Vinkkejä Milanosta

matkaaja

Onko hotellisuositusta Milanosta, suhteellisen keskustasta tai ainakin hyvien liikenneyhteyksien varrelta?
Tarkoitus mennä lokakuun alkupuolella ja viimeistään kuukausi ennen h-hetkeä täytyy matka ostaa netistä. Mennään Milanosta käymään Como-järven seudulle, ilmeisesti ainakin Comon kaupunkiin.

Kommentit (7)

Aurinko-75

Suosittelen hotellia läheltä päärautatieasemaa, mikäli haluaa käydä junalla Comolla, Gardalla tai Luganossa.Esim. hotelli Michelangelo. En voi suositella käyttämääni hotellia Andreolaa, koska ilmastointi oli todella äänekäs, muuten ympäristö oli rauhallinen.

Lugano on todella upea pikkukaupunki. Menimme sinne junalla n.1h, niin olet jo Sveitsissä. Muistathan ottaa tälle reissulle passin. Tarkastuksia on.

Gardalle menimme Sirmioneen. Eli ensin junalla Milanosta Veronaan (noin tunnin) ja sieltä bussilla Sirmioneen.Bussimatka kesti noin tunnin yhteen suuntaan.
Mukavaa Reissua!

aloittaja

On katsottu hotelelja jotka ovat lähellä rautatieasemaa, lieneekö bussiasema lähellä sitä, en tiedä. Gardalle ei mennä koska sen alueen kylät ovat tuttuja entuudestaan. Comon seutu on upeata, se täytyy kokea! Pian täytyy valinta tehdä.

Rämittiin alas ;(

Comolta kannattaa myös ehdottomasti nousta ylös Brunaten pikkukylään funilla ja siellä vielä joko kävellä tai mennä bussilla ylös majakalle (Faro Voltiano) saakka, todella mahtavat maisemat! Tuolla ylhäällä kävelytie on hyvä, mutta älkää ihmeessä lähtekö kävellen väliä Comon kaupunki - Brunate, vaikka se onkin merkattu karttoihin kulkuväyläksi - polku hoitamatonta ryteikköä. Majakalla on kiva ravintola samoine hulppeine maisemineen.

matkaaja

Kiitos kaikista vinkeistä, matka ostettu (netistä). Hotelli Grand Hotel Plaza. Valtaisa määrä hotellivaihtoehtoja, päädyttiin tuohon, on Duomon lähellä. Rautatieaseman tienoo myös houkutti mutta käytetään julkisia kulkuneuvoja myös, eiköhän se siitä suju.
Finnairin suorat lennot valittiin, lähtö aamulla ja paluu illalla.

Italia kuume

Paljon tollainen teidän paketti tuli maksamaan per nuppi lennot ja hotelli ja monta päivää?Olen kanssa suunnittelemassa saman moista matkaa:)

aloittaja

Hintaa en tarkkaan muista, ostin sen travellinkin kautta, ei se nyt halpakaan ollut koska keskustan hotellit ovat aika kalliita. Milanossa on myös kallista, meillä 4 pv eli 3 yötä, sen pitempään ei voida olla. Otettiin Finnairin suorat lennot.

matkaaja

Hinta oli pikkasen alle 600e/hlö, hotellilla oli tarjoushinta varaushetkellä eli ei ollut kallis mielestäni.Matkaan on aikaa melkein 2 kuukautta, myöhemmin ostettuna hinta olisi korkeampi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat