Limnos

Vierailija

Kertokaa kokemuksia saaresta, mitä piditte, oliko pettymys vai positiivinen yllätys.
Voitteko suositella saarta aikuismatkailijoille?

Kommentit (7)

Vierailija

Muutama vuosi sitten teimme Ateenasta kolmen päivän retken saaren pääkaupunkiin Myrinaan.
Saarihan on hyvin pieni joten sen kiertää päivässä.
Me kävimme opastetulla saarikierroksella, suolajärvellä näimme sadottain flamingoja. Meriretkiä on tarjolla ja meillä kävi hyvä onni sillä delfiinit tulivat lähelle venettä.

Minulle saari on liian pieni, se ei tarjoa tarpeeksi nähtävää eikä aktiviteetteja, viikossa ehtisin jo pitkästyä.
Sitä vastoin jos kaipaatte rauhallista lepo- ja rantalomaa, paikka on mitä mainioin.
Tirlittan.

Vierailija

Todella positiivinen kokemus kaikilta osin.
Legenda kreikkalaisten ystävällisyydestä koki uuden tulemisen tuolla.
Platin kylä on lähellä Myrinaa, on sopivan väljästi rakennettu ja majapaikastamme oli upeat näkymät sekä merelle että yläkylälle, pelloille, lammaslaitumille.
Saaren kiersi aika hyvin autolla päivässä.
Oltiin ensin päivän retkellä bussilla ja siitä sai kuvaa mitä paikka sisällään pitää.
Limnoksella on sotilaallista toimintaa runsaasti ja siihen törmäsi kaikkialla, toki ovat kuulemma sitä vähentäneet viime aikoina johtuen taloustilanteesta. Lentokenttä oli iso, ilmavoimat toimivat siellä.
Mukavat muistot jäi.

Vierailija

Edellinen kirjoittaja, mikä oli hotellinne? Limnos alkoi todella kiinnostamaan mahdollisena loppukesän lomakohteena. Juuri se aito Kreikka ja ystävällisyys on hakusessa monissa turistien kansoittamissa kohteissa.

Kaikki mahdollinen lisäinfo ja kokemukset saarelta tervetulleita. Ainakin AM matkat näyttää käyneen hyvin kaupaksi, tulisipa lisää tälläisiä pieniä ja aitoja kohteita valikoimiin.

-minna

Vierailija

Me asuimme huoneistohotelli Aristissa. Se on Myrinasta päin katsottuna lähinnä kaupunkia, sellainen pieni perhehotelli, tosi miellyttävä perhe, tutustuimme heihin aika hyvin.
Ei se mikään loistohotelli ole tietenkään, mutta kun olimme sillä viikolla talon ainoat vieraat, saimme parhaan mahdollisen huoneen ylimmästä kerroksesta, 2 tilavaa parveketta, ja huone oli myös kookas, siihen olisi sopinut kolmekin majoittumaan. Emme kaipaa välttämättä allasta koska ranta tuossakin on lähellä. Viereisen eli Afroditen allasalue oli käytettävissä, sen baarista sai myös jotain syötävää ja alue oli viihtyisä. Toki siinä asui aika paljon väkeä joten mikään kovin rauhaisa se ei ollut.
Rannan lähellä olevat hotellit eivät ainakaan ulkoapäin katsottuna kovasti kiehtoneet, olivat jotenkin \"pimennossa\".
Kauppoja ei Platin rantakylässä ollut, mutta ylös rinteeseen mentäessä löytyi 2 markettia, pari kahvilaa ja yksi ihastuttava taverna. Kun menimme Aristiin, talon tytär tarjoutui viemään meidät yläkylään autollaan ostoksille. Niin teimme ja tarjoutui vielä tuomaan ostoksemme hotellille.
Koko perhe puhuu loistavaa englantia, ovat asuneet Australiassa. Juteltiin heidän kanssaan aika paljon aina kun nähtiin.
Kylän ranta on pitkä ja hvyä ranta. matka Myrinaan taittuu kyllä kävellenkin mutta hotellit tilaavat taksin ja hinta arkisin oli 6e per suunta, sunnuntaina oli 7e. Taksamittaria ei takseissa ollut. Takseja oli ainakin alkukesästä hyvin saatavana. Bussiliikennettä ei Platista Myrinaan ole.Kaksi kertaa käveltiin kaupunkiin, toinen kerta ihan perille asti, tosiella kertaa eräs hotellinomistaja tarjosi kyytiä kun olimme noin puolimatkassa.
Myrinassa on joukko supermarketteja , myös yksi iso, sekä paljon erilaisia kauppoja. Myös erikoisliikkeitä löytyy runsaasti. Siestaa siellä noudatetaan mutta aina löytyy kauppoja jotka ovat avoinna, samoin tavernoita Myrinassa.
Saarella toimii sekä meri-että ilmavoimat eli sotilaallisia kohteita on joka puolella saarta. Jos menee Limokselle, kannattaa mennä AMn saarikierroskelle, siinä saa vähän käsitystä siitä mieät sieltä löytyy. Meillä oli auto vuokrattuna yhdeksi päiväksi ja se riitti kyllä kun oltiin retkellä myös.

Ritaki

Hämmästytti, kun tuolla joku mainitsi, että Limnos on pieni saari. Onhan se tietysti maailman mittapuun mukaan, mutta Kreikan saareksi se kuitenkin on iso, sillä se on 8. suurin saari Kreikassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat