tekis mieli mennä

Onko joku käynyt, kenen matka, mitä mieltä,kannattaako lähteä, hinta ?

Sivut

Kommentit (27)

Taru

Kollegani oli joitakin vuosia sitten Olympian matkalla Pohjois-Koreassa ja sanoi, että erikoisuudessaan paras matka, jolla hän koskaan oli ollut. Ja hän on matkustellut kaikissa maanosissa. En muista, oliko hinnasta aikanaan edes puhetta, mutta selvinnee matkatoimiston omilta sivuilta.

tekis mieli lähteä

Kiitos tiedoista, tuota Olympiaa jo katsoinkin, ei ollut yhtään paikkaa jäljellä,olen taas myöhässä.

Tuolle toiselle en lähde, pitää olla kaikki selvää ja opastettua, maksaa sitten mitä maksaa :)

Taru

Tee ihmeessä varaus jo ensi vuodelle, vai ovatko ensi vuoden matkatkin jo täynnä? Kyllä noilla Olympian matkoilla saa vastinetta rahoilleen; kaikki pelaa ja itse voi keskittyä paikkoihin tutustumiseen ja uusiin elämyksiin.

Kokemisen arvoista

Koryogroupin kautta voi luottettavasti matkustaa Pohjois-Koreaan, sillä heillä on ehdottomasti eniten erilaisia matkavaihtoehtoja sinne. Toki matka alkaa ja päättyy Pekingiin, viisumia varten tarvitsee skannata passin kuvasivu ja passikuva ja maksaa matka, siinä kaikki. Toki Olympian kautta tehtävillä matkoilla saa ihan ikioman viisumin passiin, jota ei Koryogroupin kautta saa, koska se tehdään ryhmäviisumilla. Mielestäni Olympian hinta ei ole mikään paha, se sisältää kaiken laukunkantajista tippeihin. Kannattaa matkustaa maahan ennenkuin se romahtaa ja käy kuten 90-luvulla useille itäblokin maille.

Esimerkki Koryogroupin tekemästä reissusta:
http://www.youtube.com/watch?v=xDpHWnoI8yQ

huvittaa

Tuskin tuo hirmuvaltio ihan heti romahtaa, suku pitää pystyssä terroristivaltiotaan. Sinne vaan, mahtaako jäsenkirjastanne olla apua? Passi tarvitaan kuitenkin ....teitä seurataan ja tarkkaan.

virkamiesnainen

Lomalinja teki/tekee tänä vuonna Pohjois-Korean matkan. Ensi vuoden esitteessä ei ainakaan vielä ole. Mutta tämän vuoden hinta oli jopa hivenen kalliimpi kuin Olympian matka. Yhtä pitkiä ja ateriat sisältyivät.

korusana

Tukea ja tukea. Tuo on pelkkää saivartelua.
P-Korea on halpa maa hintatasoltaan että jos siellä satasen käyttää,niin siinä sitä tukea tulee että hirvittää. Matka on kallis,mutta matkatoimisto ja opas,lennot ja muut järjestelyt
syövät tuon summan.

Lisäksi maailmanparantajat on leimanneet Turkin kohteeksi,missä naisia soretaan joten ei tukea.Hehe.

Mitä väliä turistin kympeistä,kun politiikot jakaa miljarteja pitkin eurooppaa että pelurit pysyisi pystyssä.

On tietysti hienoa että mielipiteet perustellaan,
mutta vähän kevyeltä tuntuu tämä asia.

baraja

Tosiaankin ihan mielenkiintoinen se TM:n artikkeli. Pikaisesti olen sen lukenut, kun lehti ei ollut omani. Hammaslääkärille pääsyä odotellessa tms. ;)

Pohjois-Korea on kyllä itsellänikin ihan \"Top 3\":ssa, jos sellainen pitäisi juuri nyt antaa. Moni varmaan ihmettelee, mutta kai se erikoisuus ja salamyhkäisyys vetää puoleensa. Pohjois-Korean systeemi kaatuu aikanaan, ei siihen vaikuta se käykö siellä vuosittain 10 tuhatta vai 20 tuhatta turistia. Joten minunkin kymppini olkoot puhtaalla omalla tunnolla. Ja eiköhän niistäkin osa mene nälkää näkeville. Kuten aimmmin jo totesin, kaikki loppuu aikanaan...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat