Mimi

Pakkailen täällä laukkua viiden päivän reissulle Lontooseen. En periaatteesta aio ottaa enää kaupunkilomille mukaan ruumaan menevää matkalaukkua, kun on useita kertoja jäänyt tavarat tulematta perille. Hirveä riesa!

Kannatteko te yleensä turhaa roinaa matkalaukuissanne, vai osaatteko pakata fiksusti?
Mitä tavaroita teidän kokemuksenne mukaan on turhaa raahata mukana?

Kommentit (12)

Taru

Joskus pitää matkalle lähtiessä varautua monenlaiseen säähän. Sitten jos sattuukin olemaan koko ajan esim. helle, niin viileän sään vaatteet ovat tietysti turhia. Eli usein tulee jotain turhaakin raahattua mukaan.

MeMa

Valitettavasti, vaikka melko paljon olenkin matkustellut, niin pakkaamista en vielä ole oppinut. Aina on liikkaa vaatteita mukana.
Olen yrittänyt päästä tuohon, että olis niin yhtenäinen asu valikoima, että kaikki sopis kaikkiin, mutta ei se vielä ole onnistunut, toivon mukaan ehkä joskus.
Aina matkalla kiroon sen painavan laukun kanssa, että ens kerralla en ota näin paljon mukaan ja taas seuraavalla kerralla sama juttu.

viivi

Ei mitään turhaa, mutta tuskin kukaan on niin viisas ja fiksu kuin mimi eli.... mutta hänen mielipiteellään ei ole tässä painoarvoa.
Matkalaukkuani en muuten kanna, se kulkee neljällä pyörällä perässäni.

Tirlittan

Ettäkö viiden päivän reissuun vain käsimatkatavaroilla?
Vaikka kuinka harjoittelisin niin ikinä en tuohon pääse, johan minun tax free ostokseni täyttävät tuon matkustamoon menevän laukun.
Joten hyvä Mimi, pyrkikäämme kaikki matkustamaan kevyesti.

Pakatessa tuntuu kaikki tarpeelliselta vaikka sitä kuitenkin on matkassa aina liikaa.
Ylipakkaamista puolustelen itselleni aina sillä, että onhan laukussa pyörät,mutta kyllä sitä raskasta laukkua joutuu nostelemaankin.

Jussiparka

Vaimoni jättää kotiin pesukoneen ja pölynimurin, mutta kaikki muu pitää roudata mukana, lyhyillä matkoilla tosin hellakin saa jäädä.

-maija

Yritän \"maksimoida minimoinnin\" eli kaikki mahdollinen, mahdollisimman pieniin purkkeihin. Vaatteet sellaisia, että kaikki sopii kaikkien kanssa. Lisäksi kerrospukeutuminen kunniaan!

Tirlittan

Palasin juuri matkalta ja jälleen oli laukussa niitä ylimääräsiä vaatteita jotka tulivat käyttämättöminä takaisin.

Puskaradio kertoi että poissaollessani ketjuihin oli ilmestynyt useita poistoon johtaneita
\"Tirlittan sitä ja tätä\" herjausviestejä.
Eräässä sellaisessa\"ystäväni oli kertonut minun istuvan kotona koneen ääressä koska hän oli \"tunnistanut\" tekstini Mimi nimimerkin takaa. Pakko on ampua alas tämä harhaluulo, sillä niin paljon kuin Mimiä arvostankin niin olemme kaksi aivan eri henkilöä, eikä minun ole vielä toistaiseksi tarvinnut sortua nimimerkkivarkauteen.

Tämä väittämä sitten selittääkin tuon tässä ketjussa olevan ennen niin käsittämättömän kommentin Mimiä kohtaan.
Olisin mielelläni nähnyt myös tuon T..littanin allekirjoittaman sekstisen kommentin, nyt jäi hyvät naurut nauramatta.
Tästäpä sitä on hyvä jatkaa...

rauha

Oliko tuo edellinen sepustus jotenkin aiheeseen liittyvä eli MATKAILUUN? Nytkö se riitely alkaa taas??? Oli aika siistiä ja asiallista jonkin aikaa.
Ettekö voisi perustaa jonkun oman saitin ja pyöriä siellä, pidettäisiin tämä MATKAILUA käsittelevänä palstana.
Viestissä tuo turhien lumppujen kuljettaminen liittyy tietysti aiheen, mutta se ei varmaan ollut viestin päätarkoitus.

Tirlittan

Rauha voi olla aivan varma siitä ettei mikään olisi sen mukavampaa kuin että saisin kirjoitella aivan rauhassa, eikä olisi tarvetta oikoa näitä tänne MATKAILUPALSTALLE ilmestyviä valheellisia viestejä.

Tai kylläpäs olisikin, nimittäin se, ettei joku ottaisi asiakseen alkaa riidellä väärien tietojen oikaisusta.

reissuliisa

En kuljeta roinaa mukananí minnekään, kotoakin yritän säännöllisin väliajoin poistaa eli heittää kaiken tarpeettoman rojun pois.
Toki vaatteita täytyy ottaa jonkin verran eli käytännössä usein yli tarpeen, koska ei tiedä millaisiin paikkoihin määränpäässä pääsee tai joutuu, löytyykö pesula miten läheltä jne. Kokemus opettaa, sanoisin, kaupunkilomilla tietää aika hyvin minkä verran mitäkin tarvitsee ja perillä voi ostaa täydennystä.

sitt ner

Vihje: älä poistu ruudun äärestä hetkeksikään, silloin nät kaiken mitä palstalle kirjoitetaan. Eli elämäsi on pelastettu eikä tarvi turvautua kuulopuheisiin tai luulo-

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat