Vierailija

Hei!
Matka varattu Makedoniaan Ohridiin, hotelli Granit on majapaikkana. Onko joku kenties ollut ko. hotellissa? Toivottavasti ei mitään hirvean negatiivista sanottavaa! Keskustahotelliin oli tarkoitus mennä, mutta tuoltapa itsemme pian löydämme. Taksilla pitänee liikkua, mutta onneksi se on ilmeisesti edullista.
Kannattaako valuuttaa vaihtaa vasta paikan päällä? Pikagoogletuksella ei sikäläistä valuuttaa edes ykskaks Suomesta löydy.

Kaikista Makedonian vinkeistä olemme kiitollisia!
nimim. \"hääpäivä\"

Kommentit (8)

Vierailija

Mid-market rates: 2011-06-28 11:06 UTC

1.00 MKD = 0.0162778 EUR
Macedonian Denar Euro
1 MKD = 0.0162778 EUR
1 EUR = 61.4332 MKD
http://www.xe.com/ucc/convert/?Amount=1&From=MKD&To=EUR

ja Aurinkomatkojen sivulta tämä
Visa, Visa Electron-, MasterCard- ja Maestro-korteilla voi nostaa käteistä automaateista. Visalla ja MasterCardilla voi maksaa useissa liikkeissä ja ravintoloissa, mutta Visa Electron- ja Maestro-maksukortit eivät käy yleisesti maksuvälineinä. Luottokorttiautomaatteja on useita mm. kävelykadun Kliment Ohridskin sekä Bulevar Makedonski Prosvetitelin varrella. Myös hotelli Bellevuessa ja Granitissa on luottokorttiautomaatti.
Valuuttaa voi vaihtaa hotelleissa, pankeissa, rahanvaihtotoimistoissa ja postissa. Kurssi on lähes sama kaikissa paikoissa. Pankit ovat avoinna ma–pe n. klo 8.30–16. Rahanvaihtotoimistot ovat avoinna myös iltaisin.
http://193.201.124.212/makedonia/ohrid/kohdetiedot

Hyvä valinta, uskon! Hyvä häämatkaa! Perässä tullaan elokuussa!

Vierailija

Hei!
Kiitos valuuttatiedoista! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lähdetään. Koitan muistaa kirjoitella matkakuulumisia joko reissussa tai loppukuusta joko tänne tai \"paikka auringossa\"-sivustoille.
\"hääpäivä\"

Vierailija

Pääseekö tuonne Makedoniaan eli Ohridiin myös elokuussa? kun katselin asiaa AMn sivuilta, viimeiset lähdöt ovat heinäkuun lopussa... no matka tietysit päättyy silloin elokuun puolella.

Vierailija

Saa nähdä miten on ensi vuonna onko tuo kohde tarjonnassa. Kiinnostusta olisi kyllä, varmaan hyvä paikka alkukesästä eli heti kesäkuun alussa.
matkaaja

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat