Vierailija

Mitä painotatte eniten valitessanne lomakohteenne majapaikkaa. Erikseen kaupunkilomat ja ns. rantalomat.

Kommentit (8)

Vierailija

Kaupunkihotelli lähellä niitä paikkoja joissa halutaan käydä eli esim. museot, taidenäyttelyt jne. Varustetasoltaan aika korka mielellään mutta en kaipaa kuntosalia eikä saunaa, kylppäri riittää. Luen myös tripadviserin arvosteluja, niistä voi ottaa keskiarvon.
Rantalomilla...niin ihan pelkästään rannalle ei mennä mutta toki myös paikkoihin joihin voi mennä tilauslennolla. Silloin on parveke välttämätön, merinäköala hyvä jos on sellainen saatavissa, uima-allas ei pakollinen, otetaan mielellään huoneistohotelli. aamiainen halutaan nauttia omassa tahdissa. TV on plussaa, voi seurata mitä tapahtuu... otetaan majoitus jota ei suositella lapsiperheille koska ei ole enää pieniä laspia ja halutaan lomailla rauhassa.
All inclusive on täysin poissuöjettu vaihtoehto.
Nähtävyyksiä täytyy olla eli jotain historiallista.

Vierailija

Kaupunkilomilla ykköskriteeri on sijainti; tosin mikään ihan murju ei saa olla, vaan useimmiten valitsen kolmen tai neljän tähden hotellin. Rantalomilla en käy lainkaan.

Taru

Vierailija

Kaupunkihotelli mielellään lähellä nähtävyyksiä, ravintoloita yms. Tähdillä ei niin väliä. Pääasi, että on sänky ja suihku.
Rantalomilla voi kahden tähden hotellissakin olla
hyvät huoneet. Hotelli mielellään lähellä rantaa tai
hotellissa uima-allas. Tykkään pienistä hotelleista.
Myös aamiainen on tärkeä.

Vierailija

Kaupunkilomilla, joilla liikutaan paljon eli nähtävyydestä toiseen, on ok asua hyvässä hotellissa voi välillä levätä.Kuntosalia ei koskaan kaivata, ei uima-allasosastoakaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat