Alanyan plussat ja miinukset

aloittaja

Olemme suunnitelleet Alanyaa yhdeksi vaihtoehdoksi syyskuun matkallemme. Turkissa emme ole aikaisemmin käyneet, siksi haluamme rehellisiä mielipiteitä Alanyasta.

Toivomme nimenomaan omaan kokemukseen perustuvia mielipiteitä, mitä positiivisia/negatiivisia kokemuksia teidän kohdallenne on osunut.

Olisiko sittenkin joku muu kohde Turkissa suositeltavampi ensi kertaa sinne matkaaville. Meitä ei haittaa turistien määrä, silloin yleensä palvelut toimivat. Liian tunkeileva ja röyhkeä käytös, esim kauppiaiden ja sisäänheittäjien taholta on epämiellyttävää.

Kiitos asiallisista vastauksista

Kommentit (10)

Ella

Alanya on kyllä ihan Välimeren parhaimmistoa. (Muut Välimeren kokemuksemme ovat Kreikasta, Italiasta ja Espanjasta.) Turkkilaiset ovat ylitsevuotava ystävällisiä, mutta myös kohteliaita, ja ainakin meidän kokemuksen perusteella luotettavia. Kaikki mitä sovittiin ja pyydettiin, tapahtui, kuten olimme toivoneetkin. Melkein saksalaisella tehokkuudella. Palvelualttius on erinomaista, eikä ällöttävää yli-innokasta kaupustelua tapahtunut. Siis epänormaalisti. Ihan samanlaista kuin mitä se on näissä basaareissa aina, oli sitten Kiinassa tai Istanbulissa. Nähtävää on paljon ja ruoka on erinomaista. Mahataudin vaaraa ei pitäisi olla. Seapark ja Seaalanya, linnoitus ja Dimcay ovat ainakin kokemisen arvoisia. Samoin merirosvoretket satamasta. Lähtisin koska tahansa Alanyaan muutamaksi viikoksi. Meri ei ole Kreikan veroinen. Ei ole yhtä puhdas ja maininkeja on koko ajan.

Turkkiin ihastunut

Olimme viime lokakuun alussa ensimmäistä kertaa Alanyassa eikä mitään moitittavaa ollut.Menemme myös nyt syyskuussa uudelleen -paljon jäi vielä kokematta ja näkemättä.Varma aurinkopaikka ja lämmintä riittää. Kaikki ystävälisiä, muistutan että maassa maan tavalla eikä niikuin meillä täällä suomessa ,niin lomasta tulee hyvä ja ikimuistoinen. Suosittelen lämpimästi.

loma loppu

Kylläpä on turkki vastaista-et siis ole käynyt alanyassa? turhaan sähellät tällä sivulla- Ihana paikka , aurinkoa ja kaikkea kivaa löytyy. Ehdottomasti suosittelen ,jos eka matka turkkiin kiinnostaa.

Raakuli

Onneksi enää vajaa kolme viikkoa, kun lähden viidettä kertaa Alanyaan. Elikkä ei se aivan kauhea paikka voi olla, päinvastoin. Eikä ole suinkaan ainut hyvä paikka Turkissa, esim. Kusadasi on aivan lostava.

sj

Alanyan plussat syksyllä on vielä hyvinkin kuumaa-katso sääkartat.siis on varma rantalomapaikka jos sitä haluaa .miinuksia ei kannata mainita , niitä riittää kun ympärilleen katselee-ei voi tästä maasta tulla koskaan eu-maa. Parempi niin .

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat