elokuussa ulkomaille

Vierailija

Löytyisikö seuraa 25v.tytölle jonnekin ulkomaille?

Kommentit (4)

Vierailija

Moi! Täällä on yksi saman ikäinen likka lähdössä äkkilähdöllä Kreikkaan, mut matkaseuraa ei vielä vaan ole. Ei osu lomat kohdille kavereiden kanssa tai sit ei muute vaan nappaa. Matkaakaan en ole vielä varannut ku oottelen että noi hinnat pikkasen laskee koska lomakin alkaa vasta vko:lla 35. Aikasintaan pääsisin matkalle lähtemään 26. päivä. Mielummin kuiteki joko la tai su et kerkee töiden jälkee pakata jne. hoitaa tärkeimmät ennen lomaa =)

Hansu

Hei, sulle jolla alkaa loma viikolla 35. :)
Onko sulla miten pitkä loma ja joko olet varannut matkan? Täällä on 32v. tyttönen jolla alkaa kanssa loma viikolla 35 ja siitä kolme viikkoa eteenpäin. Olen lähdössä viikolla 36 eli 5.9 2 viikoksi Lefkakselle Nidriin yksin samaisen tilanteen takia kuin sinä, eli kavereilla on jo ollut lomat tai eivät muuten vain pysty lähtemään.
Jos et ole vielä varannut matkaa ja satut \"eksymään\" kanssa tuohon ajan kohtaan vaikkakin vain viikoksikin Kreikan Lefkakselle niin ota ihmeessä yhteyttä tätä kautta! :)
Olisi kiva saada seuraa edes osaksi lomaa. :)

Vko 35

Moi!
Kaks viikkoa on mulla lomaa, enkä ole vielä matkaa varannut kun otan sitte mahd. lähellä jonku kivan äkkilähdön.
Sille ekalle lomaviikolle on nyt yks kaveri lähsössä, mut toisen viikon toikkaroin todennäköisesti yksinään siellä suunnilla. Seura kyllä kelpais =)
Pitää sit lähempänä kattoa et mistäpäin sen matkan sitte nappaan, kuhan ajankohta lähenee laittelen tänne viestiä et kuinka kävi =)

Hansu

Moi!
Tehdään tälleen ja eihän sitä tosiaan tiedä vaikka Nidriin eksyttekin. :) Sinne on aika edullisia nuo matkat ollu tjäreborilla. Seura kyl kelpaa ja varsinki iltaisin raflaan syömään meno yksin on tylsää.. :(
Mut katotaan sit lähempänä et minne päin eksyt. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat