Palvelut lomakohteessa

Vierailija

Mitenkä on, käytättekö valmismatkakohteessa mieluiten matkanjärjestäjän tarjoamia palveluita eli retket yms? Millaisen hotellin valitsette mieluummin, pienehkön perhehotellin vai ns. kansainvälisen resortin jossa on \"kaikki saman katona alla\"? Vai jotain siltä väliltä.
Itse suosimme paikallisten pienyrittäjien palveluita retkissä (jos niitä teemme ylipäätään, usein vuokrataan auto), ravintolapalveluissa.
Resande

Kommentit (7)

Vierailija

Suomalaisten matkanjärjestäjien retkiä ei ole enää vuosiin tullut käytettyä koska hinnat ihan sikamaisia. Paikallisilta tulee usein ostettua retkiä.

Auto tulee usein vuokrattua mutta kannattaa välttää siinäkin sitä suomalaisen matkanjärjestäjän suosittelemaa joka on yleensä aina Europcar joka on se kallein ja maksaa kovat provikat matkanjärjestäjälle. Lisäksi Europcarista pelkkiä huonoja kokemuksia. Panttimaksujen takaisinsaaminen aina vaikeaa.

Hotellilla ei muuta väliä kunhan se on kaiken hulinan ja vilinän keskellä.

Jönsson

Vierailija

Suositaan pienempiä majapaikkoja eli perhehotelleja mikäli mahdollista. Ovat yleensä myös rauhallisempia kuin isot \"kolossit\". Aina se ei toki ole mahdollista, riippuen paikasta.
Autonvuokraus hoidetaan muuten kuin matkanjärjesätäjän kautta valmismatkoillakin, mutta edellisessä lomakohteessa vain matkanjärjestäjän kautta hankittu tarjosi ko. paikkakunnalla ainoana firmana täysvakuutuksen. Vuokra-aika oli 1 vrk ja hinta taisi olla 75e, uusi auto, hieman isompi.
Retket ostetaan paikallisilta yleisesti ottaen, ei kannata maksaa samasta asiasta matkanjärjestäjälle kun ei niiden oppaat edes ole retkellä mukana.
Autoa vuokratessa ei olla maksettu ikinä takuumaksua, se taitaa koskea vain nuoria henkilöitä. Taannoin Thassoksella autonvuokraaja sellaista kertoi... firma taisi olla Avis. Jos autoa kolhii tai ei palauta ajoissa, se varmaan vaikuttaa.... en tiedä.
aloittaja

Vierailija

Tämä 0n tylsää vanhojen asioiden toistoa. Retket, oppaat ja hotskut on käsitelty jo monissa ketjuissa aikaisemmin.
Uusia ja tuoreita aiheita, kiitos.
Margit.

Vierailija

Edelliselle huomautus: Tässä kyllä on kyse palveluista eli asia on tosi ajankohtainen monen matkakohteen ja -maan osalta.
Margit mahdollisesti menee paikkaan all anclusive ja löhöää seillä, välittämättä sen paremmin laadusta kuin muistakaan asioista. Hyvä niin, kukin elää tavallaan.Paikallisten yrittäjien tarjoamat palvelut puhuttavat myös alan lehdissä.En ole huomannut että täällä olisi niistä kirjoiteltu. Jos ei ole asiaa, on hyvä olla vaiti.
nimimerkki

Vierailija

Matkoista on aika hankala puhua olla käsittelemättä hotelleista, palveluista ja oppaista. En väitä ettei ole kiva lukea kokemuksia matkustelusta, mutta nämä asiat kuuluvat kiinteästi matkusteluun, tilaat sitten valmismatkan tai itse netin kautta.

Vierailija

Jos mennään tuolle \"margit-linjalle\", mitään ei saisi enää kysyä sillä kaikki mahdolliset kyssärit on jo tehty! Ei noista virtuaaleista kantsi välittää.
matkaaja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat