavat vain murto-osan.

Kymppimatkoilla taisi olla näin aikoinaan kun loppuaikoinaan myivät aivan poskettoman halvalla matkoja ja keräsivät rahaa ennakkoon ja lopulta firma kaatui. Esim. Agadirissa samaa hotellia myivät neljäsosahinnalla mitä se sama matka maksoi Aurinkomatkoilla.

Kepa

Alma Tourin VENÄLÄISTEN asiakkaiden lennot on saatu sovittua:
http://focus-fen.net/?id=n259273

ja jo lauantai-illallahan vajaa 100 VENÄLÄISTÄ lennätettiin kotiin Bulgarian hallituksen koneessa.

Varmaankin tarkoituksena jatkaa toimintaa Venäjällä ja ajaa Suomen yhtiö alas koska suomalaisia ei palvella yhtä hyvin.

matkaaja

Alma tour on bulkkislainen firma jolla on toimisto Suomessa(Pakko olla lain mukaan, muuten ei saa myydä tuotteita Suomessa)ja voi sanoa että omaa typeryyttä kun luottaa sen maan toimijaan. On toimintu kait 3 vuotta ja koko ajan siitä on ollut negatiivista juttua tiedotusvälineissä. Mitä Venäjään tulee,se on Bulgarian \"ystävyysmaa\" ja jollain tapaa venäläiset ovat järjestäneet venäläisten asiat.
Ei valtiolla ole mitään valvoitetta maksaa kenenkään yksityisiä lomareissuja, ottakoot vakuutukset ja ostakoot vähän kalliimpia matkoja niin eti ongelmia synny. Lennot hoitanut yhtiö on bulkkislainen, samoin kuin Alma. Mitä takuisin tulee se on kysymysmerkki onko niitä ylipäätään?Alman asia on hoitaa matkustajat takaisin.Kaikenlaisia ongelmia saattaa Bulagiassa tulle, halvalla ei hyvää saa.

tuusperi

Kuules Iris... kyllä se on niin että matkustava asiakas on aikuinen itsestään huolehtiva ihminen ja omalta osaltaan vastaa siitä mitä ostaa ja mitä maksaa. Myyjän velvollisuus on tietysti pitää lupauksensa - ainakin konkkaan saakka. Muita osapuolia tässä ei ole!. Ellei sitten asiakas ole fiksuuksissaan hankkinut jostain sellaiset vakuutukset että kaikesta selviää. En ymmärrä sitä että valtiota ja veronmaksajia huudetaan apuun kun itse tehdään riskillisiä soppareita tai hankintoja. Valtio ei ole mikään vakuutusyhtiö. Tsiisus tosiaan. Kovasti nykyään itketään että valtio puuttuu liikaa yksittäisten ihmisten vapauksiin. Mutta tosi parku näköjään nousee kun oma varvas kolahtaa...

ihmettelevä

Jos ihmiset ovat niin typeriä, etteivät ota vakuutuksia matkalle, saavat kyllä maksella itse.

Samoin ihmettelen ihmisten välinpitämyyttä, lähdetään matkalle, eikä oteta lääkkeitä mukaan muuta kuin juuri se määrä mikä ollaan lomalla.
Ei ne paljoa paina laukussa.

Kaikkea voi lomalla sattua, pitää ajatella vähän pidemmälle.

tarkkamarkka

Olisko niin että noihin halpismaihin ja halvoille matkoille lähtee niinsattua \"hälläväliä\"-porukkaa? Toisaalta kovin iäkkäälle henkilölle ei anneta enää jatkuvaa matkavakuutusta eli siinä yksi syy miksi vakuutus loppuu kesken matkan. Voi tietysti, uskoisin, ottaa viikon matkalle pitemmän ajan kestävän vakuutuksen.
Kummaa porukkaa todella ettei lääkkeitä oteta tarpeeksi mukaan ja ostetaan myös se kaikkein halvin matka.
Itse saa jokainen vastata reissuistaan, ei se ole yhteiskunnan asia maksella heidän paluumatkojaan.
Pienet ulkomaalaiset puljut ovat epäilyttäviä ilman muuta, Almasta on ollut negatiivista viestiä koko sen Suomen toiminnan ajan. Ja bulkkislainen lentoyhtiö on tehnyt lentoja vaikkei tilaaja ole maksanut laskujaan.

Rane ja Maikki

Nämä on kalliita matkoja kun nytkin on Bulgarian viikon matkasta pitänyt maksaa 195e

Ei siinä enää vakuutukseen jää rahaa kun viinatkin pitää itse ostaa ja sossu ei kustanna kuin yhden matkan enää vuodessa ja se tehtiin jo keväällä Sunny Beachille.
Ja nyt sitte piti itte maksaa kaikki!

irikselle

Edellinen kirjoittaa asiaa, noinhan se on varmaan noilla halpisreissujen käyttäjillä.
Mutta asiakkaan vika kun ostaa epämääräisestä lafkasta ja halvalla, siinä ei hyvin käy koskaan.

harhaa

Ei voi olla totta että halpismatkalaiset menee omalla kustannuksella mutta paluukyyti UM:n kustannuksella eli meidän veronmaksajien! Sitäkö ne harrastaakin... ei voi kun ihmetellä.
Onko Bulkkiksessa muka sota? Jos joutuu keskellä sisällissotaa tai muuta suurta kahakkaa, silloin valtiovalta puuttuu asioihin, ei halpismatkalaisten asiat kuulu muille kun itselleen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat