Vierailija

Oy Air Finland Ltd:n rankka tulospudotus nopeasta kasvusta huolimatta

http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selecte...

53,5 miljoonan liikevaihdolla 0.3 miljoonaa voittoa.
Tuollainen kioski ei kauaa pysy pystyssä.

Lähtölaskenta alkanut tällä yrityksellä joka edelleen huijaa laittomia lisämaksuja lipunmyynnissään ja joka edelleen myy turkkilaista/bulgarialaista/romanialaista tuotetta suomalaisena.

Kommentit (13)

Vierailija

Et sitten kiinnittänyt mitään huomiota seuraavaan toteamukseen tuossa lehden artikkelissa:

Lainaus:
Tuloksen voimakkaasta laskusta huolimatta Oy Air Finland Ltd:n kannattavuus oli pääoman tuotolla mitattuna erinomainen.

Vierailija

Pankissakin olisivat saanet paremman tuoton pääomalleen ihan tavallisella käytttelytilillä.

Ja Finnair muuten tekee myös voittoa vaikka muuta väitätkin. Viime syksystä alkaen Finnair palasi voittojen tielle ja voitot liikevaihdosta liki 10 prossaa eli yllättävän hyvin

Air Finlandin tulos on niin kurja että kannattaisi lopettaa toiminta kokonaan ja jos rahaa jää niin laittaa ne pankkitilille kasvamaan parin prosenin korolla niin inflaatio ei kaikkea veisi.

Vierailija

Air Finlandin perustajat eivät ole ihan tyhjätaskuja! Jospa noiden lukujen vahtimsien sijasta matkustaisit jonnekin - vaikka edes Tallinnaan.

Vierailija

\"Finnairin mukaan sen aluksi vahvalta näyttänyt vuosi 2010 hyytyi tuhkakriisiin ja lakkoiluun. Finnair-konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna kymmenen prosenttia 2 023 miljoonaan euroon. Toiminnallinen tulos oli vajaat viisi miljoonaa euroa tappiolla.

Tulos ennen veroja oli 33 miljoonaa euroa tappiolla\"
(4.2.2011)

Vierailija

Et tainnut osata lukea. VIIME SYKSYSTÄ ALKAEN / Q3 alkaen siis Finnair tehnyt VOITTOA. Koko vuosi meni miinukselle koska Q1 ja Q2 oli miinuksella.
Finnair ollut jo pian vuoden voitollinen.

Air Finlandin työntekijänä yrität koko ajan johdattaa pois itse asiasta eli Air Finland pian konkurssin partaalla. Ja se onko Finnair muutaman kymmenen miljoonaa voitolla vai tappiolla ei sitä kaada mutta Air Finlandilla aletaan olla epätoivoisia kun yritetään hämätä ja kääntää asia aivan toiseen epäolennseen.

Asiakas on oikeassa

Helenius unohti asiakkaat ja niiden tarpeet, yhtiö valehteli ja huijasi matkustajia viimevuosina, lisäksi erittäin vanhat epätaloudelliset koneet, eihän tuolla tavalla voi nykyään pysyä markkinoilla.

Air Bulgaria/Romania/Turkye

Harmi että hyvän yhtiön pilasivat huijaamisella ja valehtelulla. Varmaan moni hyvä ihminen menetti työpaikkansa mutta yhtiön johto oli kuin Göbbelsin propagandatoimisto. Suomalainen ei arvosta moista valehtelua ja tötuuden vääristelyä. Kun olisivat suoraan kertoneet aina totuuden niin olisivat saaneet enemmän asiakkaita. Suomalaiset kuluttajat näyttivät taas voimansa eivätkä sietäneet valehtelua ja ostamansa suomalaisen Avainlipullakin palkitun kotimaisen tuotteen tilalle saamaansa turkkilaista/romanialaista/bulgarialaista tuotetta.

Rehellinen peli ja suomalaisuuden arvostus unohtui yhtiön johdon valheiden alle. Loppu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat