PH

Hei, osaako joku neuvoa, onko Suomessa sivua, jossa voi samaan kohteeseen, vaikka Teneriffalle, vertailla valmismatkojen hintoja ja tarjontaa? Vaikeaa selvitellä eri sivuilta, mitkä matkanjärjestäjät tarjoavat kohteeseen matkoja, hinnoista puhumattakaan.
Vertaa.fi ei löydy valmismatkoista (tai en ainakaan osannut etsiä) vertailua.
Kiitokset avusta!

Kommentit (6)

oma matka

Eipä taida sellaista löytyä ja vaikea optimaalista vertailua on edes tehdä. Hotellit ovat erilaisia ja palvelut niissä
Alan lehdet tekevät silloin tällöin vertailuja eli Matkalehti testaa.
Mutta useimmiten otetaan vain kolmes uurinta mukaan eri lehtien,siis Iltalehden ja muiden vertailuihin ja sehän ei ole luotettavaa lainkaan.
Mikä on pointti lomassa, onko se mahdollisimman halpa hinta (ja sitten on tyytmymätön ja valittaa täällä...) vai onko sopivan tasokas pakettise mihin pyrkii? Moni tekee matkansa niin että ostaa lennot ajoissa ja varaa majoituksen itse.
Vertailut on pakko itse.

PH

Ruotissa on vastaavat sivut, joilla selviää kaikki eri matkanjärjestäjät tiettyyn kohteeseen. Sieltä on tosi helppo katsoa esim. mistä kannattaa etsiä tiettynä ajankohtana vapaita paikkoja vaikka Lanzarotelle. Ettei turhaan selaa kaikkia matkanjärjestäjän sivuja.
Nyt ei ollu kyse mistään halvimman mahdollisen matkan shoppailusta ja omatoimimatkat osaan kyllä varailla. Olisin vain kaivannut vähän apaua tähän, jos tällainen sivu olisi Suomessa olemassa.

Mr travel

...\" vertailla hintoja ja tarjontaa\"... sehän tarkoittaa halvemman matkan etsimistä.
ymmärrettävisät syistä kukaan ei ala hintaseurantaa harjoittamaan eli ei halua sellaisesta vastuuta.
Kun etsii paikan eli esim.
Turkki Alanya 30.09.2011 ja hakee kaikki vapaat matkat tuona ajankohtana Deturilta, AM:lta, Finnmatkoilta ja vertaa niitä, tulos on hyvä.

Mimi

Aina pitää vertailla eikä ostaa sikaa säkissä. Se on viisautta. Hinta-laatu-suhde ratkaisee.

Kerrotko PH meillekin sen ruotsalaisen vertailusivun osoitteen. Ja kiitos hyvästä aloituksesta.

maijki

Mtv3:n lomahaulla löytää aika monta samaankin kohteeseen/maahan suuntautuvaa valmismatkaa, ei ehkä juuri se mitä tarkoitat, mutta ihan kiva hakusysteemi. Vain suurimmat sielläkin mukana.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat