uusi tapa

Miksi ihmeessä boarding (eritoten lomalennoilla) tehdään sillä järjettämällä tavalla että ensin kutsutaan koneeseen vaikka sen takaosassa istuvat. Porukka maleksii koneeseen osa tukkii käytävän ja muut jonottavat ja taas osa tukkii käytävän ja loput jonottavat ja sama taas seuraavan erän kanssa.

Homman voisi tehdä paljon järkevämmi ja itse jo vuosia sitten keksin tämän saman systeemin jonka keksimiseen on nytten tarvittu joku oikein proffa.

http://gizmodo.com/5835850/every-airline-should-board-passengers-like-th...

Kommentit (4)

fata-listi

Tuo nyt oleva tapa on järkevä mutta ei kaikki taida noudattaa, menevät koneeseen vaikka paikka olisi edessäkin, siis ensin. Moni valmismatkaaja on tyhmä. Helppo noudattaa tuota, katsoo paikkansa numeron ja sen rivin missä tuoli on... siinä kaikki.
Jotkut kakaralliset näyttävät protestoivan, haluasivat mennä kiljujiensa kanssa ensin mutta kun ei onnistu... ne on pysäytetty lipputarkastuksessa portilla, olen huomannut.

todella ärsyyntynyt

Kunhan saataisiin myös kunnon vastauksia. Ei huvita lukea taas kirjoittelua tyhmistä valmismatkaajista eikä kiljuvista kakaroista, niistä on kuultu jo tarpeeksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat