Vierailija

Rodoksella on taksilakko, viime torstaista lähtien.Taksit ei aja, estävät busseilta pääsyn lentokentälle hakemaan turisteja. Tieto tullut siellä lomailevalta. Syynä kuulemma: uudet yrittäjät eivät enää halua maksaa taksilupia. Eli sellaista menoa nyt. Täytyy muistaa kun sinne menee ettei käytä taksia.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Kandeeko juuri nyt mennä Kreikkaan ollenkaan? Millaisia kokemuksia muilla?

Vaihdoimme itse tällä kertaa Kroatiaan, matka syyskuussa. Tosin varauksen jälkeen paloi pohjaan taas täällä Koti-Suomessakin. Eli saapa nähdä, jäädäänkö Helsinki-Vantaalla lennonjohtajien lakkojen jyräämäksi.

Late

Vierailija

Näyttää pahasti siltä ettei Kreikkaan kannata mennä koska palveluiden toimivuus on yksi osa onnistunutta lomaa. Tuolla se ei näytä toimivan enää toimivan, vaan pahemmaksi menee koko ajan.
Ei mahdollisuutta muuttaa ostettua reissua, matka kohta edessä.Harkitiin muuta maata, olisi ollut parempi vaihtoehto. Noin älyttömiä vetoja on vaikea ennakoida.
Kerron kun tulen miten siellä meni.Isot saaret ovat epävarmimpia.

Vierailija

Lakossa on kaikki Kreikan taksit, ei pelkästään Rodoksen. Eikä ne sitä liikennettä jatkuvasti estä.
Ja lakon syynä on se että Kreikan parlamentti on vapauttamassa taksiliikenteen ja vanhat taksiyrittäjät eivät asiaa hyväksy. En minä tätä lakkoa hyväksy, mutta tässä hieman faktaa ei mututietoa ;)

Vierailija

En usko että tilanne Kreikassa rauhoittuu tänä sesonkina, ovat aika hitaita liikkeissään, ovat neuvotelleet tiistaina mutta ei mitään tuloksista.
Saa nähdä millaisen matkan joutuu kävelemään lentokentältä ennenkuin pääsee bussiin. Ja joutuuko miten paljon kököttelemään hotellilla kun pitemmälle ei iltaisin pääse.
Viime kesänä lakkoili raskaan liikenteen kuljettajat, ei saanut polttoainetta huoltoasemilta.

Vierailija

Tultiin eilen aamulla Kreetalta. Taksit lakossa koko meidän loman. Suosittelen oman auton vuokrausta, mikäli hotelli on vähänkin sivummalla kaupungista tai matkustatte pienten lasten kanssa.

Vierailija

Kiitos kaikille Kreikan lakkoileville, niin takseille kuin lennonjohtajille ja kaikille muille. Pitäkää usein yleislakkoja, se kannattaa. Turistikautena on parhaat lakot, mitä sitä talvella, kun saa viettää lomaa muutenkin.

Ei enää Kreikkaan, vaikka yleislakko ei sattunutkaan kohdalle.

Vierailija

Milloin lennonjohtajat järjestävät pistelakkoja?

ti 2.8.2011 klo 6-8
to 4.8.2011 klo 14-16
ke 10.8.2011 klo 14-16
pe 12.8.2011 klo 6-8
ma 15.8.2011 klo 6-8
ke 17.8.2011 klo 14-16
pe 19.8.2011 klo 6-8
tästä eteenpäin ma, ke, pe viikoittain

Vähän jo helpotti ,Rhodoksen matkan suhteen....

Saila

Kreikan taksilakko päättyi viime viikon torstaina. Hiljaista oli kyllä siihen asti kyläteillä - ja takseilla kova kysyntä kun lämpäasteita oli Rodoksena eteläosassa noin 40 astetta, ei siinä kukaan jaksanut kävellä, ei kovin pitkiä matkoja.Julkisuuteen annetaan väärää tietoa lakon syistä ja taustoista.

Kalle18

Miksi Saila ei antanut oikeaa tietoa Kreikan taksien lakkoilusta ja tiesuluista kesken parasta turistisesonkia? Kannattaa ajatella, onko minun viestini tietosisältö nolla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat