Royal Caribbean risteilyt välimerellä

Sinikka

Välimerellä seilaa tasokkaita risteilylaivoja, joita ei paljon Suomeen asti mainosteta.
Sain sattumalta kuulla näistä risteilyaluksista joiden hintataso on varsin kohtuullinen.

Lähtöjä on Barcelonasta, Malagasta, Roomasta, Venetsiasta ja Palmasta. Viikon risteily alkaen n.455 euroa sisältäen kaikki ruokailut, viihdeohjelmat, palvelumaksut ja verot.

Lentoja saa edullisesti esim. Norwegianilta ainakin Barcelonaan.

Sivuilla www.royalcaribbean.fi näkee tarjonnan joka kyllä hakkaa suomalaisen Kristiina Reginan välimeren risteilyt kirkkaasti ja kansainvälisesti.

Kommentit (6)

Kiinnostais

Liikuntarajoitteisen omaisena kylelin joskus Kristina Cruisin laivoista -eivät sopineet. Miten on noi Caribianin laivat? Osaako joku selventää.

navigator

Suosittelen, tänä kesänä kävin Caribbeanin risteilyllä itäisellä Välimerellä. Hinnat ovat edullisempia ja hytit tilavampia kuin Kristina Cruiseseilla. Caribbeanin laivoista suuri osa on rakennettu Turussa, ja ne ovat tasokkaita laivoja siisteyden ja designin puolesta. Liikuntaesteisen puolesta en osaa sanoa kuin hissejä laivalta löytyy, mutta laivojen valtavan koon takia etäisyydet voivat olla pitkiä.
Kannattaa mennä hyvissä ajoin satamakaupunkiin tai lähelle, mielummin päivää paria ennen. Jos lento myöhästyy tms. niin risteilylle pääsy on vaarassa.
Caribbeanin miehistö on hyvin monikansallista ja matkustajatkin samoin. Englantia siis kuulee hyvin eri tavoin murrettuna risteilyn mittaan... Espanjaakin kuuli risteilyllä paljon. Kristina Cruisesin laivoilla valttina lienee suomenkielinen palvelu ja paljon vähemmän ihmisiä.

kiinnostunut

keli ei ole ongelma mutta tuo esteettömyys kiinnosta. Ajattelin kyllä että laivat ovat uusia ja matkustajina on \"amerikkalaisia eläkeläisiä\", niin voisi olla olla suht´koht´hyvin asiat.

navigator

Amerikkalaisia eläkeläisiäkin on mukana, mutta he ovat nykyään vähemmistöä risteilyillä. Caribbean on yksi lapsiystävällisimmistä varustamoista, ja perheitä onkin paljon. Oikeastaan laivalla on kaikenlaisia ihmisiä, ystäväporukoita, parikymppisiä, usean sukupolven perheitä (mukana oli yhdeksänkymppisiäkin), äitejä ja tyttäriä,keski-ikäisiä pareja, homopareja jne.

Edulliset hinnat ovat tuoneet risteilyt keskiluokan ulottuville,ja suuret volyymit ovat mahdollistaneet jättiristeilijöiden olemassaolon.
Caribbeanilla moni asia maksaa erikseen, alkoholi oli melkein Suomen hinnoissa, erikoisravintola maksoi, retket olivat tyyriitä... Joskus muinoin risteilyt olivat all-inclusive, mutta nykyään harvemmin missään.

Risteilyeepos Cruising and Cruise Ships on ottanut selvää liikuntarajoitteisten mahdollisuuksista, ja sen mukaan esim. Navigator of the Seas-aluksella liikuntarajoitteiset on otettu huomioon oikein hyvin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat