Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/matkat/pariskunta-jarkyttyi-risteilylla-tunkeu...

St. Peter Linen Helsinki-Tallinna risteilyillä voi näköjään tulla vaikka Pietarin mafia vierailulle hyttiin omin avaimin keskellä yötä.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Ei mitään uutta auringon alla kun on kyse venäläisestä firmasta. Ei ole ollut aikomustakaan lähteä niiden risteilylle. Henkilökunta mukana noissa jutuissa aina, se on selvää, tai sitten mafia.... miten se mahtaneekaan toimia...
matkailija

Vierailija

Tälläinen tapahtuma on aina ikävä ja valitettava, tapahtui se sitten idässä tai lännessä.
Pystyn hyvin kuvittelemaan pariskunnan huolen ja turvattomuuden tunteen.Ollessamme Roomassa samalla matkalla olevan suomalaispariskunnan hotellihuoneeseen tunkeuduttiin yöllä samalla tavoin. Rouva heräsi mutta ei uskaltanut puhua mitään vaan makasi hiljaa kauhusta jäykkänä.
Yleinen turvattomuuden tunne levisi meidän muidenkin matkalaisten keskuuteen.

Eikä kovin kauaa ole siitäkään kun luin lehdestä että Karibialla loistoristeilijällä henkilökuntaan kuuluva putsasi amerikkalaisten miljonäärien hytit arvokoruista.
Turvakamerat kiertäen omalla avaimella sisään.
Lasketaanko lieventäväksi asianhaaraksi kun tapahtui päivällä hyttien ollessa tyhjinä?

Ja huomio, tämä ei ole idän puolustuspuhetta pinkkien lasien läpi, vaan realistinen kannanotto asiaan.
Tirlittan.

Vierailija

Vastaheitto ei lievennä asiaa eikä sitä muuksi muuta. On tunnettuja rikollismaita ja Venäjä kuuluu niihin eli turha väitää vastaan.
Eli ikäviä kokemuksia aloittajalla.Jotkut vaan näyttävät niin kovin rakastavan sitä äiti-venäjäänsä...

Vierailija

Olet aivan oikeassa ystäväiseni, minä todellakin rakastan tuota laajaa Venäjänmaata, sen julmaa, mutta samalla niin kiehtovaa menneisyyttä, sen vanhaa kulttuuria ja mittaamattomia taideaarteita.
Lisäksi rakastan Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa..
Enkä tosiaankaan näe asiassa mitään ongelmaa.

Aivan loppuun asti et kuitenkaan ole kommenttiani sisäistänyt. En ole tässä, enkä missään muussakaan kommentissani kyseenalaistanut Venäjän rikollisuutta enkä sen mafian olemassaoloa.
Tirlittan.

Vierailija

Myös minun mielipiteeni on se että ko. henkilö eli siis aloittaja on kokenut jotain tosi ikävää mikä ei ole epätavallista Venäjällä. Sitä ei auta vähätellä, entäs jos se sattuisi itselleen venäjäiahnnoijalle? Saattaisi olla toinen ääni kellossa? Se että myös loistoristelijällä voi tapahtua rikollista, ei anna anteeksi tuo laivan tapahtumia. Siellä on sattunut myös muuta josta on kirjoitettu lehdissä, se asia liittyi henkilökuntaan (sekin).
NL kieroutti sen maan ihmiset....

Vierailija

Iltapäivälehdessä, jommassa kummassa, asiasta oli juttu enkä minäkään usko että tuollaista kukaan keksii.Venäjällä rehellisyyskin on tuntematon käsite!

Vierailija

\"Sitä ei auta vähätellä, entäs jos se sattuisi itselleen venäjäiahnnoijalle? Saattaisi olla toinen ääni kellossa?\"

Kun näin ulkopuolisena katsoo teidän kahden sananvaihtoanne, niin ihmettelen, miksi olet Tirlittania kohtaan noin agressiivinen. Eihän hän puolustellut Venäjää tai vähätellyt tuota tapahtumaa puolella sanallakaan. Sinä löydät rivien välistä sellaista, mitä sinne ei ole laitettu.

Niin ja vielä kerran: en ole Tirlittan vaan Petunia

Vierailija

Juttelin eilisiltana erään juhannuksen aikaan Pietarissa käyneen. Ei kehunut mitään, joskaan ei kaupunkia haukkunut. Yhteydet kaupungista laivalle eivät pelanneet kuulemma, oli annettu bussiaikataulu käteen mutta siinä mainittuja vuoroja ei suinkaan ajettu, vasta päivän viimeinen oli ajettu. Eli sellaista palvelua velivenäjällä. Jollain ristelilyllä olivat olleet, muuhun ei aika riitä, kun täytyy jotain murkinaaakin saada päivän aikana. Mitään rikollista ei ollut havaittu, olivat hieman isompi ryhmä ja liikkuivat yhdessä.

Vierailija

Ensinnäkin - on ikävää, jos tällaista tapahtuu. Tapahtuipa missä tahansa. Enkä puolustele rikollisuutta, tapahtuipa se idässä taikka lännessä. Mutta tässä paistaa jälleen joillakin läpi se mustamaalaamisen halu.

Ensinnäkin, noihin roskalehtiin ei kannata luottaa pätkän vertaa. Olen usein huomannut, että ne kirjoittavat täyttä huuhaata. Tästä tapauksesta en tiedä, onjo totta vai ei. Ikävää, jos on. Mutta aivan samaa tapahtui joitakin vuosia sitten Ruotsinlaivalla. Valitettavasti tällaista sattuu, olimmepa missäpäin maailmaa tahansa.

Vierailija

Ystävättäreni jonka kanssa juttelin, ei ole = roskalehti, on ihan tavallinen ihminen ja matkustavainen. Eli hänen puheitaan pidän todenmukaisena mitä suurimmassa määrin, ei ole edes liian vaativainen minkään suhteen. Tämä tiedoksi edelliselle. Ikävistä tapauksista ja rikoksista venäjällä kirjoittaa myös maan päälehti, ei ainoastaan roskalehdet. Mistä johtunee että joillekin on mahdotonta liittää mitään negatiivista neuvostoliittoon tai venäjään??
Nimim. edellistä edellinen

Vierailija

Mistähän nyt tuollainen vuodatus? Missä olen vihjannut mitään sinnepäinkään, ettei jostakin maasta saisi tuoda esiin niitä negatiivisiakin asioita? Näytäppä minulle.

En ole maininnut sanaakaan mistään ystävättärestä, vaan tuosta lehdestä, johon on linkitetty. Kokemusteni mukaan kirjoittaa aivan liikaa täyttä huuhaata.

Ja vielä - ei ollenkaan todellakaan, ole kyse, etteikö saisi ja pitäisi tuoda negatiivisia puolia esiin, vaan kyse on siitä, että jotkut jälleen kerran sortuvat tässäkin ketjussa yhden maan ja kansan mustamaalaukseen, vaikka samoja asioita tapahtuu joka puolella maailmaa.

Vierailija

Ja nyt kultaseni, jos et ole ehtinyt vielä pyyhkiä pölyjä kristallipallostasi ennenkuin alat väsätä vastausta edelliseen kommenttiin, tyylillä tirlittanille tiedoksi, niin säästän sinulta vaivan.Minä en ole suinkaan edellisen vuoropuhelun toinen osapuoli, mutta olen kyllä hänen kanssaan kaikesta aivan samaa mieltä!
Tirlittan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat