Fuengirola tv-sarja

Fukkis

Sarja alkaa ensi sunnuntaina mutta eka jakso näkyy olevan jo netissä:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/katso-fuengirola-sarjan-ensimmainen-jak...

Sivut

Kommentit (43)

vilpert

Jotain Fuengirolaa on jo ollut, ulkomainen juttu, yököttävä! Vanhoja jääriä ja ryypyisiä eukkoja...huhhuh.
Fuengirola on ehkä vielä pahempi kuin Deturin Alanya!!

ryppynen ja jäärä

Vanhoja jääriä ja ryppyisiä eukkoja - teistäkö ei koskaan tule sellasia ?
Nää kommentoijat on jotain keskenkasvuisia, jotka kuvittlevat itse pysyvänsä nuorina lopun ikäänsä - taitaa se lopun ikää vaan olla lyhyt aika, muuten kyllä vanhuuskin koittaa.

no roska

Samaa roskaa koko tuo alue eli Benidorm ja Fuengirola, \"rajatapauksien\" paikkoja molemmat. Mutta nuohan ovat pelkkiä hulluja viihdeohjelmia tyyliin Deturin Alanya eli Matkaoppaat.Roskaa katsoo TVstä ne jotka eivät muusta ymmärrä.

Antero

Tää on melko kehno yritys herättää suomalaisissa ihmisissä kateutta niitä kohtaan ketkä asuu tuolla Fuengirolassa. :D
Mitenkään muuten näin tylsää sarjaa ei voi perustella.
Fuengirola on vanhanaikainen, tunkkainen mesta missä talvisin tuulee niin perhanasti ja kesäisin meno on kun perinteisessä, suomalaisessa pikkupitäjässä selkäänpuukottavine naapureineen.
:) Vähän sama asia kun täällä oikeasti jotkut tolvanat haikailee Thaikkuihin muutosta, ikään kuin se aurinko parantaisi kaiken.
En muuttaisi Espanjaan, enkä varsinkaan Fuengirolaan vaikka saisin asua siellä ilmaiseksi, koska en ole riittävän yksinkertainen ajattelemaan että elämä olisi jotenkin hekumallisempaa muualla.
Pääsääntöisesti ulkomaille kannattaisi muuttaa vasta sitten kun elämä Suomessa on tarpeeksi onnellista, ei sen takia että se elo paranisi ulkomailla. Ei paskaa pääse karkuun kuitenkaan.
Eikä tuonne sitäpaitsi pysyvästi muuta kun kouluttamattomat ja yksinkertaiset puhelinmyyjät ( paskalla palkalla, mutta hei q siel on se aurinco) ja elämäänsä leipääntyneet keski-ikäiset joiden uran huippu Suomessa oli 80-luvulla.

Jos minä ulkomaille muuttaisin niin menisin sinne
missä olisi mahdollisimman vähän suomalaisia,
ja tän sarjan perusteella tää ajatus vaan voimistuu. :D

Antero

Ai niin ja tähän sopisi nyt jonkun kiukkuisen Fuengirolassa ihmisiä työkseen häiriköivän puhelinmyyjän mukakipakka kommentti siitä,
miten puhelinmyynti on maailman paras työ ja sitä tekee vain ne ketkä osaa.
JOTEN sen puhelinmyynnin puolustuksen puheenvuoron voi skipata suoraan ja keskittyä tekstini pointtiin, eli siihen että miksi kukaan haluaa muuttaa vanhanaikaiseen ja tunkkaiseen maahan/kaupunkiin joka ei ole edes järin helteinen paikka
?
Miksi Fuengirola? Miksei joku sellainen paikka missä ei tuntuisi siltä kuin olisi matkannut aikakoneella 80-luvun keihäsmatkalle?

Minkkinen

Fuengirolassa sitäpaitsi talvet on KYLMIÄ. Aika paljon hauskempaa on pukea urheiluvermeet päälle ja painella rinteeseen SUOMESSA, kun värjötellä tammikuisissa sateissa ja kylmässä apartmentosissa Fuengorolassa. Hyvällä säkällä mittarissa on 20+ astetta ja sekin vaan vähän aikaa.
Ja sesonkia on touko-syyskuu, eli mitä tehdään 8kk Fuengirolassa? No istutaan muiden suomalaisten kanssa kuppasessa pubissa ja ontoin sieluin
skoolataan niille tolloille jotka on nyt Suomessa \"palelemassa\". Hurraa ja skool! :D
Koomisin on se Jorkka Pulkkisen
\"oletko koskaan seisonut räntäsateessa Suomessa\" blabla mainos, kun samaa voit sanoa talviajasta Fuengirolassa:

\"Oletko koskaan seisonut koleassa Fuengirolan tammikuun sateessa maha halvasta oluesta turvoksissa, ja miettinyt, voisinko juuri nyt olla Suomen Rukalla urheilemassa tämän itseni kusettamisen sijaan?\"

Ilmeisesti suomalaiset on vaan niin yksinkertaisia että varmaan tämänKIN ohjelman jälkeen lähtee muutama hölömö matkalaukkuineen sinne talveksi kököttämään.

peli-kaani

Ihmettelen että menään noin halpaan, Fuengirola on ikiaikojen kulahtanut pappamamma-mesta...ei siellä lämmintä ole ja ympäristö on ikävä.

Ei Aurinkorantaa

Edelliset kirjoittajat ovat näköjään olleet monesti Espanjan aurinkorannoilla kun niin hyvin tietävät, millaista siellä on. Hah-haa!
Minä en tiedä, kun en sinne ole koskaan matkustanut, enkä matkusta.
Muuten Benidorm ja Matkaoppaat poikkeavat täysin. Matkaoppaat oli realityä ja Benidorm on kirjoitettu komedia.

Antero

Ei, en tiedä ollenkaan millaista on olla Espanjassa.
Tapanani on hyvin usein kritisoida kärkkäästi paikkakuntia joissa en ole käynytkään.

;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat