Fly be

matkaaja

Uusi halpislentoyhtiö aloittaa 30.10.2011.
Lisää mm. Baltian lentoja, tulee uusia reittejä kuten Tartto jonne ei ole päässyt Helsingistä suoralla lennolla ja siksi se kaupunki on jäänyt näkemättä. Joo.... maantietä pitkin pääsee mutta laiva-bussi Tallinnan kautta on aika pitkä reitti ja vie aikaa.
Saa nähdä mitä \"sotkuja\" muutos tuo tullessaan, monella on jo varattuna Finncomin lentoja joiden aikataulut saattavat muuttua. Tulee vaan mieleen mahtaako aikataulumuutos tulla asiakkaan tietoon jo ostetulle lipulle.
Koskaan en ole käyttänyt halpislentoyhtiötä, nyt ehkä pakko. Matkatavaroista joutuu maksamaan erikseen tietysti.

Kommentit (5)

matkaaja

Jonkun määrätyn lennon aikataulu saattaa muuttua ratkaisevasti ja aiheuttaa hankaluuksia. Eli jos aamulento muuttuukin iltapäivä-tai iltalennoksi.
Gdanskiin on ollut lento 09.45 Helsingistä, nyt löytyy vain klo 16 jälkeen lähtevä, eli siinä on vissi ero perilläolossa kun ottaa viikonloppumatkan.
Miten käy jatkossa Vilnan lentojen eli tuleeko vähennyksiä, mitkä aikataulut, noita pohtii kun käyttää usein ko. lentoja eli aamu-ja iltalentoja.

yx matkaaja

Ilmoituksensa mukaan Fly be:lle tulee 4 konetta lisää, muut ovat niitä jotka ovat olleet Finncomin käytössä jo pitkään. Eli ei tyyppi ole mitään uutta auringon alla. Vilnaan on lennetty noilla ja kotimaan reiteillä myös. Kun on puhe halpalentoyhtiöstä vähän huolestuttaa mutta se on kait varmaa että matkatavaroista joutuu maksamaan. Yhden reissun ainakin ehtii tehdä \"vanhan vallan aikaan\" eli kalliimmalla hinnalla ja maksuttomilla matkatavaroilla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat