lonely traveller

Olen vähän yli 4-kymppinen nuorekas, liikunnallinen ja seikkailunhaluinen tytsi, joka etsii matkaseuraa erilaisille matkoille.

Yleensä etsin vähän tavallista poikkeavampia matkoja, joissa olisi jotain erikoista mukana...pelkät kaupunkilomat ja rannalla löhöily ei kauheasti kiinnosta, mutta aurinkoa ehdottomasti, hyvää ruoka ja juomaa sopivassa suhteessa ja jotain aktiviteettiä, extreme tms. actioni on aina plussaa.

Reissuja olen tehnyt eri puolille maailmaa aina rantalomista vapaaehtoistyöhön ja vaellus-reissuihin, välillä yksin ja välillä ryhmässä.

Aiemmin laittamaani 3 viikon Perun (Machu Picchu ja Amazon) reissun matkaseuraa-viestiin en ole saanut innostuneita, joten löytyisikö matkaseuraa 1-3 viikoksi syys-lokakuussa johonkin muuhun kohteeseen samanhenkisestä reissaajasta? Ehkä Peruun sitten vaikka ensi keväänä?

Tässä yksi mielenkiintoinen vaihtoehto, jonka löysin: Thaimaahan vapaaehtoistyöhön norsujen pariin 1 viikoksi ja sitten muualla Thaimassa reissaamista 2 viikkoa (hinta n. 1100 + lennot).

Jos matkaseura kiinnostaa, laita viestiä ja ehdota hyvää kohdetta yksityisviestillä: reissumimmi@gmail.com

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat