Seuraksi Kultahietikolle,Bulgariaan elokuussa!

Vierailija

Onko ketään yksin matkaajaa lähdössä ko. paikkaan,ja ei halua maksaa vajaakäyttömaksua hotellihuoneestaan.

Olen nelikymppinen kokenut matkaaja!

Kommentit (15)

Vierailija

vajaakäyttömaksu on maksu joka peritään yksin huoneessa majoittuvasta henkilöstä eli riippuen hotellista yleensä 70-175 euroa per viikko.

ns. rankaisumaksu sinkuille!

Vierailija

Jos matkustaa yksin, tottakait joutuu maksamaan korkeampaa hintaa kun vie jonkun toisen paikan myös.Voiko jonkun valmismatkan muka ostaa siten että joku henkilö x tulee kaveriksi, siis tuntematon? luulen että tuo on jo kauan sitten muuttuntu.Bulkkis on niin sikahalpa maa ettei kait hintaa kannata pelätä.

Vierailija

lentohan se suurin kustannus on, joten yksin matkaavahan vie vain yhden paikan koneesta,ja tietysti syö aamiaisellakin hotellissa yhden edestä, joten mielestäni kaikki yli 50e lisämaksut ovat kohtuuttomia yksin matkaavia kohtaan. Lisäksi sotkee hotellihuoneessa vain yhden pedin ym.

Sikamaista laskutta/rokottaa sinkkuja!

Lisäksi on täysin mahdollista jos kaksi tuntematonta esim.sinkkua sopivat huoneen jakamisen keskenään ennen lippujen ostoa, majoittuvat samaan huoneeseen ja näin ei tarvitse maksaa vajaakäytöstä matkanjärjestäjälle!

Mutta sopivia/halukkaita tähän on melko hankala löytää...

Matkatoimistot luopuivat jo pari vuotta siitä, että myi nais-ja miespaikkoja joista ihan ok kokemuksia. Silloin ei ollut ns. rankaisumaksua vaan hotellissa sijoitettiin sinkut keskenään ja joku pariton sinkku mahdollisesti sai huoneen yksin huoneen omaan käyttöön ilman lisämaksua eli oli tuurista kiinni aina.

Saisi palata takaisin vanhaan käytäntöön,eikö totta?

Vierailija

Höpöhöpöä kirjoittaa edellinen eli hotelli määrää hintansa ja lentoyhtiö lennot. Siitä sitten on matkanjärjestäjän tehtävä sopimuksnsa, matatoimsito ei tee sopimuksia. Jos hotellihuone tulee vain yhden käyttöön ja se on kahden hengen huone, jopa huonommallakin laskutaidolla varustetun luulisi ymmärtävän että hotelli häviää tuossa. En ole kuullut että lentokoneessa kukaan voisi majoittua.... ja hotellinpito on bisnestä, ei hyväntekeväisyyttä.
Ottakaa te yksinäiset joku tuttu mukaan matkalle jos ei ole varaa maksaa pientä yksinasujan lisää.
Tiedän hotelleja/huoneistohotelleja joissa lisä on vain 80-100 e ja se ei ole paljoa.
Se ettei nais-tai miespaikkoja myydä, on päivänselvästi tämän ajan ilmiöihin liittyvä eli haluaisiko esim. edellinen saada toverikseen tyypin joka metelöi humalassa vrk ympäriinsä, käyttää huumeita jne? Matkanjärjestäjien henkilökunnalle tuli liikaa harmia tappelevista ihmisistä ja jos hyväksyi tuntemattoman kaveriksi, otti henkilökohtaisen riskin, ei matkanjärjestäjälle kuulunut se asia. Nyt on hyvä kun noita ei enää ole tarjolla, onkohan sillä yhdellä eli Lomamatkoilla vielä sellainen mahdollisuus, en tiedä.Jos ei ole varaa maksaa, voi jäädä kotiin.
Bulkkis on nuorten kohde....ja sinne menevät juhlivat kaikki, olen ymmärtänyt.

Vierailija

Lisään etten millään lailla osoittanut mitään aloittajaa kohtaan, kirjoitin yleisellä tasolla asiasta. nimmarikin unohtui...sorry
edellinen lisää.

Vierailija

Hei, ainakin Aurinkomatkoilla on mahdollisuus saada elo- ja syyskuussa Kultahietikolle varattua kahden hengen huone yksin, ja ilman lisämaksua (asiasta maininta hotellin tiedoissa). Itse varasin matkani syyskuulle ja Aurinkomatkojen virkailijalta vielä vahvistin asian varatessani matkaa että huoneessa ei ole muita kuin minä ja enkä maksa siitä lisämaksua. Ja näin on. Huoneita on tietysti vain rajoitetusti tarjolla.

Vierailija

Aurinkomatkoilta löytyy seuraavat kaksi hotellia jotka eivät peri Varnan Kultahietikolla lisämaksua
yksin majoittuvalta: Kristal>kahden hengen huone yhdelle (ei lisämaksua 29.5.–18.6. ja 28.8.–18.9.) sekä Bonita>kahden hengen huone yhdelle (ei lisämaksua 26.5.–25.6. ja 7.8.–18.9.). Eli ei muuta kuin matkaa varaamaan :).

Vierailija

oletko varma kun kävin tänään kaivopihalla helsingissä asiaa kysymästä,ja sanoi virkailija että vajaakäyttömaksu peritään.Lähdetkö kenties muualta kuin helsingistä tai muu matkatoimisto kuin aurinkomatkat,ja minkä nimisen virkailijan kanssa asioit sekä joko sait matkan.

Bonita voi kiinnostaa edullisen hinnan takia...ps. saitko aamiaisen myös samaan hintaan ja kumpaan hotelliin menet siis?

Vierailija

ok.löysin ilmoittamasi tiedot aurinkomatkojen oppaasta eli siis matkan suunnittelua 14.8 lähdölle Bonita-hotlaan,onks kellään kokemuksia ko. hotellista?

Vierailija

Varasin matkan helmikuussa puhelimitse suoraan Aurinkomatkoilta (hotelli Kristal) ja lähden Helsingistä. Varmistin vielä varatessani matkaa että pitääkö todellakin paikkansa Aurinkomatkojen internet-sivuilla maininta kahden hengen huone yhdelle ilman lisämaksua em. hotelliin. Aurinkomatkojen virkailija totesi että kyllä pitää paikkansa. Onpa outoa jos Helsingin toimiston virkailija on sinulle toisin sanonut.

Olen viimeksi ollut Bulgariassa, Varnan kultahietikolla 25 vuotta sitten joten ei viime hetken tietoja/kokemuksia hotelleista ;). Mutta hyvä jos onnistuit samaan matkan ilman vajaakäyttömaksua.

Vierailija

Kristalliin menijälle totean, että hän oikeassa vajaakäyttömaksun puuttumisesta noina aikoina kun ilmoitit.Kävin kultiksella 12.6-19.6 Golden Yavorissa,ja tuttavani oli juuri Kristallissa, joka hieno hotla.Iso allasalue,ajoissa pyyhkein varaavat kuulemma paikat altaalla. Miinuspuolena pariskuntatuttuni valittivat että allasalueella sai inclusive olutta vai muovimukeista n.2 desiä eli sai ravata vähän väliä ja kuulemma mietoa oli,liekö ykkökaljaa kun ei heillä tuntunut missään.Huone oli ihan peruskamaa.Hulppeat oli parvenäkymät ylhäällä allasalueelle päin kun kaverilla viel kiikarit mukana.Oliko muuten kristalmatkasi kallis,vk vai kaksi,listahinta ilmeisesti?Kaveri maksoi siihen 900e/2 vk/hlö(all inclusive,Kristal). On vähän ylhäällä rantaan menemistä ajatellen. Ai niin sulla on altaalla pantilliset allaspyyhkeet jois suolainen hinta kun hukkaat tai joku vie sen sun olles muualla.

Vierailija

Aivan kuten edellinen kirjoittaja mainitsi, vajaakäyttömaksua ei mainitsimillani ajanjaksoilla ole. Listahinta vkon matkalle oli 685€, sain nopeanvaraajan edun 60€ (kuten aiemmin mainitsin, matka varattu jo helmikuussa). Lisäksi tein aurinkosäästösopimuksen joka vähän lopullista hintaa. Matkan loppuhinnaksi ei nyt tullut niin kallis jos ei nyt niin halvaksikaan. Hotelli kelvannee minulle ja rannalle pääsee helposti ;). Lienee hotellien taso muuttunut 25 vuodessa kuten koko paikkakin ;).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat