Vierailija

Lainaus:
Suomessa SAK on ollut vaitonainen Kreikan työläisten ahdingosta. Kattojärjestö kuitenkin muistuttaa, että kriittiset suomalaisetkin ovat vuosia nauttineet edullisista illallisista Kreikassa – ilman kuittia. Olisitko valmis kantamaan kortesi kekoon Kreikan kriisissä ja maksamaan palveluista Kreikassa käyvän hinnan?

http://www.taloussanomat.fi/raha/2011/07/26/maksaisitko-kreikan-lomasi-p...

Kommentit (7)

Vierailija

Kinkkinen kysymys näinä aikoina.
Tuplahintaa en maksaisi, käyvän hinnan kylläkin.
Solidaarisuutta osoittaisin sillä että jos olisin varaamassa matkaa, kohteena olisi Kreikka.
Lisäksi käyttäisin paikanpäällä tavallista enemmän palveluita ja kuluttaisin enemmän.
Tirlittan.

Vierailija

En maksaisi missään tapauksessa tuplahintaa mistään eli ei matkasta (majoitus), ei ravintolapalveluista, eikä mistään paikallisista erikoispalveluista (kampaaja, taksit jne). Miksi pitäisi maksaa, mihin ne rahat menisivät? Mehän on maksettu jotain kun valtiomme on taannut lainaa ja jos (eli kun) Kreikka ei pysty lainoistaan vastaamaan, ne tulevat veronmaksajien maksettavaiksi.
Kreikka tuskin tulee olemaan myöskään lomakohteena jatkossa niin usein kun tähän saakka, muita maita löytyy.
En ymmärrä myöskään Kreikassa koko ajan vellovia lakkoja. Kreikkalaisten on nyt viimeinkin otettava lusikka kauniiseen käteen ja maksettava veronsa.
SAK ei ole minulle läheinen myöskään eikä Kreikan maksukysyvyttömyyttä poliittisella papatuksella hoideta.
1990-luvun laman aikana eivät kreikkalaiset olleet meitä auttamassa.

Vierailija

Kreikassa on vain kahdenlaisia yhtiöitä
a) 1-5 hengen perheyhtiöitä jotka pimittävät veroja parhaansa mukaan
b) isoja valtionyhtiöitä joita johdetaan tehottomasti ja jotka tekevät raskaita tappioita.
Esim. Kreikan valtion rautatiet tekee enemmän tappiota kuin sen liikevaihto on. Aika lahjakasta.

Kreikkalaiset eivät siis halua työllistää maanmiehiään joten miksi minäkään? Euroistani ei päädy juuri mitään kriisin tukemiseen koska kaikki yrittävät entistä innokkaammin varastaa valtiolta.

Vierailija

Kysymys on hyvä eli aiheellinen. En maksaisi, palveluita järkevässä mittakaavassa Kreikassa on huonommin saatavissa johtuen lakoista. Milloin ei saa bensaa päiviin, milloin taas ei pääse lentokentältä hotelille ilman että törmää lakkoileviin ja tiesulun rakentaneisiin takseihin. Kreikan matkailu tulee varmaan kohdaltamme loppumaan elleivöt sitten saa järkeä päähänsä - tuskin niin käy.
Solidaarisuus kuuluu vasureiden ilmaisuihin...
ei auttanut Kreikka ja krekut meitä kun oli 90-luvun lama. Me on sentään valtiotasolla taattu niiden lainoja jotka ovat syntyneet reippaasta yli varojen elämisestä ja erilaisista huijauksista.

minttu12

Mitä se \"lainasopuhomma\" matkailuun liittyy? ja mikään ei ole kirkossa kuulutettu, muiden maiden tulee hyväksyä asia....ja sitä ei ole tehty. ja mistä pa-maa saa rahaa, koko asia täydellinen katastofi, sen krekut osaa järkätä!
Mukana on myös Suomen sisäpolitikka vahvasti, on sossujen pressapeliä sun muuta ja ministerinä sellainen joka nyt asioista edes ymmärrä...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat