lomalle

Kokemuksia eli suosituksia Prahan hotelleista, Mala Stranan aluetta on katsottu, myös muu keskusta-alue ok. Ei halvinta haeta vaan nähtävyyksiä ajatellen hyvää sijaintia ja myös noin 3-tähden luokkaa.

Kommentit (10)

maijki

Vaihtoehtona hotellille heitän huoneiston vuokraamisen - etenkin jos teitä on matkassa useampia, mutta jo kahdelle löytyy kivoja pikku asuntoja. Ne ovat edullisia, kauniissa vanhoissa taloissa, viihtyisiä ja vanhan kaupungin keskellä eli nähtävyydet ovat ihan siinä vieressä. Asustelimme viime kerralla kattohuoneistossa, josta illalla kiva katsella kaupungin valoja. Suosimme tätä vaihtoehtoa tai B&B-paikkoja kaupunkilomilla(kin), palvelu on persoonallista ja avuliasta, tutustuu paikallisiinkin jouhevammin. Toki jos haluaa täysin neutraalin kohtelun (olet kuin ilmaa ;) on hotelli parempi vaihtoehto, mitä isompi sen parempi.

lomalle

En ole missään tullut kohdelluksi kuin ilmaa ja mieluummin asutaan kyllä hotellissa kuin B&B-paikoissa. Olemme kaksi keski-ikäistä eli pariskunta joka on myös tottunut mukavuuksiin matkoilla. (Emme ole ikinä reppureissanneet). Hotelleissa on se plussa että henkilökunta puhuu englantia tai jotain muuta kieltä, puolaa emme osaa. Emme ole kaupunkiin menossa tutustumaan paikallisiin ihan henkilötasolla mutta paikallisten suosimissa ravintoloissa käydään kyllä. On hyvä jos majapaikassa olisi ravintola (kaiken varalta), aamaispaikka on must. Toisella on erikoisruokavalio joten sekin on rajoite eräässä mielessä eli hotellin aamiaspöydässä on aina vaihtehtoja kun ei sopivaa leipää löydy jne.
Olen katsellut Bishop house-hotellia, se vain on ajoittain täynnä.

Ile

Majoituimme n. vuosi sitten Julis-hotelliin Vaclav-aukion laidalla. Sijainti on varsin hyvä ja tasoltaan hotelli on hyvää keskitasoa. Lyhyt matka vanhankaupungin torille ja Kaarlen sillalle ym. Metroasema vieressä. Hotelli on muistaakseni ruotsalaisomistuksessa. Sisäänkäynti ei ollut kovin hotellinomainen, eli porttikäytävästä sisään ja hissillä ylös. Vasta sitten oltiin itse hitellissä, mutta sehän ei tietenkään mitään haitannut.

maijki

Ei tarvitse todellakaan olla reppureissaaja, jos haluaa majoittua muuten kuin hotelliin, sorry - pännii nuo turhat yleistykset. Reppureissaajat tyytyvät useimmiten hostelleihin eli retkeilymajoihin - sekin lienee jo yleistys?

Kannattaa opetella muuten tsekkiä eikä puolaa Prahaan matkatessa...

Mutta Praha on kiva kaupunki, oli sitten kämppä mitä muotoa vain.

t. kuuskymppinen \'reppu\'reissaaja !

Aapa

Moi,

olin itse eka kertaa Prahassa heinäkuussa ja oltiin Praha 1 alueella Caesar Prague hotellissa, joka oli edullinen 4-tähden hotelli ja tarjosi hyvän aamiaisen. Hotelli Praha 1 alueen laitamilla mutta siitä käveli kätevästi oikeastaan kaikkialle. Kertaakaan ei tarvinnut ajella taksilla tai bussilla, jalat kantoi joka paikkaan. Suosittelen.

Praha on tuttu

Lainaus:
Vaihtoehtona hotellille heitän huoneiston vuokraamisen – etenkin jos teitä on matkassa useampia, mutta jo kahdelle löytyy kivoja pikku asuntoja. Ne ovat edullisia, kauniissa vanhoissa taloissa, viihtyisiä ja vanhan kaupungin keskellä eli nähtävyydet ovat ihan siinä vieressä. Asustelimme viime kerralla kattohuoneistossa, josta illalla kiva katsella kaupungin valoja. Suosimme tätä vaihtoehtoa tai B&B-paikkoja kaupunkilomilla(kin), palvelu on persoonallista ja avuliasta, tutustuu paikallisiinkin jouhevammin. Toki jos haluaa täysin neutraalin kohtelun (olet kuin ilmaa on hotelli parempi vaihtoehto, mitä isompi sen parempi.

maijki

Kuten Majki tuossa kirjoitti, voi hotellin sijasta löytää paljon halvemmalla enemmän tilaa. Esimerkiksi netistä löytyy paljon asuntoilmoituksia. Ja sitten on myös palveluita, joista ne löytyvät kootusti, esimerkiksi www.wimdu.fi Wimdu.fi-osoitteesta löytyy paljon erilaisia www.wimdu.fi/praha asuntoja Prahasta.

aloittaja

Kiitos kaikista vinkeistä. Valitsimme Bishop house- hotellin, sattui olemaan vapaata sinä ajankohtana joka meillä oli ykkösvaihtoehtona. Oli kalliimpi kuin moni muu, mutta sijainti oli sopiva.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat