Tirppana

Olen lähdössä parin viikon päästä Kreikan Haniaan ja tarkoitus lähteä Samarian vaellukselle omatoimisesti. Olen vaeltanut kyseisen matkan noin 20 vuotta sitten ja ikää oli silloin n. 40 vuotta. Vieläkö uskallan läähteä kyseiselle vaellukselle. Tietäätö kukaan bussiaikatauluista Samarian vaelluksen aloituspisteelle. Asun Malomen kylässä.???

Kommentit (5)

kysyjä

Mietin saako sinne ylipäätään mennä ihan yksin, reittihän on vaarallinen? Joskus on myös aikoja jolloin rotko on suljettu, sateiden takia. Näin oli kolme vuotta sitten, ei mikään ryhmä mennyt sinne.

Hemuli

Ei reitti ole mitenkään vaarallinen. Tähän vuodenaikaan ei ole sateitakaan. Peruskuntoinen ihminen selviää vaelluksesta hienosti, kun ottaa rennosti eikä yritä lyödä aikaennätyksiä.
Rotkon yläpäähän Omaloksen kylään pääsee sujuvasti bussilla Hanian linja-autoasemalta.
Hienointa on yöpyä Omaloksessa raikkaassa vuoristoilmassa ja vaeltaa rotko alas virkeänä aamulla. Raikasta vettä saa matkan varrella lukuisista pisteistä. Lopuksi uimaan Libyan mereen.
Nautinnollista vaellusta !

Tirlittan

Tirppana kertoi toisessa ketjussa vaeltaneensa vuosi sitten Dolomiiteilla joten Samaria on hänelle varmasti ihan piece of cake.
Kyllähän rotko kannattaa 20 vuoden välein katsastaa, on se senverran mahtava kokemus.

Rotkossa kulkevat myös edestakaisin metsänvartijat aaseineen,eli jos nilkka nyrjähtää, saa kyydin aasi-ambulanssilla.

sinne vaan

Jos on alle 100 vee ja tottunut rymyämään vaelluksilla, voi lähteä, tietää varmaan \"vaaratkin\".
Malemesta pääsee Hanian kautta bussilla saarta alaspäin eli vaellusken lähtöpaikkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat