Tättis

Finnair vuokraa portugalilaisen Airbus A330-200 -koneen talvikaudeksi 2011-2012.Suorat lennot Meksikoon, Malesiaan, Sri lankaan, Oulusta Phuketiin...

\"Lomalennoilla käytettävä Airbus A330-200 on matkustusmukavuudeltaan korkeatasoinen. Esimerkiksi istuinväli Comfort -luokassa /
( 42 paikkaa) on noin 96 senttimetriä ja turistiluokassa (288) 81 senttimetriä, joten perinteiseen charter -koneeseen verrattuna jalkatilaa on ruhtinaallisesti. Lisäksi koneessa on monipuolinen viihdejärjestelmä.\"

Ei ole muistissa aikaisemmilta lennoilta jalkatilan kokoa, kuin hampaiden kuva polvissa.
Miten lie, onkohan tiedossa vielä piukeemmat 10 tuntia kuin aikaisemmin?
Nilkat niskan takana ja viihdejärjestelmän kuulokeet isovarpaissa;)

Kommentit (8)

KorkeeLento

Kaikkein ahtain jalkatila mitä löytyy on esim. TuiFlyn (Finnmatkat) ja siinä on 28 tuumaa eli 71cm

81 cm on siis varsin asiallinen. Ei ruhtinaallinen mutta vähän pystyy liikahtamaankin paikallaan.

kokenut

Jokaisessa koneessa ei ole yhtä ahdasta, ei Finnarin kuin muidenkaan. Väljintä on ollut TUIlla ja muutenkin hyvä ja nopea palvelu.
Tarkoitan nyt todellakin lomalentoja, en reittilentoja.

kokeneelle

Ei paljoa ollut viestissäsi infoa kun et kertonut missä koneessa olet matkustanut.

TuiFlyn (Finnmatkat) B757 koneessa on markknoiden ahtain penkinväli eli 28 tuumaa.
Saman firman B767 koneessa onkin sitten väljempää ja siellä on kolme eri luokkaa joista ahtaimmassakin enemmän kuin 28\"

kokenut

Olen matkustanut kymmeniä vuosia, sekä työmatkoja että lomamatkoja sekä \"katjankuljetuslennoilla\" että reittilennoilla. TUIn lennot ovat olleet valmismatkojen lentoja tietysti ja niissä ei ole mitään moittimista.
En todellakaan laita mihinkään excel-taulukkoon muistiin kaikki lentoja eli mikä konetyyppi milloinkin, mitä tapahtui, oliko lento myöhässä vai aikaisessa jne. Mutta tuntuma asiaan tulee eli muistikuva pelaa.
Jos ja kun matkustaa kerran pari vuodessa lomalennolla, ei sanoa kattavasti että jokin lentoyhtiö ja sen koneet ovat syvältä..... ja Finnair se maailman paras (kun se ei sitä ole).
lentoyhtiöiden parhaimmistoon kuuluu kokemukseni mukaan mm. Brussel Airlines, KLM,Lufthansa...enempää en listaa.

tuikku

Väljintä on yleisesti ottaen TUI;lla, eli lomalennoilla siis. Finnairilla ei ole myöskään ahtautta Euroopan reittilennoilla, riippuu aina lennosta ja konetyypistä.

Matkapoju

Onkohan nämäTUI llä matkustataneet muilla yhtiöillä koskaan edes lentäneet kun jaksavat jatkuvasti tuon yhtiön romuja ylistää,koko TUI on syvältä sieltä itsestään samoin kuin koko Finnmatkat,mutta eihän sille mitään voi jos on tyytyväinen niihin vanhoihin sardiinipurkkeihin sekä Finnmatkojen huonoon palveluun kun pääsee lomakohteseen muutaman kympin halvemalla kuin kotimaisella matkanjärjestäjällä sekä kotimaiosella lentoyhtiöllä jos on valmismatkan tullut valinneeksi.

Simo

Lainaus:
Väljintä on yleisesti ottaen TUI;lla, eli lomalennoilla siis.

Eipä tosiaankaan ole noin. TUIn 757 koneet on maailman ahtaimmalla 28 tuuman penkinvälillä. Sen ahtaammiksi niitä ei lain mukaan enää saa. Olet varmaankin lentänyt TUIn 767:lla jossa on väljempää.

-maija

Lensin HiFly:llä helmikuussa 2012 Hki-Bridgetown/Barbados-Hki ja matka sujui hyvin.
Ei mitään valittamista koneessa eikälennossa. Portugalilainen hlökunta oli tosin hieman hitaalla...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat