Italia kuume

Olemme suunnitelleet matkaa Milanoon suositelkaa hotellia josta olisi lyhyt matka kivoihin nähtävyyksiin,hyviin ruokapaikkoihin ja bubeihin ym joka olisi keskeisellä paikalla.Ja miten Milanosta pääsisi Como järvelle ja kuinka pitkä matka sinne on?Ja minne kannattaisi Milanossa mennä?Kaikki tieto otetaan vastaan :)

Kommentit (5)

Kokemusta

Hotellia en osaa suositella, koska en muista sen nimeä. Sijaitsi lähellä keskustaa kylläkin. Nähtävyyksistä kuuluisin tietysti Duomo, suuri tuomiokirkko aukioineen. Milano on lähinnä tunnettu teollisuudestaan ja vaatemarkkinoistaan, joten kovin paljon kulttuuriantia siellä ei ole. Ehkä joku tietää enemmän. Parasta Milanossa oli Como-järvellä käynti:). Sinne pääsee asemalta (lähellä keskustaa) puolessa tunnissa. Ihanat maisemat!!! Risteilyjä tarjotaan edulliseen hintaan. Käykää ihmeessä!

Saila

Samaa ajteltiin eli olisko fiksua mennä Milanoon lokakuussa, onko jollain kokemusta siitä ajankohdasta? Como-järven seutu on kaunista, sinne olisi mukava päästä.Onko joku ollut milanossa syksyllä?

Korkeuksiin!

Kyllä ne Naviglion kanava-alueen kuppilat aikalailla pubit tuo mieleen, mutta ruoka niissä on ihanan italialaista. Tosi kivaa seutua, siellä kannattaa ehdottomasti käydä sekä shoppailemassa pikku putiikeissa, taidegallerioissa - ja etenkin syömässä! Ravintolatarjonta siellä parhaimmillaan mitä Milanoon tulee - ja edullisempaa.

Ja Duomosta, parasta on sen upea katto korkeine veistoksineen - se on nimenomaan se Milanon must! Sisältä jokseenkin riisuttu pytinki, aarteet kuskattu museoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat